sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kamarii sattaa

Eilisyän myrskys ja sato. Tämä päiväki o ollu pilvine ja satteine. Majapaikkani o Kamari-nimises kyläs. Hotellis o lankaton verkko muttei sin pääs. Taik no, kerra pääsi, en tiä kui. Nyte mää istu metelises jumputusbaaris, jost pääsee ilmatteeks nettii omal läppäril.

Mu matkaseuralaiseni häipy kaikki tänäpä ja mää jäi yksi satteesee. Kai he vissii vei aurinko mukanas. Kaks muutaki meist jäi tän Santoriinil, mut he muutti toisee kaupunkii ja toisee hotellii.

Eilisehtoosti tehtii retki Oia-nimisee taiteilijakyllää. Sillonki oli jo pilvist mut lämmint ja poutaa. Tämä Oia o ihan miälikuvituksellise kaunis paikka, niinko joku laste pastellivärine palikkaleikki.

Oias o oikeastas vaa yks pitkä, soukka kävelykatu tulivuarekraatteri reunal. Näköalat o mahtavat. Kaduvarrel o toine toistas kiinnostavampii kauppoi, jois myydää yksilöllisii tavaroit. Ei vois kuvitel, et tääl olis viäl mittää kansainvälise ketju kauppaa. Hinnat o aika korkeet.
8 kommenttia:

 1. Kiitos Santorini-terveisistä. Sinne vielä joskus lähden. Nyt poden matkakuumetta ja selkäjalkaa vielä kotona. Toivon kovasti että saan kumpaiseenkin helpotusta kun lomanen alkaa vasta perjantaina. Voi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Ps. Minäkin katselen kammaristani, kun täällä syyssataa;), asteita alle 10 ja yöllä pakkasta, hur.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Rouva Kameleontti. Toivon että selkäjalka paranee ja matkakuume saa helpotuksen. Täällä on vielä onneksi aika lämmintä. Meri on täällä myrskyisenä ja tuulisenakin kyllä aika ihanan näköinen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuulumisista! Täällä ei ole tänään satanut mutta kylmä jo on. Aamulla oli aste lämmintä, hurrrr! Siellä on kyllä ihanan näköistä, toivotaan sateen loppuvan ja aurinkoa lomalaisille:D

  VastaaPoista
 5. Kylläpä taas oli silmänruokaa, kiitokset.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti aurinko paistaa vielä! Ja paistaa varmasti!

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää lomaviikkoa. Toivottavasti sää suosii.
  Vietämme täällä Aleksis Kiven päivää ja lippu liehuu tihkusateessa. Syysruskaiset lehdet tuovat vähän väriä maisemaan.

  VastaaPoista
 8. Onpa puhtoisen ja siistin näköinen kylä, kukkaiskylä, ja nättejä pastellinsävyjä taloissa. Ei mitään harmaata.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!