maanantai 28. toukokuuta 2012

Äitiyskori, pesä ja pentuhuane
Mahtuu mahtuu. Mahtuu poikasii vartoova Ruska tähä piänee korrii, vaik painoo o tullu 1,5 killoo pääsiäise jälkee. Nyte Ruska painaa 4,6, killoo, alkupaino oli vaa 3,1.

Totta puhue tämä o äitiyskori, hiukka isompi ko se tavalline, joho Ruska pruukaa ittes sovittaa.

Ny helluntaipäivä ehtoon mää siirsi Ruska pesäloora olohuaneest pentuhuaneesee. Yks mee kamari o saanu uude nime. Ennestäs se o tyähuane ja viarashuane ain tilantee mukkaa. Ja on se kissahuaneki, ko siäl o Ruska hiakkaloora ja kiipeilypuu. Ny huane o saanu uude tarkotukse, siit tullee pentuhuane. Ruska itteki tuli tutustummaa uutee pesäpaikkaa ja otti oikee piänet nokoset pesäs. Ja kehräs kauheesti.Kaks viikkoo viäl h-hetkee eli siihe ko Ruska pitäs synnyttämmää.

* * * * *
Tervetulloo uudeks lukijaks, Miriam Oliver. Welcome!

11 kommenttia:

 1. Ruska näyttää hyväkuntoiselta odottajalta. Pesä on selvästi mieluinen. Jännittäviä aikoja, mutta ei enää kauan h-hetkeen. Toivotan teille paljon onnea loppuodotukseen ja synnytykseen.

  VastaaPoista
 2. Hionoa kun saa tuon pesän omia jo hyvissä ajoin, tyiettäpä sitten, miksi se on tuotu. Voi sitä H hetkeä, lähestyy jo nopsaan.
  Hyvää odotusta, molemmille.

  VastaaPoista
 3. Kuinka suloinen mammailukori Ruskalla ja tuo pesäloorakin näyttää olevan mieleen. Reipas odottaja, toisin kuin tämä lukija on jo ihan malttamaton!

  VastaaPoista
 4. On toi Ruska vaan nätti kissa. Teil on nyt sitte jännät ajat edessä, kun tulee pienii kisui. Sä et varmaan ehdi muuta tehdä, kun ihailla niitä :)

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä niin ihanaa ja jännittävää♥
  Ruska vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä olotilaansa. Ja äitiyskorikin on hommattu. Erittäin huomaavaista.

  VastaaPoista
 6. Teillä on jännät hetket käsillä.
  Tyytyväiseltä Ruska näytää pesäpaikastaan. Kelpaa sinne poikasia synnyttää...:)

  VastaaPoista
 7. Jännittää, kuinkahan monta vauvelia sieltä mahtaa tulla. On ainakin mukavat olot omassa huoneessa hoidella pentujaan.
  Leippoisaa odettelua teille!

  VastaaPoista
 8. Kyllä siellä vatsassa jo varmasti kovasti liikehdintää onkin! Tosi ihanaa, että Ruskalle tarkoitettu 'mökki' kelpaa myös. Ainahan siitä ei voisi mennä takuuseen...

  VastaaPoista
 9. Voi tuota Ruskaa kun on niin suloinen tuossa korissa! Ja niin rauhallisena nukku pesäloorassaan. Jännittää täälläkin:) Mukavia ja aurinkoisia odotushetkiä teille♥

  VastaaPoista
 10. Hellyttävä odottaja... leipäkorissa ;o)

  VastaaPoista
 11. Kiitos teil kaikil kommentoijil ystävällisist sanoist ja myätätunnost ja Ruska tiineysaja seuraamisest. Kyl jännää o, reilu viikko viäl. Hyvvää loppuviikkoo teil kaikil!

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!