maanantai 10. lokakuuta 2011

Kamari tyhjeneeTänäpänki o satanu ja tuullu. Mut ole hyvi viihtyny hotellimaisemis.  Pitkäst aikaa hiukka enne matkaa aloti virkkaustyä, yllätys yllätys isoäidi neliöit. Välil ole virkannu, välil kirjottanu, välil käyny kävelemäs. Ja nyte mää ole nettikahvilas ja tääl o kauheeton jumpsutus ja tupakkii polttavii ihmisii. Pääasias aika vähä ihmisii kylläki. Koko Kamari kylä pikkuhiljaa tyhjenee turisteist. Ikävä o kumminki ollu niit muit kurssilaisii, jokka täält eilä lähti kottii. 
Tua ylempi kuva o otettu yhten aurinkoisen tyvenen aamun. Tämä jälkimmäine kuva o otettu tänäpä, ko oli hiukka tuulist. 


Sit viäl yks kukkakuva. Näit kukkii tääl riittää. Vaik lajivalikoima ei vissii ol kovi suuri. Ja kaikki kukat o kasvatettui. Luannokukkii ei ainakaa tähä aikaa vuadest ol, paitsi jotaki rikkaruahoi vuaril, esimerkiks ehkä oregaanoi. 


Noit vaaleit ja valkosii kukkasii o vaikee kuvat. Niist tullee liika valkosii eikä mu taitoni riit. 

12 kommenttia:

 1. Harmi, että kaverit lähtivät kotiin.
  Voisiko ajatella, että vietät jonkinlaista retriittiä virkaten ja kirjoittaen.
  Hyvää lomaa, edelleen!

  VastaaPoista
 2. Daisy, just semmosen retriititapasen mää tätä ajattelenki. Sitä varte mää tahdoinki ol tääl yhde viiko yksinäni. Tämä ajankohtaki o sopiva, ko turistit vähenee.

  VastaaPoista
 3. Retriitti, sekin tekee joskus hyvää ja onhan siellä paljon katselemista vaikka satelee ja tuulee.
  Hyvää loppu lomaa!

  VastaaPoista
 4. Retriitti Kreikassa kuulostaa ihan hienolta. Minäkin olin tänään sohvalla töiden jälkeen yksikseni odotetellen pimeeä. Täällä on ollut sateinen, hämärä väsyttävä päivä.

  VastaaPoista
 5. Auli, täällä on nyt illansuussa ollut hiukan valoisampaa, koko aamupäivä oli täälläkin aika pimeä. Yöllä satoi niin kovasti, että hotellihuoneeni lattia aamulla tulvi vettä. Siivoojat tulivat kyllä heti kuivaamaan. Täällä retriitissä meri kohisee koko ajan. Kuulen sen jopa nettikahvilan jumpsutuksen läpi. Se kohina on sellainen rauhoittava ääni.

  VastaaPoista
 6. Oho, tuli vahinkos kirjakiälel. Antaa ol.

  VastaaPoista
 7. Tuommoinen retriitti vaikuttaa oikein unelmalomalta. harmi, että muu porukka lähti jo mutta onhan sinulla onneksi meidät!

  VastaaPoista
 8. Oikein mukavaa "omaa aikaa" siellä lämpimissä ja värikkäissä maisemissa!

  VastaaPoista
 9. Ihania kukkia ja sinistä taivasta! Tuota Välimerellä kelpaa ihastella, kun täällä on niin pimeää ja kohta väritöntäkin - onneksi ei vielä.

  VastaaPoista
 10. Hienot kuvat!!!

  IHANA viikko sinulla...yksin ja rauhassa...☺

  VastaaPoista
 11. Sara, Cheri, Saila ja Irmastiina! Plokikaverit onki kyl mukavii olemas! Hyvvää viiko jatkoo teil kaikil.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!