sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Viimiset viikot ja treffikalenteri

Joskus pennut asettuu itte näi kauniisee asetelmaa. Ja pyssyy paikallas ko o unisii. Edes Kasperi selkä päi, takan Pippi ja Lallu.


Pippi ja Lallu, unisilmät.


Kasperi.


Näis kuvis pennut o tasa yhdetoist viiko ikkäisii.


Täsä pennut päiväunil laatteel, Kasperi edes, Lallu keskel ja Pippi takan.


Eilä Kasperi tuli ylitte pentuhuanee porti. Miäs korotti porttii jo kerra reilut pari viikkoo takasi. Ensti portti oli seittämäkymmentsenttine ja sit metrine. Ei se metrinenkää ennää est Kasperii tulemast ylitte.

Kasperi kattelee porti päält siskoo ja veljee pentukamari laatteel. (Hassu färi tuli näihi kahtee kuvvaa enkä osannu tota "valkotasapainoo" korjat.)


Kasperi porti ulkopual ja Pippi porti sisäpual näkymättömis tökkii toisiis.

Se o liikuttavvaa, ettei Kasperi kauvvaa yksinäs pentukamari ulkopual viihdy ko kaverit o sisäpual. Hän mennee itte porti ylitte takasi muitte kans.

Meil o se hankaluus et kasviviljelykset ja kissapennut o aika mahdoton yhtälö. Vaik mää ole alottanu viljelykset normaalii myöhäsemmi ja niit o tavallist vähemmä, silti niit o jo nii paljo, et kööki ja olohuanee klasipenkit ja kööki pöytä o täyn kasvei.

Aikasemmi mää ole saanu huusholli klaarattuu semmosee mallii et o voinu viimiset viikot pittää pentui vappaanas joka pual huushollii. Ny täl kerttaa se ei oikee onnistu.

Viimiset viikot pentuje kans o taas käsis. Ole ottanu almanaka framil ja ruvennu käymää läpitte ihmisii, jokka ehkä viäl tahtos treffat pentui enneko he lähtee mailmal. Vähä niinko jottai treffikalenterii pitäsi. Hauskaa - mää meinaa ottaa ilo irti näist viimisistäki parist ja pualest viikost. Helatorstain o kahde pennu luavutuspäivä, mut yks jää viäl mee iloksemme pariks päiväks seuraavaa viikonvaihteesee astikka. 

23 kommenttia:

 1. Pennut on ihania kun nukkuvat noin liki toisiaan. Haikeaa on vikat viikot pentujen kanssa, kannattaa ottaa kaikki irti. Täällä Alma änkesi juuri viereeni nojatuoliin ison vatsansa kanssa, laskettu aika on n. viikon päästä. Vielä mahtui jalkojeni päälle nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, teillä onkin ihanat ajat edessä. Onnea vain Alman synnytykseen!

   Poista
 2. Voi kun he poseeraavat niin söpösti! Ja Kasperi taitaa olla oikea atleetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa kyl ol piäni atleettipoika. Tai anteeks, ei mikkää piäni, kaks killoo mennee rikki. Mut kiltti, ihana mussukka.

   Poista
 3. On ne niin ihania! Jos voisin, niin tulisin kyllä käymään :( Nyt ei vaan onnistu "tähän hätään". - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ain ei onnistu, ko o vähä tota matkaaki. Yks mee pennuist, Kasperi, muuttaa sin Keski-Suamee, Jyväskyllää. Siäl o ennestäs jo kolme Pinkkitassu kissaa ja Kasperi neljäs.

   Poista
 4. Ihanuuksia kuvien täydeltä! ♥ Tuo Kasperin ilme portin päällä on hauska. Melkein kuin vähän huolettaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ol, kuka tiätää... Toivottavasti ei pahasti kumminkaa. Turvallist ol viäl pari viikkoo emo ja sisko ja velje kans, vaik viralline luavutusikä olis jo ens keskiviikkon. Mää saa pittää näit kaks viikkoo kauvvemmi.

   Poista
 5. Ihanat kuvat kolmikosta. Onpas pennut taas kasvaneet, voin vain kuvitella miten taimien hoito kiinnostaisi niitä. Onneksi olen jo varannut ajan treffikalenterista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama kerra o multasis kruukuis käyty jo tutkimas ja tassuttelemas ja jouduttu tassupesul. Treffikalenteri ei ol viäl ihan täytee puukattu...

   Poista
 6. On niin ihania taas, kasvaneetkin. Vielä hetken saat niistä iloita. Olisimpa lähempämä miim heti vataisin ajan katsomaan heitä.
  Oikein hyvää loppuaikaa teidän yhteiselolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja kiitos myätäelämisestäki.

   Poista
 7. Ai hyvänen aika kuinka ne viikot juoksee täälläkin. Miten teillä voi olla jo viimeiset viikot meneillään? Auts.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillai se aika kulluu vaa meilläki... niinko teilläki. Pikavauhtii.

   Poista
 8. Uuuu miten isoja lapsia teillä jo onkin! Haikeaa luopumista taas tiedossa...

  VastaaPoista
 9. Niin se aika kuluu! Oletteko Koskelle menossa ennen luovutusta? Voisin siellä piipahtaa, jos olette maisemissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis ollu ihanaa jos olisit tullu, mut ny meilt Koske reissu näitte kans jäi. Joskus mää luppaili et mentäs viäl Koskel mut en jaksanu reissat. Kiitos ajatuksest! Olis kyl treffikalnteris viäl tillaa, mut ymmärrä, et tän Espoosee o liika pitkä matka.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Juu ja sen jo piäni Kasperiki ymmärtää. Hiuka haikelt tuntuu kylläki se, et pari viiko jälkee hee o pakko jättää toises. Onneks uudet kaverit ja uudet kodot o vartoomas.

   Poista
 11. Voi mussukoita, miten ne voikaan olla noin ihania !

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!