tiistai 10. toukokuuta 2011

Blogitunnustus


Mul tuli tunnustus rentoututtavast plokist - vissii senki tähde, ko hiljattai tunnusti, et mää ole ruvennu kerräilemmää tommosii plokitunnustuksii, palkintoi, kehui, prenikoit, pystei ja haasteit plokini oikeesee laitaa.

Tähä tunnustuksee ei liittyny mittää tehtävää, ei kysymyksii, joihii pitäs vastat, eikä kuvia, joit pitäs julkast. Eli tämä lankes mul ny ihan ilmatteeks.

Suurkiitos!

Mää ajatteli ojentaa tämä ystävällisesti muutamil plokeil ja plokipitäjil, joit ole alkanu vast aika hiljattai seurailemmaa:

Jerikonruusu
Memento mori
Kuvattelut

Olkaa hyvät!

Jerikonruusu ei nimestäs hualimati ol hortonoomiosasto, siäl o monemmoisii lepposii, hauskoi ja vakavii pohdintoi, muistoi ja kokemuksii elämäst. Ploki pitäjä kuuluu ymmärtääkseni aika sammaa ikäluakkaa ko määki. Memento moris seikkailee nuari naine yhdes kolme kissas kans mennee mailma lumoukse ja nykypäivä rajamail ja touhuu monie projekteis ja harrastustes kans. Häne plokis on jo toine josa mää ole törmänny geokätköilyy. Kuvatteluis o ihana kauniit ja taiteellissii kuvia ja kuvattelijan o "täti Itä-Helsingistä". Pastel Coloured o uus, rauhallise kaunis sisustusploki, josa silmä leppää. Mää tunne lukkarirakkaut tätä plokkii kohtaa senki tähde, et nuari plokipitäjä o ilmeisesti porilaine. Se vast onki ain rentouttavaa, et joku o Porist. Toine lukkarirakkaude kohde onki ploki Rakkaurel Porist, tiätysti sen tähde, et siin kerrotaa Porist.

Minu plokilukijoikseni o viime viikkoin tullu muutama uus, ainaki Paula Kristiina, Hanne, Raita ja Yonca Toptan. Tervetulloo!! Tämä kuva o tervetulotoivotus teil ja muil jokka tulette visiitil.

"Tervetuloa blogiini!"

Jos em mää tykkäis noist tunnustuksist, haasteist ja pysteist, ni tämmesenki voisi miälelläni laittaa plokini oikeesee laitaa - ihan vaa koristukseks.

"Tunnustukset ovat mukavia
mutta kiitos ei!"

Tämä orvokkikuvaki o kaunis, tullee ihan vanhanaikaiset postikortit tai kiiltokuvat miälee:

"Tykkään kommenteista."

Ja tämä piäni poika silinterihattu pääs ja köppi kädes o hauska.

"Ihanaa saada kommentteja!"

Nämä kuvat o kopsattu kuvitusplokist Vintage Made For Your. Kuvie käyttöehdot löytyy ploki alvust.16 kommenttia:

 1. Kiitos blogivinkeistä! Tuota Rakkaudel Porist blogia en ollut huomannutkaan ennen, mutta nyt kyllä heti liityin lukijaksi. Pastel Coloured- blogin Liisan pitämää toista blogia Herkulliset ajatukset olen jo seurannut pidemmän aikaa. Se on myös kiva blogi! Nuo kuvat on kauniita: täytyy varmaan napata joku niistä omaan blogiin. Siitä orvokkikuvasta tuli ihan mieleen arvaat varmaan: Kaanaan Aune!

  VastaaPoista
 2. Kivoja prenikoita! ja kivoja uusia blogeja. Onnea sinne uudesta prenikasta!

  VastaaPoista
 3. Totta Auli, en huamannukkaa itte, ihan tullee Aune miälee noist kretliineist orvokeist.

  VastaaPoista
 4. Onnea tunnustuksen johdosta. Se tuli ihan oikeaan osoitteeseen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuhannesti Paula! :)

  Kyllä, olen Porista.

  -Lisa, Pastel coloured

  VastaaPoista
 6. Onnea tunnustuksesta! Ihana tuo viimeisen kuvan poika!

  VastaaPoista
 7. Lisa, kiitos kiittämäst! Sun kuvanas o ihana punane ruusu, on kaunis noi piänenäki!

  VastaaPoista
 8. Naukulan Mamma, kiitos onnittelust! Siäl Vintage Made For You -plokis o paljo tämmösii hauskoi ja kauniit kuvia ja plokitaustoi. Vaik en niit käyttäskää, mää tykkää käyd kattelemas niit. Ole ottanu siält ton kissakuva, joka o oikeel pual alimmaisel (jol o kruunu pääs), ko must se o Ruska näköne. Siin oli englannikiäline teksti, jonka mää "kissansi", kysyi siihe luva sen ploki pitäjält ja hän anto luva.

  VastaaPoista
 9. ONNEA PAULA TUNNUSTUKSESTASI!!TULI IHAN OIKEAAN OSOITTEESEEN:))
  IHANA TUO PIKKUPOIKA,PITÄÄPÄ KÄYDÄ KURKKIMASSA,MITÄ MUUTA SIEL ON...??
  TERKUIN,MARIKA

  VastaaPoista
 10. Kiitos Paula tunnustuksesta. Oli ihan uusi juttu. Luulen että olet oikeilla jäljillä arvioidessasi ikääni. Sinä olet vielä työelämässä, minä karkasin vähän ennen aikojaan eläkkeelle.

  VastaaPoista
 11. Jerikonruusu. Ehkä sitä jotenki vaistoimaisesti tunnistaa ommii ikätovereit ja samatapases elämätilantees olevii. Minullaki o välil kova kaipaus eläkkeel ja ole hiukka jo harkinnu osa-aikaeläkettäki. Mu viralline eläkeikäni (63) tullee vastaa vajaa kahden vuade pääst.

  VastaaPoista
 12. No jep, vähän tulet jälkijunassa, mitä ikään tulee ;). Ehdin syntyä edellisellä vuosikymmenellä just ja just, joten oli mahdollista tunkea itsensä putkeen, ja sen mahdollisuuden käytin. Vajaa vuosi olisi viralliseen eläkeikään, mutta pari vuotta olen ajellut junalla jo puoleen hintaan. (Siitä olen postaillutkin vuosi sitten matkailukategoriassa 29.6. ja 1.7.)

  VastaaPoista
 13. Määki kerkesi syntyy edellisel vuaskymmenel just ja just, eli joulukuu lopus 1949.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!