keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Ruskaki täytti vuasiiTänäpä 20.4. mee kissal Ruskal tuli yks vuasi täytee. Syntymäpäivää fiirattii antamal Ruskal runsaasti rapsutuksii ja silityksii. Mää ajatteli ottaa ilo irti täst lystist ja leipoo lauvvantain 1-vuatiskkaakunki. Saas nähd et mimmose kissamaise kaaku mää kehittele - meil ihmisil kylläki.

Muuto me viätetää näit pääsiäispyhiä hiljasesti. Ollaa puhuttu, et kiirastorstaiehtoosti mennää iltakirkkoo Aurora kappelii joka o mee kotikirkko (ko mee o siäl vihhiitty).

Me saatii mu siskoltani Aulilt ihana pääsiäisyllätys, pellavaine kananen, jol o pitsipyrstö ja pitsi- ja knappikoristus toises kyljes. Kanal oli fölis meit, miäst ja minnuu, varte kaks suklaapatukkaa ja -munnaa. Ruska oli ihan henkee piukas näist lahjoist. Hän kanto kannaa ympäri ja tupsutti sitä. Ja olis tahtonu kiärittää pääsiäismunia laatteel. Mää annoi hänel luva sitä kanast hiukka käyttää ja lainat leikkeihiis. Ny se kana o kyl semmoses paikas ettei kissa uletu siihe eikä pääs sitä riapottammaa.


13 kommenttia:

 1. Olipa ihana pääsiäisyllätys! Ja mainiot Ruska-kuvat <3

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut Ruskalle ja mahtavat kuvat Ruskasta, tuo yksi varsinkin, missä hän on niiiiiin hämmästyneen näköinen..itse teossa kiinni.

  Paula, oikein mukavaa ja rauhallista pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Onnea pienelle Ruska-kisulle joka aina on niin iloisen oloinen kaikissa postauksissa. Hän on oikein teidän kullannuppu!

  VastaaPoista
 4. Onnea Ruskalle ja koko poppoolle !
  Kyllä nyt on kakun paikka. Hyvää Pääsiäistä.

  VastaaPoista
 5. Onneks olkoon meidänkin hoitökissoilta Otsolta porista ja Iirolta Luvialta
  Sekä Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Onnea Ruskalle! Boris lähettää maukuvat terveiset :) Ihanan kanasen se Auli on teille lähettänyt! :)

  VastaaPoista
 7. Mun kana on vähän erilainen, on ehkä ollut noissa Aulin aiemmissa postauksissa. Hyvää pääsäisen aikaa teille.

  VastaaPoista
 8. Ruskalle myöhästyneet synttärionnittelut! :)

  VastaaPoista
 9. Teillä sitten juhlitaan samalla viikolla eläinsynttäreitä, kun meilläkin. Onnea sinne. Meillä juhlittiin tiistaina pahanhajuisten maksanpalojen ja luun kanssa. Juhla se on pienikin juhla, samoin kuin retriitti... eikä noita hyviä hetkiä ole milloinkaan liikaa. Mukavaa pääsiäistä Ruskalle ja Kanaselle ja kotiväelle!

  VastaaPoista
 10. Kivan haastattelun olet linkittänyt susta ja murteesta, nyt vasta huomasin.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteist jokaikisel. Ruska kiittää onnitteluist. Kiitos pääsisäistoivotuksist kaikil ja hyvvää ja rauhallist pääsiäisaikaa minultaki!

  VastaaPoista
 12. Ruska, Onnea!! Ja kaikille oikein mukavaa pääsiäisen aikaa...

  VastaaPoista
 13. Myöhästyneet synttärionnittelut Ruskalle & mukavaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!