sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kalenteriflikka


Eurooppalaiskissarengas o julkassu kalenteri, joho mee Rusuki o päässy kalenteritytöks. Se oli minul ihan yllätys. Ruskal oli tänäpä taas näyttelypäivä, täl kerttaa Helsinki Myllypuros.
Ko meni hänt siält kissanäyttelyst hakemaa kottii, osti samal tämä kalenteri ja selaili sitä ja yllätyi, et Ruskaki oli siin, marraskuu 2012 kalenteriflikkan. Ihmetteli kyl, misä ihme paikas kuva oli oikee otettu. Ja kuka oli ottanu. Sit selkis. Kerra viime helmikuus Ruska oli kasvattajas kans näyttelys Jyväskyläs saakka. He viätti siäl hotellielämää, ja siäl hotellihuanees tämä kuva o otettu. Ruska kattoo siin hauskasti peilii, niät näkkyy kroppa sivustpäi ja naama peilist edestpäi. Peilikuvas näkkyy hiano punane kaulaliinaki. (Täsä kuvas, joka o otettu kuvast, se ei oikee nävy.)Sama kuva vähä likempää.

Kalenteris o paljo muitaki kauniit eurooppalaiskissoi. Niinko ny tua kansikuvakissa, fiini hopeatiikeri. Ruska sukulaisiiki kalenteris o, sulone tassukuva häne isoisästäs (äidinisäst) Belagian Ludvigist. Ja lokakuu kalenteripojaks o päässy Ruska velipoika Sisu (Pinkkitassun Benjamin). Näit kuvia voi kattel paremmi, jos tillaa kalenteri omaks. Sitä o saatavan Eurooppalaiskissarenkaast, ja sitä tilataa yhdistykse sihteerilt: sihteeri(at)eurooppalaiskissat.net tai puh. 050 304 8889. Kalenteri hinta o 10 € ja postimaksu 3 €.
Ruska sai näyttelyst tämmese hiano lelu. Heti Ruska näytti et ymmärsi millai täl lelul leikitää: se otetaa tukevaa otteesee etukäpäläi vällii ja takatakakäpälilil potkitaa. Eli sen kans taistellaa.Mut kyl se näköjäs unittelutyynykski kelpaa. 

22 kommenttia:

 1. Ihana tuo kalenterin kuva! Muutenkin niin suloinen tuo Ruska. Näyttä tosiaan olevan tyytyväinen leluunsa:D Patelta terkkuja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos terkuista, Ruskakin lähettää terkkuja. Näyttelypäivä oli Ruskalle varmaan aika rankka, ja nyt kotona se vasta tyytyväinen onkin, kulkee ympäriinsä ja kehrää.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kissa ja se sopii hyvin ensi vuoden kalenteriksi, kissat on palvottuja eläimiä, meilläkin niitä oli 2, nyt ei ole enää, tyttärelläni on itämaiset kissa 3 kpl., laitan kuvat kohta siihen postaukseen jossa lukee kissan elämää.

  VastaaPoista
 4. Pepita, kissat o hyviä kalenteriaiheit. Ainaki Kreikast ja Maltalt ja ehkä monist muistaki maist saa matkamuistoin ostaa kissakalenterei, jois o kauniitte kissoje kuvia.

  VastaaPoista
 5. Hieno kalenterikuva! :)

  Kollokin tykkää potkutuslelusta - meillä on samanlainen lelu. :)

  VastaaPoista
 6. Sirpa ja Kollo, blogeissa näitä leluja olen nähnytkin. Jo näyttelyyn mennessä toivoin, että siellä olisi näitä myytävänä, josko Ruskakin tykkäisi. Ja oli kyllä, ja heti ostin.

  VastaaPoista
 7. Kiva kalenterikuva. Hienoa, että ruska on kalenterityttö.
  Katselen myös liinaa, joka on kalenterin alla. Onko se revinnäistä, näyttää upealta.

  VastaaPoista
 8. Kaunis kalenterityttö!

  VastaaPoista
 9. Daisy, kiitos. Liina mää ole ostanu pari vuat takasi Santoriinilt miälestäni pilkkahinnal, ko se o aitoo käsityät. Siin ovat vaik mitä, en uskal edes sannoo, täytys kyssyy asiantuntijalt. Varmaa siin o revinnäist ja sit pitsii ja viäl ehkä jottai muutaki fiinii käsityät. Mää itteki tykkää siit liinast kauheesti.

  VastaaPoista
 10. Maija, kiitos! On se kaunis kalenterityttö.

  VastaaPoista
 11. Ei ihme, että Ruska pääsi kalenteriin. Tykkään erityisesti Ruskan turkista. Alakuvassa Ruska näyttää niin levolliselta ja tyytyväiseltä elämäänsä.

  VastaaPoista
 12. Pipsan postit, määki tykkää Ruska turkist ja väreist. Toisaalt, mun lempikissojani o kans hoppeeväriset ja tiikeriraitaset kissat. Varsinki kottii päästyys Ruska oli tyytyväine elämääs.

  VastaaPoista
 13. Voi ihmettä, teidän pinup-tyttö on kuvattu hotellihuoneessa kalenteriin eikä äiti tiedä mitään. No, Ruskaa kun katsoo niin ymmärtää kyllä että mallilla on kysyntää.

  VastaaPoista
 14. Cheri, sillai meil, kisulil ja mul, o päässy käymää. Mut hauska et o kysyntää.

  VastaaPoista
 15. Hyvin keksitty lelu, ihan yksinkertainen ja täyttää just tarkoituksensa, kun kissa heti tiesi, miten sitä käytetään.
  TOdella kiva tuo peilauskuva!

  VastaaPoista
 16. Voi mikä kalenterityttö: suloinen. Minsuta tuntuu, että Ruska on tutumpi minulle kun aikasemmat kissasi, johtuu varmaan tästä blogista! Mitä tuon potkutuslelun sisällä on!

  VastaaPoista
 17. Hieno kalenteriflikka! En sitten ehtinyt sunnuntaina katsomaan, joten kerrohan taas jos Ruska on jossain lähistöllä näyttelyssä.

  VastaaPoista
 18. Pipsa-Pippuri. Määki ihmetteli tämä lelu yksnkertasuut ja sitä et Ruska heti paikal hoksas mihe se o tarkotettu.

  Auli, potkutuslelu sisäl o pelkästäs jottai pehmeet vannuu. Mää ole nähny näit samallaisii Kickeroo-lelui Saaripalsta Ransul ja Naukula kissoil, ja täyty kai mu samallaine ostaa ja kattoo, tykkäiskö Rusuki tämmesest.

  Naukulan Mamma, kyllä kerron. Näillä näkymin seuraavaksi Ruska on 14.1. Surokin näyttelyssä Kaapelitehtaalla, ja minäkin meinaan silloin mennä sinne koko päiväksi. Eilen Ruska oli ollut enimmäkseen piilossa verhojen takana ja vasta minun saavuttuani kuulemma rohkaistui ja muuttui ihan eri kissaksi.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!