sunnuntai 28. elokuuta 2011

Ihanii naamoi, pokaali ja tunnustuksii


Elokuu alvu jälkee o ilmestyny ihanii naamoi toho lukijalistaa: Cheri, Tiina, Pipsa (jo kolmas Pipsa, eläköön Pipsat!), Anniina, Arjasalo ja Irmastiina. Tervetulloo!

Lisäks Gonetobeach on plokis Whitedeco myäntäny mul hiano pokaali. Ny mul o näit jo kolme, ja mää kerräile näit pokaaleit ja palkintoi. Kiitos! Tunnustukset seuraa eri postaukses huamispäivän.


6 kommenttia:

 1. Onnea pokaalista! Ja eläköön Pipsat! :-D Mun siskoani kutsuvat myös yhdet hänen kaverit Pipsaksi, kun on punainen tukka kuten Piparminttu-Pipsalla.
  Opin uuden sanan Porin-serkultani: juopa (hän kun asuu sellaisten lähellä). Voiko se olla mikä tahansa suuri oja, vai onko se vain joen suistoalueen tulvaojia? (Tai siis, tiedätkö?) Se on jännää, kun aiemmin tiesin juopa-sanan vain abstraktista yhteydestä, kun esim. ihmisten välillä on juopa = kuilu. Aion käyttää sitä sopivassa tilaisuudessa, kunhan se vain ei ole sitten väärässä merkityksessä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Saila ja Irmastiina, onnitteluist!

  Jaa, juapa...? Mul ei ol tähä hättää mittää kirjatiatoo asiast. Mu oma kiäli- tai sanatajuni sannoo, et juapa o matalas, tasases maastos kulkeva uama, yleensä kai just suistoalueel o semmone maasto. Juapa o tasase hiljaa virtaileva, siin ei ol koskii eikä isoi kuahui. Mul o semmonenki miälikuva, et juava ympäril oleva kasvillisuus o aika matalaa, peltoo, niittuu tai jottai pusikkoo, ei mittää korpee eikä korkeet kuusimettää. Tämä oli pelkkä mutu-vastaus. Se o kiinnostavvaa, et tämä juapa vertauskuvallisesti tarkottaa sammaa ko kuilu, esim. ihmiste välil. Visuaalisesti kuilu o korkee ja jyrkkä, juapa taas tasane ja matala, mut ehkä levvee, siis ainaki vertauskuvallises merkitykses ylittämätön.

  VastaaPoista
 3. Onnea pokaalista!
  Pipsoja taisi syntyä jossain vaiheessan useampia.

  VastaaPoista
 4. Niin tuota ajattelin että jos muuttais nikin,kun pipsoja on jo monta, olis selkeempää tietää kuka kommentoi.Kiitos kommentistasi, mitäs ne ilma syötävät on, ja minkä kalan mätiä söit Valkeakoskella?
  Kirkot on kauniita sisältä, mutta taitavat olla aika tyhjillään, keällä turistit mielellään niitä käy katsomassa, me kävimme kerimäenkirkkoa katsomassa myös.

  VastaaPoista
 5. Ei se haittaa, vaik Pipsoi o monta, ainakaa minnuu. Kyl mää erota Pipsat tost piänest kuvast. Tosin yks Pipsa muutti nimes Pipsan posteiks.

  Juu, kyl kirkot o aika tyhjinäs enimmäkses. Mut ei ain, joskus o väkkeeki, joskus paljonki. Suamalaisetki käy kirkois ulkomail turistein.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!