torstai 19. toukokuuta 2011

TarttoonRuska jää viikolopuks miähe hyvvää hoitoo, ko huamenaamusti mul tullee lähtö Tarttoo. Se o tyämatka ja vappaat aikaa siäl Tartos o ehkä pari kolme tuntii.

Ole funteerannu jo sitäki mitä plokiterveisii mää mahda siält saad mukkaani.

Luulis et suvi siäl ainaki o vastas. On se hiukka etelämpän ko Espoo. Tartos o yliopisto, varmaa siäl o kulttuurii ja komioit pytinkei ja torei ja kirkkoi.

Virost tullee minul kyl ensimmäitteeks miälee hianot käsityät ja käsityäpuarit. Jos o kaks tuntii aikaa, kerkeisinko käyttämää se kakstuntise vaik käsitöitte kattelemissee, en omieni mut toiste. Ja käsityätarvikkeitte tiätysti, jos siäl olis vaik lankoi ja pellavakankait. Saas kattoo.

6 kommenttia:

 1. Hei vaan" tosiaankin menen huomenna erääseen blogi ystävä perheeseen,ihana perhe,neljä lasta nuorimmat 8 ja 9 vuotiaat pojat,toisesta on muodostunut"ellun poika"He asuvat satakunnassa ja olivat viime kesänä
  mökin maalaus talkoissakin luvialla.
  Hyvää matkaa Sinullekin.Ruska on hauskan näköinen.

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa, tai et taida tätä nähdä ennen matkaasi. Minä haluaisin mennä Tartoon myös, mutta kai sitten joskus... Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa! Toivottavasti ehdit nauttimaan kiireisestä aikataulusta huolimatta!

  VastaaPoista
 4. Oikein antoisaa matkaa. Toivottavasti kerkiät myös hieman rentoutua työn lomassa.

  VastaaPoista
 5. Oliko mukava matka,Ruska ainakin on ihana!
  Meillä Mona jo lähti tyttärelle, outoo kun ei ole nyt kissaa passattavana, mutta sitten kesällä :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikil hyvist toivotuksist! Matka meni hyvi. Ruska oli kuulemma ollu oikee hyvvää pattaa isännä kans mu poissaolessani, varsinki viimisen päivän. Mut kyl kehräs ja oli ilone mulleki, ko tuli takasi kottii.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!