maanantai 27. elokuuta 2012

HiirestysTänä aamusti Didi hiiresti. Valkone hiirulaine oli saaliin ja Didi juaksi hiiri suus pollevan poikan. Ainakaa mun tiatokonneeltani ei kuulu kui komiasti hän murisee saaliilles - tai saaliistas. Sitä kannetaa ja välil päästetää vappaaks ja taas otetaa hampaisii. Ja kui käykää, tämäki hiiri pääsee luikahtammaa köökis oleva kaappipakastime al. En tiä mist johtuu et kaikki hiiret jaakataa tua sama pakastime al. Siäl niit o kokonaine liuta Ruska ja häne pentujes karkuu päässeit saaliit. Siihe astikka ko mää pualestani pyydystä hiirulaiset ja anna kissoil. 

18 kommenttia:

 1. Voi että kun onkin hankala pakastinpiilo! Minun koneella kuului jotakin murinantapaista, aika pieni ääni kylläkin, oikeasti se varmaan oli vaarallisempi :-)
  Kylläpä ovat pennut tosiaan suuria tuossa Ruskan kyljessä! Ruska alkaa näyttää ihan pieneltä. Ja niin kauniita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää o aika vaaralline hiirestäjä - ainaki omast miälestäs. Isoin Dansku painaa jo melkei 1,7 kg, piänin Diana reilut 1,3 kg ja Didi ja Mesi 1,45 kg.

   Poista
 2. Kunnon saalistajan elkeet Didillä. Harmi vain että tuo valkoinen hiirulainen on syötäväksi kelpaamaton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, nämä kisut ei hiirt ol saanu maistaa eikä edes emo. Silti geeneis o hiirestämise into ja taito.

   Poista
 3. Onpas eläväinen hiiri. Aivan oikeat otteet Didillä, pärjäisi oikeankin hiiren kanssa. Lapset järjestävät ohjelmaa varmaan pitkin päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjelmaa on, kaikki piänet kolot tutkittu, kaikki mahdolliset huusholli aukot löydetty ja niist sohittu toine toisiis. Toise häntäki o hyvä leikkikalu.

   Poista
 4. Voi kun ihana leikkivideo! Sai siinä hiiri kunnon kyytiä.

  Meilläkin on pienet karvahiiret todettu ihan parhaiksi leluiksi, joistakin jo karvatkin lähteneet leikin tuoksinassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat piänet karvahiiret Ruska-emoki o testannu ja hyviks värteerannu. Yhdes vaihees hän kanto pennuil hiirii pyydystettäviks. Ny ne ossaa itte hakkee hiiret framil.

   Poista
 5. Olipas ääniä!!! Ja mitä hienoa veivausta. Todellakin taidonnäyte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaki aika taitavaa hiirestyst, ja ihmeellist seki et pentu jaksaa yhde hiire kans leikkii näinki pitkäjännitteisesti. Leikki loppuu vast ko hiiri pääsee "karkuu".

   Poista
 6. Mahtavat murinat pikkuisella hiirestäjällä :) Hyvä Didi!

  VastaaPoista
 7. Ihana video Didin metsästysharjoituksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etukättee ei voinu tiätää millai hiirestys mennee. Minust oli hauska, ko se alko pikkujakkaralt, jonka pääl Didi seiso hiiri suus, ja kesti aika kauvva, hiirestykses oli joko aja juani ja se loppu siihe, ko hiiri "karkas" pakastime al.

   Poista
 8. Mahtava, pieni saalistaja! Rapisevat hiiret on myös Mikki-isoisän mielestä parasta mitä voi olla.

  VastaaPoista
 9. Nii o Ruska-äitilleki. Hän o mont kerttaa esitelly hiirii piänilles ja maukunu harttaasti ja näyttäny et kattokaa ny, näit kuuluu saalistaa tälläi näi.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!