sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Messuil

Oltii tänäpä Kevätpuutarha-messuil. Sammaa aikaa Messukeskukses oli muitaki messui, Oma mökki, Oma koti ja Asma. Taisi ol viäl jottai muutaki.

Viäreises kuvas o erikoine pinkki magnolia. Ilmeisesti tämä sama magnolia kuva o plokis Tuijan koti ja puutarha.
Olsinko ollu liikaa ihmsjoukois viime päivin, ko en erityisesti viihtynykkää. En saanu oikee mittää kokonaiskuvvaa enkä osannu hakkee mittää omal parvekkeel. Tuntu sekavalt ko oli nii monta messuu yhtaikaa. Ja pelkät Kevätpuutarhamessutki vaikutti sekavilt. Kyl siäl olis ollu vaik kui paljo siämenii ja sipuleit ja juurakoit ja perennoit. Mut mittää en osannu siält ostaa.


En löytäny edes opiskelijoitte suunnittelemii teemaparvekkeit, vaik osasi niit hakkee, ko oli lukenu Saaripalsta-plokist. Ja sit takasi tulles huamasi, et Naukula Mammaki oli kuvannu niit teemaparvekkeit.Kauniit kukkii tiätysti oli mut ei nii paljo eikä nii hianoi ko mää olsi luullu. En hoksannu edes selvittää näitte tulppaanilajikkeitte nimmee.Nämä tähtimäiset tulppaanit o kyl kauniit.

Mut sit ihan lopuks ko me jo tehtii lähtöö, oliki varsinaine kohokohta. Mää en varmaa olis huamannu mittää, mut miäs huamautti minul et kattos ko presidenttiki o tullu puutarhanäyttelyy. Oho! Enkä mää viäläkä nähny, misä ihmees? Miäs kuhisi mu korvaani et katto ny toho suuntaa. Ja siäl se rouvva presidentti kulki yhde toise naisihmise kans. Piäne matka pääs heist kulki huamaamattomasti pari turvamiäst. Ihan metri pääst meist nämä kaikki kulki niinko tavalliset ihmiset. Mul olis ollu kyl kamera valmiin mut en kai mää ny voinu ruvet päi näkköö präiskimää presidenttii enkä muitakaa ihmisii. Kaikis televisiouuttisis kerrottii, et presidentti kävi tänäpä äänestämäs. Mut missää ei kerrottu, et presidentti kävi tänäpä puutarhanäyttelys, tai siis mää en ainakaa kuullu.


Tämä loistava punase papukaijatulppaani nimeks vois varmaa pan Tarja, sen tähde et just ko me seisottii tämä viäres, presidentti kulki mee ohitte. 

14 kommenttia:

 1. Joko käytit uutta kameraasi?
  Olipas hieno sattuma, että näitte presidentin. Jää varmasti mieleen nämä messut hänen ansiostaan.

  VastaaPoista
 2. Daisy, uudel kameral mää oti nämä kuvat. Nämä onki ensimmäiset. Sil saa ehkä parempii lähi- ja laajakulmakuvia.

  Presidentti kyl kruunas se näyttely, nii lapselliseks mu täytyy itteni tunnustaa. Oli hyvä, ettemmää ollu siäl yksinäni. Olis voinu käyd sillai, etten olis huamannu koko presidenttii, mää ole sevvert hajamiäline ja ussei omis ajatuksissani.

  VastaaPoista
 3. Mielsin nämä yhdistelmämessut kevään yleismessutapahtumaksi. Missään ei menty oikein pintaa syvemmälle, sellainen pintaliito vain kaikesta.

  VastaaPoista
 4. Päivi, ehkä tälläi oliki. Silt se vaikutti. Mää en kyl saanu oikee tolkkuu. Mää arvasi mis osastos sää eilä olit ja näyti se E:lleki.

  VastaaPoista
 5. No näit sentään Tarjan. Ei tainnu olla siemenpussii plakkaris Naantaliin viemisiä. Kuvasi oli hienoja, kamara on varmaan hyvä! Hyvää työviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Auli. Hyvvää tyäviikkoo sullekki!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia kukista, kiva päivä teillä, tuolla minäkin olisin halunnut kuljeksia.
  Teräviä hyviä kuvia saat kameralla.
  Ihana punainen magnolia.
  Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 8. No katsos, katsos saman magnolian olemme taas tavanneet. heh..heh...se olikin tosi kaunis.
  Tarja - pressamme käy käsittääkseni aina kun on mahdollista näillä messuilla, itsekin olen hänet nähnyt aikaisempina vuosina.Taidettiin vielä samoja puutarhahaskoja katsella.:)
  Kauniita kukkiahan siellä oli,sitä ei käy kieltäminen ja hirvee hinku tuli laittaa yhtä jos toistakin. Onneksi tuo puutarha kuitenkin on sen verran pieni, ettei tule mahdottomuuksia hankittua.Joskus saattaisi mopo karata käsistä.

  Hauskaa viikkoa Paulalle.

  VastaaPoista
 9. Seijastiina. Kiitos. Olimmääki tyytyväine valokuvvii, vaik oli vast harjotuskappaleit.

  Tuija. Kauniit kukkii kyl oli. Ne varmaa oliki mul pääasia. Puutarhakonneet sun muut ei oikee kiinostanu. Kukkii ehkä olisi kaivannu viäl enemmänki. Mut presidentti oli ihan ekstraa.

  Mukavaa viikkoo!

  VastaaPoista
 10. Paula, the flowers are divine !! Thankyou for showing them.

  VastaaPoista
 11. Alice, thank you! I saw these magnolias and tulips in a garden show in Helsinki.

  VastaaPoista
 12. Vaikka messuista ei mieleesi jäänytkään mitään erikoista, niin ihan varmasti Tarjan muistat aina. Minä näin Tarjan vuoden 2000 tammikuussa Seutulan lentokentällä. Samoissa rullaportaissa mentiin ylöspäin. Hän oli tuolloin vielä presidenttikandidaatti ja liikkeellä kahden avustajansa seurassa. Illalla sitten näin uutisista, että hän oli ollut Oulussa kyseisenä päivänä.

  VastaaPoista
 13. Piri, voi ol et koko näyttely jääki paremmi mu miäleeni just Tarja ansiost, Tarja muistuttaa minnuu ainaki magnoliast ja tulppaaneist.

  VastaaPoista
 14. Ilmetty Tarja,mut ei näy käsilaukku?

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!