sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kevät kukostaaKevätkukat jaksaa minnuu ihastuttaa, vaik mää en ol pannu tikkuukaa ristii kukkaste tähde. Nämä kaikki kukat mää ole nähny taloyhtiöni kerrostaloje tai muitte kerrostaloje pihas tai tyämatkani varrel tai tyäpaikkani pihas. Muut o nähny vaivaa. Mää kulje ulkon kamera roikkumas kaulas ja kuvvaa toiste istuttammii ja hoitamii kukkasii.

Täs kuvasarjas minu lempikukkiini o henno färiset vaaleesiniset ja vaaleekeltaset. Ylärivis o keskimmäisen pikkune posliinihyasintti ja sen oikeel pualel vaaleekeltakeskustaine narsissi. Seuraavas rivis keskimmäisen o ihastuttava kevätesikko ja alarivis oikeel vaaleesinisii skilloi (vai onko ne skilloi, en ol varma?). Toiseks alimmaises rivis vasemmapualimmaine kuva o otettu just kukintas alottanneest onnepensaast. Ihanii kaikki nämä kukat ja silmut! 

8 kommenttia:

 1. Kyllä kauniita ovat kaikki. Mulla oli kans tosi iso onnenpensas ja se katkaistiin kun talo maalattin oli niin edessä ettei nosturi mahtunut.
  Kyllä harmittaa tää maalaisjärjen puute miksi emme siirtääneet sitä.

  VastaaPoista
 2. Ai, onnenpensaskin aloittaa! Ihania kukkia, kyllä niitä kelpaa ihailla, istuttajallekin on mukavaa jos niitä ihailee mahdollisimman moni.

  VastaaPoista
 3. Minä en ole nähnyt vielä noin montaa kukkaa. Muutenkin olen ollut kovin laiska ulkona, en ole jaksanut mitään siellä tehdä. Haravakin on vielä varastossa. Hommia on helppo siirtää ja siirtää...

  VastaaPoista
 4. Ihana väriloisto! Meillä ei vielä loista, kiersin tuossa aamutuimaan pihaa ja sen verran vihertää että narsissit ovat nousseet noin 5 cm, ja muutama tulppaanin lehti on hieman korkeammaksi ehtinyt. Mutta kyllä se väriloisto tännekin vielä ehtii, ei pitäisi olla minunkaan malttamaton. Näin muiden kuvien kautta voin minä nauttia ihanista kevätkuvista...

  VastaaPoista
 5. Ihanat kukat! Hyvä se on muidenkin istutuksista nauttia!

  VastaaPoista
 6. Paula Kristiina, Saila, Auli, Kirsikka ja Naukulan Mamma, kiitos vierailust ja kukkie ihailust mu kanssani. Vaik näit kukkakuvia o kauheesti...

  VastaaPoista
 7. Oletpa loytänytkin paljon kauniita kukkia. En ole tainnut liikkua kukkapenkkien ohi, kun meidän kerrostalopihassa ei kovin paljon ole kukkia.

  VastaaPoista
 8. Daisy, tänäpä mää näi lissää kukkasii, ja oti taas kuvia.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!