maanantai 1. helmikuuta 2016

Viispäiväne pentu kehrää jo

Tämä o jatkoo eilisee. Eilä mää käyti tääl Merja eli Naukula mamma kuvia. Merja kävi meil toispäivän, pyhän, kattomas Ruskaa, Rauhaa ja pentui. Ja samal hän otti kuvia ja mää sai käyttää niit taas tee iloksenne - ja omakski iloks.

Tätä kuvvaa Merja ei ottanu. Ei voinu ko oli itte kuvas.

Niinko kuva kertoo, Ruska tykkää Merjast ja o tuttavallisis väleis tämä kans.

Sit tämäpäiväsii pentukuvvii (jokka o mun ottamiini).

Täsä o lähikuvas piäni nukkuva kissavauvva, punasempi punasist pojist. Tämä ossaa jo kehrät. Juu-u. Ossaa! Kohtu kuulette.

Kolme piänt nyyttii. Reunimmaiset uinailee, keskimmäine immee. Keskimmäine o vaaleempi punapojist ja täl hetkel hiukka painavampi. Painoerot o viäl piäni ja vaihtelee.

Kaikki kolme Rauha-emo turvis.

En ennää onnistunu lattaamaa kuvia suaraa tän plokkii, täyty alkaa linkittää niit Youtube välityksel.


Videos toine punapoika leipoo ja immee niinko joku mailmavallottaja, tai -omistaja. Pualesvälis videoo hän kehrää. Kuuletteko? Se o krapiseva ääni, niinko joku piäni kone kävis. Kestää hetke aikaa ja sit loppuu. Emo Rauha kehrää pualestas koko aja. Välil Rauha vähä niinko "vaakkuu".

Toise punase poja, vaaleemma, mää kuuli kehräävä jo kahde päivä ikkäisen, viime viiko perjantain. Kirjoti heti yllöös ette unhot.

Jos näi äkkii vois jotaki arvail näist pennuist, mää arvaisi, et vaaleempi punane poika (jonka sukupuali ei ol viäl kirkos kuulutettu, se o mu arvaukseni), joka synty ensimmäitteeks, o tyytyväine ja ystävälline köllijä. Ja tummempi punane poika olis sit leijonakuninkastyyppi. Se pentu joka tullee ensi ulos pesäst ja mennee eutmaisen uusii seikkailuihi. Jollei se ensimmäine sit ol tua creme tyttö. Näyttäs oleva terhakka ja pualespitäväine. Ainaki oma nisä hän vallotti heti ja on pitäny siit kii. Pojat tappelee takanisist, tyttö immee ommaa keskinissääs.


Täsä pojat immee takanisiä, tummempi ylempää takanissää ja vaaleempi alempaa. Creme tyttö herräilee unestas. Tytöl o silmät alkanu aukeemaa, ja toisel pojistaki hiuka.

Syntyisäs kissapennut o kuuroi ja sokkeit. Sitä en tiä, kui äkkii korvat aukenee, mut silmät näil varmaanki aukee kaikil viimeistäs toise elinviiko alkupualiskol eli tämä viiko loppuu mennes.


Täsä viäl yks video pentukopast. Punane poika jatkaa ahkeraa imemistäs, creme tyttö immee ommaa nissääs, jonka hän joutuu melkei kaivamaa emos alt. Toine punapoika köllöttää ja yrittää pittää liikkuvaist siskoo tyynynäs. Ja Rauha kehrää ja vaakkuu. 

34 kommenttia:

 1. noita videopätkiä voisi tuijottaa vaikka kuinka pitkään...

  VastaaPoista
 2. Oi voi kuinka söpöjä videoita, ihana kehruukone-Rauha ja varsin topakka tyttö! Minä olin erityisen ylpeä kun Ruska tuli syliini. Vakava ilmekin sen jo kertoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu määki pani merkil et sää istut juhlallise näkösen vähä niinko "asennos".

   Poista
 3. Voi ei miten ihania! Hyvin kuului pienen pojan kehräys-nakutus. Hassu ääni!
  Ruska ja Merja, ihana kuva! Kaverit ihan selvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Merja ja Ruska o kavereit, ja heil o omia yhteisii juttujaki. Niinko mm. Merja tehtävä o kaivaa Ruskal hiirii pakastime alt, jon Ruska o ne ajanu.

   Poista
 4. Onnittelut perheenlisäyksestä! Niin pieniä ja suloisia ♥ Ja oletettavasti pehmoisiakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Uudet perheejäsenet o ihana pehmosii ja pyäreit.

   Poista
 5. On ne niiiiin söpössiiiii! Ruska on löytänyt hyvän pedin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöjä ja hellyttävvii. Ruska o armoton sylyttelijä, mut yleensä sylyks kelpaa mu ja miähe syly, ei muitte. Merja o selvästi tehny läpimurro.

   Poista
 6. Onnittelut koko perheelle! Voi että, kuinka suloisia ovat kaikki ja erityisesti täplämasu ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluist! Täplämasu tekkee joka täti-ihmise ihan heikoks - en tiä lankeeks setäihmiset yhtläi täplämasu pauloihi.

   Poista
 7. Ihania pentuja! Onnittelut kehräävistä pennuista ja tyytyväisistä aikuisista.

  VastaaPoista
 8. Iik iik ikk :) Pennut! Kehräys!
  Iltaisin Ilona tekee tuota samaa, leipoo mun käsivartta (ponchoa) ja kehrää. On sekin ihana. Mutta pennut... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pennut "leipoo" maitoo. He-he. Se maido leipomine emo pehmosest, lämpimäst vattast o jottai nii ihanaa, et monil kissoil leipomine jää elämäikäseks tavaks osottaa hyvvää miält ja olloo.

   Poista
 9. Voi hyvänen aika! Pienenä ne osaakin jo kaikenlaista! Kuultiin kyllä pikkuvauvan kehräys ♥ Ekassa videossa oli kyllä aivan huomattavan pontevaa leipomista. Voi pikkuisia kissanpentuja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tua leipomine o nii pontevaa et mää jo valla hualestui, et kuluttaaks pentu yht paljo energiaa ko saa.

   Poista
 10. Apua, nämä piti katsoa useampaan kertaan kun ovat niiiin suloisia! Kyllä kuului pikkupojan kehräys siellä Rauhan hurinan välillä :)
  Merja ja Ruska siinä varmaankin vaihtavat Pinkkitassun suvun kuulumisia, kun on niin tiukka katse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska ehkä kertoo Merjal, et kyl o hyvä, et häne kaks lapselastas o päässy Merja hoivii.

   Poista
 11. Heillä on yhteys Merja kanssa :)
  Ihana ihana ihana ihana vauva ( vauvat), niin söpöjä nappeja pömppömasussa ja mikä pikkuinen suu ja nenu ♡♡♡♡

  VastaaPoista
 12. Voi miten ihania vauveleita. Noita seuraillessa aika mahtaa kulua rattoisasti. Suloisia ovat Rauha ja Ruskakin. Ja Merja kans.

  VastaaPoista
 13. Pienet ihanat pennut, vielä ei ikä paina. Kovasti osaavat jo ruokansa hankkia, voi sitä leipomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeesti ossaa jo ruakas ottaa. Nuallaki ossaa ittees, vaikkei ikä pain ja vaik nualtava etutassu ei paljo tulitikkuu isompi ol. Imemisest nämä ei ol viäl oppinu sitä, et kyl nisiä riittäs heil kaikil vaik kaksi kappalei, ei tarttis niist tapel. Punaset tappelee takanisist.

   Poista
 14. Aivan ihania pikkusiakarvapalleroita. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!