tiistai 11. lokakuuta 2011

Tuttui kissoi morjestamas

Pentu pyytää emoltas Perhoskissalt maitoo.  
Kaks vuat takasi mää oli samallaisel kirjottamiskurssil ja asui sillo hotelli Argos. Siäl oli hotelli omia kissoi. Sillo mää tutustui kahtee keskekasvusee kaveruksee, jokka mää nimiti Perhoskissaks ja Tupsukaks. Oli siäl muitaki, muummuas Nokinenä.

Vuasi takasi mää asusti hotelli Santelliinis. Yhten päivän meni vartavaste hotelli Argoo kattomaa treffaisinko siäl vanhoi tuttui. Ja treffasi kyl. Siäl oli Perhoskissa, Tupsukka ja Nokinenä. Tupsukal oli oma pentuki. Mää sanoi sitä tiätysti Hupsukaks ko se oli nii emos näkköine. Vuade takasest visiitist mää kerroi tääl.

Perhoskissa imettää.
Tänä aamusti taas meni kattomaa näit vanhoi tuttujani.

Hotelli Argos oli täl kerttaa ainaki viis piänt pentuu. Ne oli sattee tähde viäty sisätiloihi, mut hotelli emäntä haki ne ulloos. Mää kysyi, kuka o niitte emo. Hän viittas vähä epämääräsesti et tämä ja tämä. Toine näist emoist oli ko oliki Perhoskissa, minu kahde vuade takane tuttavani. Hän änkes sillo valla väkisi mu huaneeseeni niinko Tupsukkaki. Tupsukkaa ei nyte näkyny, ei Hupsukkaa eikä Nokinennää.

Mut pentui oli ko Vilkkiläs kissoi. Nättei kilpikonnakirjavii, jokka jos oikee ymmärsi se emännä mukkaa oli Perhoskissa pentui. Hän sano, et Perhoskissa emo oli kuallu, ko se oli hyäkänny iso koira kimppuu ja koira oli purru se kualiaaks.

Ilmeisesti täsä o Perhoskissa pentui. 


Pentuje joukos oli yks mustaki, mut hotelli emännä mukkaa sil o eri emo. Mut Perhoskissa imetti sitä kyl yht sujuvasti ko omiaski.


Musta pentu. 


Tuli sihe muitaki kissoi mu ympärilleni, ihan niinko ne olis ymmärtäny, et kissoi oltii kattomas. Tuli tämmenenki vanhemmapualeine frouvvaskissa minnuu ihmettelemää. Olisko varronnu et eiks tua ihmine ymmär mittää meil antaa. Ei ymmärtäny. He sai hotelli emännält ruakaa just ko mää tei lähtöö.Ko mää tuli takasi ommaa hotellii, heti täyty oikee läppäristäni tarkastaa, et oliko se toine emokissa Perhoskissa, joho mää tutustui jo kaks vuat takasi ja jota kävi kattomas vuasi takasi. Kyl se kuvie mukkaa sama kissa o.

Näkemii taas, hotelli Argo kauniit kissat! Toivottavasti viäl treffataa joskus.

5 kommenttia:

 1. Oi voi mitä ihania kisuja siellä! Tuo raitahäntä ja korva jolla on kyljessä laikku, muistuttaa vähän vanhaa Miska kissaani. Syötävän suloinen!

  VastaaPoista
 2. Minä taas ihastuin heti pikkuiseen nokikolarin piippurassiin ♡

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että kissoja ruokitaan ja niistä huolehditaan.

  VastaaPoista
 4. Hienoa että treffasit vanhat tutut kissat! Tuo musta on sit vekkulin näköinen. Tykästyin siihen varmaan sen takia kun Patekin on ihan musta...:D Suloisia kaikki!

  VastaaPoista
 5. Sinulla on siis paljon tuttuja siellä. Suloisia ja ilahduttavan hyväkuntoisen näköisiä kissoja, niillä on varmasti oma tehtävänsä Argosissa. Musta on tietysti suosikkini, koska muistuttaa Neroa pienenä. Hyvää jatkoa siellä kissojen parissa.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!