torstai 10. toukokuuta 2012

Lempipäivä

"Mikä päivä tänäpä o?" kysy toine.
"Ny o tänäpä!" vastas toine.
"Minu lempipäiväni!" kekkas kysyjä.

Tämä oli käännös Nalle Puhi ja häne kaveris keskustelust.

Hyvä ajatel sillai, et tännää o paras päivä. Se paras päivä ei ol juhannuksen tai sikko kesäloma alkaa. Se on tänämpä.

Hyvvää toivon torstait kaikil.Ruska alotti tämä aamus haistelemal ilmaa parvekkeel.


Tälläiläki Ruska miälest o mukava kattel ohikulkevii koirii ja ihmisii, parvekkee piänest vesiaukost. Täst o hyvät kyttäysnäköalat.

Masukuviako o yritetty ottaa. Näkyskö täst yhtää? Ruska paino tänä aamusti 4,2 killoo. Mää en meinannu uskoo vaakaa, tartti puntaroid monnee kerttaa. Ruska lähtöpaino oli 3,1. Ruska oliki poikkeuksellise hoikas kunnos silloko sulhaskolli Sinfonia oli häne viaraanas.

Ps. Joskus kiältämäti Nalle Puhi elämäviisaut, et tänäpä o paras päivä, voi ol vaikeet noudattaa. Joskus ihmise elämäs voi ol semmosiiki hetkii, et toivos, et sais hypät kokonaise vuade ylitte. Onneks ny ei ol se vakee hetki. 

16 kommenttia:

 1. Kissoilla tuntuu usein olevan se lempipäivä. Tuo parvekkeen pikku reikä on vähän kuin myyrän tai hiiren kolo :) Hyvä kyttäyspaikka tosiaan. Ruska on tosi siro neito, Nero punnittiin juuri eläinlääkärissä 5,6 kiloa, tasan sama lukema kuin kaksi vuotta sitten. Lääkärin mielestä hän on sopivan kokoinen, ei siis liian tuhti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kissoil o melkei joka päivä lempipäivä. Ja jossei ol, sillo o tosi ikävää, jos esim. kissa o sairas. Eurooppalaisrodu (varmaa muittenki kasvatettuje rotuje) kissoje koko pyrkii koko aja piänenemmää. Omas pentueesas Ruska oli kookkain naaras, se normaali paino olis täl hetkel jottai n. 3,4 killoo, mut juaksuje tähde paino laski hiukka. Nero on mukava sopusuhtane jäskäle.

   Poista
 2. Nalle Puh on oikeassa, tänään on hyvä päivä. Ikkunat on pesty nyt, työ. joka on joutunut odottamaan ulkohommien takia ja kun ei enään smana päivänä ihan ihmeitä jaksa niin sisätyöt on saaneet vähän odotella. mutta nyt on hyvä päivä sisällä tehdä välillä. Ruskamammalle rapsutuksia sinne vauvamasuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ruska-mamma saa ehtoosti runsaasti rapsutukii vauvvamassuu. Meil ei ol viäl klasei pesty. Tälläi kevvääl likaset ikkunat o aika ikävii kattel. Mut ei voi mittää, kyl se klasipesupäiväki viäl meilleki koittaa.

   Poista
 3. Nalle Puh on niin viisas. Kiitos, tuo muistutus tuli just nyt mulle tarpeeseen. Olen "hiukan" tylsistynyt tähän sairastamiseen. Välillä unohtuu nauttia siitä, että saa olla kotona ja miettiä rauhassa juttuja (kuten puutarhassa kunkin kasvin paikka), nukkua päikkärit, bloggailla, velttoilla kissojen kanssa ja katsella työkseen telkkaria;)
  Ruskan pikkuinen tiirausreikä on varmaan todella jännittävä. Rapsutuksia ja tsemppausta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Ruskal o parvekkeel viäl toinenki tiirausreikä, ja siit saa hiukka eri sihdi. Ni et välistäi Ruska tiiraa ensti toisest ja sit kiiruusti viäl toisestaki reijjäst.
   Päikkäreitte nukkumine ja velttoilu kissoje kans ynnä muu "kotoilu" o kyl aika luksuselämää.

   Poista
 4. Ruska pikkuinen, kovin on suloinen♥
  Kylläpä sitä painoa on tullutkin lisää, ja hyvä niin. Toivottavasti kisuvauvat kasvavat ja voivat hyvin. Hyvää torstai vointia teille molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyl Ruska Rusuliini aika mukava ja sulone tapaus. Jännää aikaa meil. Terveisii Myrskyl♥

   Poista
 5. Kyllä se Puh on viisas... :) Aina löytyy syy hyvälle päivälle :) Kovin on Ruska pikkuinen,vaikka onkin vauvoja masussa :) Meidän Boris-herra painaa reilut kuusi kiloa :) Eläinlääkäri kehui sopusuhtaiseksi,kuulemma isot lihakset painaa :) Niillä lihaksilla kuulemma pystyy hypätä 5 metriä pysytysuoraan.. Mukavaa viikonlopun odotusta Ruskalle ja perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, Boriski o aika jyskäle. Kyl ne kissat hyppää kamalii hyppyi, mut en ol tiätäny et viis metriiki. Meenki Ruska o tehny aikamoisii mahtihyppyi mut ei ny toivottavasti täsä tilas, mää ainaki tyystyttelisi et älä ny sentää hyppää.

   Poista
 6. Kun aina muistaisikin, että tämä päivä on elämän tärkein päivä ja jos se tuntuu tylsältä, olla aktiivinen, aloitteellinen ja tehdä siitä parempi.
  Saat kyllä Ruska-kissasta kuviin niin kivoja ilmeitä ja katseita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sit vois hyäkät päi sitä tylsyyt ja sannoo: päivää vaa, mikä sää olet ja mist sää tulet ja mää meinaa ny ottaa sinnuu sarvist kii. Se onki kauhee kiinnostava kysymys: mikä o tylsää ja minkä tähde? Joskus voi vaa istuu paikallas tekemäti mittää eikä yhtää ol tylsää, ja joskus taas voi kaikki ol tylsää.

   Poista
 7. Lempipäivä. Niin pitäisi kyllä ajatella. Ainakin silloin, kun ei suurta murhetta juuri ole kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus voi murheit o kohdal, siit ei pääs mihenkää. Mut semmone tavalline arkeipäivä voi ol se lempipäivä. Tai sit tiätysti juhlapäivänki kohdal se voi ossuu. Mut joskus juhlatki jännitykse tähde mennee vähä sumus ja humus, ainaki minult. Ne ei ain ol niit parhait lempipäivii.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!