torstai 21. heinäkuuta 2011

Koivukuja

Viime tammikuus mee käskettii kyllää yhtee huushollii Perttelii, tarkemmi sannoi Kuraojal. Nykyjäs se Pertteli kuuluu Salo kaupunkii. Sihe kyläpaikkaa johti koivukuja, joka sillo näytti tält. Mää kerroi siit sillo tääl. Se kuja oli ihan satumaise kaunis, ko lumi oli paikkapaiko painanu notkeit nuarii koivui melkei holvikaareks sihe tiä ylitte.
Viime viikol mee käskettii uudesti treffaamaa ystäviimme sammaa paikkaa. Ny koivukuja näytti tält.Kauniit on nää suvisekki koivut. Tarttis viäl pääst ottamaa kuvia sammaa paikkaa silloko o oikee kaunis keltane ruska nois koivuis. Kyl mee koto-Suame luanto o ihana. Ja vuadeajat suuri rikkaus.

9 kommenttia:

 1. Totta, vuodenajat on suuri rikkaus! Valitettavan monet odottavat ainoastaan kesää ja kärpäsiä, ja kaikki loistavat muut ajat unohtuvat. Joskus toivon, että aika pysähtyisi edes vähäksi aikaa, että ehtisi kaikista vuodenajoista nauttia. Paras on tulossa. Olen niiiin syksyihminen kuin vain voi olla, mutta kaikki aikanaan. Nyt nautitaan kesästä.

  VastaaPoista
 2. Jerikonruusu, syksy o minustaki mukavaa aikaa. Vaik on talviki, ainaki kaks edellist talvee, ko oli nii ihana paljo lunta, vaik kyl se sit riittiki ja oli mukavaa ko lumet suli ja kevät tuli. Varmaa tämä vuadeaikoje vaihtelu o ittessäs tärkeet. Olis varmasti tärkee niinko sanot pysähtyy, joka vuadeaikan.

  VastaaPoista
 3. Ja se kevään ensivihreys myös! Koivut ovat keväällä kauniita, vihreää mutta läpinäkyvää.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kotiintulotie! Niin, ja Ruska on tietysti erityisen kaunis ;-)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä voi sama koivukuja olla kaunis sekä talvella että kesällä! Ja kevät sekä syksy varmasti myös ovat kauniita tällä kujalla. Kaikissa vuoden ajoissa on mielestäni jotai kaunista ja hyvää:D

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti saat sen ruskakuvankin tuosta maisemasta.
  Tämä vuodenaikojen vaihtuminen on merkillinen asia. Ja se miten paljon se joskus vaikuttaa ihmiseen.
  Minä pidän myös syksystä paljon.

  VastaaPoista
 7. Moi! Kiva postaus! Talvikuva on oikeen raikas näin keskellä kesää. Mä olen kans syksyihminen, kesä on aina kauheeta härdelliä mut syksyllä palaa tuttu, rakas, arki.

  Mukavaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
 8. Varsinkin nyt 30:n asteen helteellä tuo talvikuva näyttää ihanalta! Eipä taida olla mitään kauniimpaa kuin lumesta painavat puun oksat!

  VastaaPoista
 9. Päivi, totta, kevätkuva hiirekorvie aikaa taik hiukka sen jälkee puuttuu täst sarjast. Sillo koivuje oksat ja lehdet o niinko pitsii.

  Saila, juu kaunis o kottiitulotiä niil mee ystävil jokka assuu tua tiä pääs. Varmaa se o kaunis ruska-aikaaki, ja mee Ruska vast kaunis onki tiätysti.

  Paula Kristiina, nii minustaki kaikis vuadeajois o jottai oikee kaunist ja hyvvää, varsinki, jos ne o oikee kunno vuadeaikoi. Tarkota, et jos talviki o talvi eikä vaa joku epämääräne kaamos ja kurakeli, niinko tääl eteläs joskus o.

  Daisy, se onki merkillist, millai nää vuadeajat voi vaikuttaa ihmisii. Mää katteli oikee tota talvikuvvaa, joka o otettu pilvisen päivän, ja suvikuvvaa, joka taas o otettu aurinkoisel ilmal. Mikä ero nois värimailmois ja valo määräs! Ko kuvatki o melkei ko yä ja päivä, ei ihme, et vaikuttaa ihmiseenki.

  Lisa, mukavaa, et poikkesit! Härdelli o kyl aika rasittavvaa. Syksy onki jotenki lepposaa aikaa. Sillo viihdytää yleensä enämpi koton ko suvel. Syksy taitaa ol koti-ihmiste vuadenaika.

  Sirpa, viime talven saatii nauttii lume kauneudest Espoossaki. Just puut ja niitte oksat saa lumestaki kuvauksellise ja kaunii. Lumi ilma puit o aika aavaa, ja puut ilma lunt o paljait.

  Hyvvää tulevaa viikovaihdet kaikil!

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!