lauantai 7. toukokuuta 2011

Pokaali otettu vastaa, kiitos!


Plokis Lähtölaskennan jälkeen mm tarjos pokaalii kaikkie halukkaitte otettavaks. Kiitos, mul kelpaa! Pokaali ottamise lisäks kuulus kertoo kahdeksa asiaa ittestäs ja sit antaa pokaali kahdeksal muul plokkaajal.

1. Mu kotopaikkani oli ensimmäiset 10 vuat Pori Yyteri, seuraavat 10 vuat Pori Vähärauma, seuraavat 10 vuat harhaili opiskelijan ja justvalmistunneen eri pualil Helsinki, Kalajoe ja Pori vällii, ja viimiset reilut 30 vuat ole asunu Espoo Viherlaaksos. 

2. Mää ole makuri, tykkää sualasist ja makkeist herkuist. Erityisen heikko mää ole jäätelöl. 

3. Elämäni aikan ole keräilly esimerkiks kiiltokuvvii, postimerkkei, vanhoi astioit ja kissoi. Tälhetkel näytä kerräilevä pokaaleit, tunnustuksii ja haasteit tol plokini oikeepualimmaisel palstal. 

4. Siänes ja marjas olemine o mu lempihommiini. Kuuluu ehkä vähä toho keräilyynki. 

5. Nimekseni meinas tuli Oili Orvokki. Mut sit ei tullu, ko joku hirvitteli äitiini, et: "Hah-haa, jos sul tullee poika, ni sää panet se nimeks Olli Omena!" Tuli nimeks Paula Anneli. Se oli hyvä jatkoo ajatelle. Vaik ei tullukkaa Olli Omenaa, tuli kolme siskoo. Heki sai sit ihan asialliset nimet. Eikä tullu sisarussarjaa niinko hauskas englantilaises tv-ohjelmas, Hyacinth, Rose, Violet ja Daisy. Tyttönimeni o Eskola ja meni naimisii Esko-nimise miähe kans ja pidi oma sukunimeni. 

6. Koulutukseltani ole humanisti (pääaine suamen kiäli), mukko en aikoinani halunnu opettajaks, ole ollu 31 vuat sekatyäläisen, sihteerin, toimittajan ja taittajan kristillises järjestös. Tyä o ollu mul tärkee kutsumus. 

7. Nyte vartoo jo kovi malttamattomasti eläkkeel pääsyy.

8. Elämääni o leimannu epävarmuus. Mottoni o, ettei ihmine voi ol varma oikee mistää, ei edes siit, onko hän oikeesti olemas. Kaikki jokka uskoo olevas olemas, o jonkusorti uskovaisii. Monet meist uskoo kyl paljo muutaki. Toiset tiätää uskovas ja toiset uskoo tiätäväs.

Oho! Mul meinas tul vahinkos tähä kymmene asiaa, mut huamasi ja karsei kahdeksaa.

Mää tee samallai ko mm omas plokisas: Kuka vaa tykkää ottaa vastaa pysti, täst saat ottaa. 

8 kommenttia:

 1. Ihania yksityiskohtia Sinusta! :) Kyllä sulle varmaan olisi sopinut nimeksi myös Oili Orvokki! Orvokki on maailman ihanin kukka!

  VastaaPoista
 2. mm, kiitos. Joskus itte ei pysty näkemää et o hauska ko kattelee likelt.

  VastaaPoista
 3. Sirpa, kiitos. Orvokki on munki miälestäni sulone kukka, villi orvokit ja yhtläi puutarhaorvokit.

  VastaaPoista
 4. No jos sut olis tullu Oili Orvokki mikä must sit oliskaa tullu....

  VastaaPoista
 5. Luulin ensin, että Ruska voitti sen kilpailun ja sai pokaalin :)
  Ehkä on niin, ettei niin lahelle, kuin itseensä, aina näekään... Mutta hauskoja ovat nämä kahdeksan kohtaa ja muutkin postauksesi. Useimmiten mukana myös elämänkokemusta, pohdintaa ja viisautta.

  VastaaPoista
 6. Auli, ajatteli vaa sitä, ko mee äitil oli taipumus jatkaa sammaa sarjaa, jota kerra oli alottanu. Niinko ny et kaikil flikoil oli samallaiset klänninkit. Mää ole funteerannukki, mitä olis ollu nimivaihtoehtoi. Ehkä sust olis voinu tul Ulla Ulpukka, Päivist Aila Asteri ja Annast Veera Venla Vanamo.

  VastaaPoista
 7. Daisy, sinullaki o kukka-aiheine nimi ja ihan asialline ja englannikiäles yleine nimi. Hauska väärinkäsitys, et Ruska sai ny se pokaali... Ei viäl, se kilpailu ratkee vast ens viikol. Kiitos kauniist sanoistas.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!