lauantai 23. huhtikuuta 2011

Vauvvakuvia - "haaste"

Pinkkitassun Bette eli Ruska 22.4.2010 kahden päivän ikäisenä.
Kuva: Patrik Floréen. Pari päivää takasi Saaripalstan Saila julkasi kissastas Ransust hellyttävvii vauvvakuvia. Hän ei esittäny näit kuvia miksikää haasteeks muil, mut mää ihan omi lupineni oti tämä koppin vastaa haasteen. Haastee nimi o "Julkaise lemmikkisi vauvvakuva tai -kuvia". Määki kysyi Ruska kasvattajalt Pinkkitassu kissalast luva julkast Ruska vauvva- kuvia. Nämä kuvat o kyl kaikki nähtävin Pinkkitassu omillaki sivuil ja siält lainattu, luva kans.


Pinkkitassun kissalan toinen eli B-pentue kahden päivän ikäisenä.
Kuva: Mikko Murtonen. Täs o koko viide pennu pesue. Pentuje emo on Feronian Magnolia Purpurea (Pupu) ja isä Silkkiturkin Menevä Macho (Mikki). Pennut Vasemmalt oikeel: Bessie (Tikru), Bette (Ruska), Brunetto (Bono), Benjamin (Sisu) ja Beatrix (Bea). Betten eli Ruskan tunnistaa helposti siit, et häl o syntymästäs saakka ollu punane takatukka. Kuvas Bessie-sisko söpösesti kaulailee hänt.

Ny vuade pääst pesuee kollit o jo isoi jässiköit ja kolme naarastaki tiätysti aikuisii tai ainaki melkei.  Ruska emo näyttää täs kuvas aika samasorttiselt ko Ruskaki. Ruskas o inakse enämpi punast färrii turkis. Luanteeltas mää luule Ruska tullee aika paljo issääski, ko isä Mikki o kuulemma mahdottoma höveli ja ystävälline kissa. Pupu o ollu oma arvos ja rauhas tunteva frouvvaskissa, joka o pitäny perhees kollit (isäs ja setäs) komennos. Nyte Pupu o kyl leikattu ja häne luantos o kuulemma hiukka pehmentyny.

Ko mää näi tämä vauvvakuva kasvattaja nettisivul, mää heti ihastui toho piänee tyttökissaa, jol näky punane läiskä takaraivos. "Voi ko mää saisi tua!" Nämä pennut ja hee äitis mää näi ensimmäise kerra ko pennut oli viäl ihan piänii mönkeriäisii, silmät kii.


Pinkkitassun Bette kolmen viikon ikäisenä 11.5.2010 .
Kuva: Mikko Murtonen.Täs kuvas Ruska o liikuttava pikku taapero.


Pinkkitassun Bette seitsemän viikon ikäisenä 9.6.2010.
Kuva: Mikko Murtonen. Täsä Ruska o kasonnu jo aika isoks tytöks ja ennää viikko ko hän o lähdös uutee kottiis, meil. Hän kattelee silmät pyärein päi kameraa omas syntymäkodosas Helsinki Kampis.

Ja täs viimises kuvas Ruska yhde vuade ikkäisen nuaren fröökynän  miätiskellee parvekkeel. 

8 kommenttia:

 1. Kylläpä Ruska on kaunis, ja ollut sellainen jo pentuna! Hyvin tunnisti heti tuosta punaisesta takatukasta, kun olit niin sanonut. Kiva että otit tästä haasteen! Näitä on niin ihana katsoa ♡ Ihana raidallinen pötkylärivi emon kyljessä!

  VastaaPoista
 2. Ihana Ruska!! Hän on kyllä niin suloinen vauvana!

  VastaaPoista
 3. Ja on tietysti vieläkin, eikä vain vauvana!

  VastaaPoista
 4. Vienosti kysyn, voisitkos laajentaa tätä haastetta niin, että tähän voisi osallistua koiravauvan kuvallakin? Vauvat kun on niin hellyyttäviä <3. Niistähän tulee vaan hyvää mieltä.

  VastaaPoista
 5. Yhtä ihania ovat nuo pienet kissat, koirat ja ihmislapsetkin :)

  VastaaPoista
 6. Rva Pioni: ILMAN MUUTA! Haasteesee voi osallistuu koiravauvvanki kuval. Ja jos joku keksii osallistuu vaik lehmä-, alpakka-, skinkki-, kerbiili- tai kilpikonnavauvva kuval, ni siittä vaa.

  Kaikki muut: Kiitos jakamisest ja ihastelust.

  VastaaPoista
 7. Kiitos. Osallistun tähän vauvahaasteeseen ja jään odottamaan alpakkavauvan kuvaa... (Eipähän polje paikallaan nämä haasteet, kun virität niihin omias:) Tykkään:)

  VastaaPoista
 8. Oijoijoijoi. Voi söpöläinen! Pienenä ja isona!

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!