tiistai 14. elokuuta 2012

Perhe-elämää

Ruska o hointanu pentujas jo yli 9-viikkosiks. Pentuje elämä o nukkumist, painimist, peuhaamist ja syämist. Nii, ja matkustamistaki o ollu. Espoost Koskel ja takasi ja taas Koskel ja takasi. Matkat o menny hyvi, niät autokyytis nämä pennut o ainaki oppinu olemaa, samas kopas emo ja neljä kissapoikaa.  Kummasaki pääs kissaperhe o niinko kotonas. Näis kuvis ollaa koton Espoos.


Ennää kolme viikkoo ja nämä pennut o luavutusikkäisii, 12-viikkosii.  Täs kuvas Mesi (Dorothy) 9 viiko vanhan viime sunnuntain. 

Didi (Dionysos).


Daniel.

Diana. 

Diana o rohkee ja eläväine, Dansku vaikuttaa rauhalliselt, kiltilt ja harkitsevaiselt. Didi o ollu ensimmäisen ylittämäs aitoi ja tutkimas uusii paikkoi, mut ny ihan hiljakkoi hän o ruvennu hiukka viarastammaa outoi ihmisii ja viipyy piilos sänkyal. Mesi näyttäs oleva tomera puuhailija, minust kaikist enämpi tullee emmoos luanteeltas ja ulkonävöltäski.  

He o sulosii ja mää tykkää heist kauheesti. Hee piänte vikkeläi juaksuaskelte kuaro päi puulaatet kuulostaa mu korviini sattee ropinalt. 

22 kommenttia:

 1. Tää on todella toistoa taas, mutta pentusi on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, toisto ei haittaa! On ne ihanii mustaki.

   Poista
 2. Joka kerta vähän isompia ja aina yhtä suloisia, jokainen ikä pennuilla näyttä siltä parhalta iältä.
  Oikein paljon terveisiä uutteralle kissojen kaitsijalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, mää just tänäpä puhui, et ny nämä pennut o varmasti parhaimmillas. Mut silt must o koko aja tuntunu.

   Poista
 3. Hurjan suuriksi ovat pennut kasvaneet! Oletko punninnut niitä? Entä Ruskaa? Onko Ruska hyvin "palautunut" synnytyksestä? Onko takaisin vanhoissa mitoissa? Mesi on kyllä tullut kovin emoonsa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl punnittu o. Tänä aamusti isoin Daniel paino 1360 g ja piänin Diana 1060 ja Dorothy ja Dionysos silt välilt. Ruska painaa 4 killoo, aikasempi normaalipaino oli ehkä 3,4. Mahanalus Ruskal o viäl löysää ja roikkuvaa.

   Poista
 4. On siellä vilinää ja vilskettä! Lumoavia ovat. Minä en kyllä pystyisi mitään muuta tekemään kun katselemaan pienokaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl näis pennuis o kiältämäti suuri lumo. He tuntuu ihanilt ja hauskoilt silmis ja korvis, mut erityisesti koskettais. En väsy silittämmää, rapsuttammaa, nostamaa, pitämää sylys, kutittammaa piänii varpait, kanniskelemaa, leikittämmää, nuuhkuttammaa. Tärkee se hetki, ko saa kehräyskontakti pentuu. Jokkaine pentu o oppinu siihee, et ko mää silitä, he vastaa kehräämäl. Tämä tuntuu tärkeelt.

   Poista
 5. Voipiko olla sulosempaa kun nämä kissan pennut,ihania .Kuinka sinä raskit luopua näistä ja entäs Ruska ,millainen reaktio mahtaa tulla lasten hävittyä. Kissamaista päivää. tytti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiä viäl mitä Ruska tykkää ko häne pentus viädää. Jokuset emot pystyy ihan hyvi luavuttammaa sen ikkäiset pennut.

   Poista
 6. Voi miten kauniita niistä onkaan tullut Paula..miten ihmeessä raaskit luopua noista söpöläisistä? Ihanaa kun ne ovat saaneet syntyä noin hyvää kotiin ja hoitoon, kaikilla ei ole yhtä hyvä tuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiä vaik viäl porraisi näitte piänte perrää vaik yritänki ajatel järkevästi.

   Poista
 7. Yritin valita, kenestä tykkäisin eniten. En pysty. Kaikki ovat yhtä kauniita ja ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä sama juttu mullaki, mää tykkää näist kaikist.

   Poista
 8. Aivan upeita kissavauvoja! Mahtaa olla vaikea luopua heistä sitten kun se aika tulee.... Mutta nauttikaa vielä ihanasta kissaperhe-elämästä! :)

  VastaaPoista
 9. Nauti paula näistä viikoista, toisaalta sitli et heistä kokonaan luovu ja kuulet varmaan jatkossakin kuulumisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mää Auli nautinki ja ole ihan toistaitone, en kyjenny edes plokkii päivittämmää, vaik olis nii hianoi kuvattavvii.

   Poista
 10. Hei Paula ja Ruska! Halusin antaa teille tunnustuksen. Se löytyy blogistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Myrsky. Mää kävi jo hakemas tunnustukse ja jatka sitä toisen päivän. Yks kohta tunnustukse säännöist toteutu kyl heti, mää ole ilone tunnustuksest. Se tarraklappu o hiano.

   Poista
 11. Daniel on kuin joku suloisuuden summa! Ja tämän sanoo vannoutunut koirahullu.

  Seuraamme iltaisin kettuja pihallamme, mutta kun olen yrittänyt kuvata, on illat ollut niin kylmät, että nyt taidan kaatua potemaan...

  Kato kissoille hyvät kodit. Tosi hyvät. Jotkut koiranomistajat tekevät pistokäyntejä eli visiteeraavat ilmoittamatta kasvattejaan seuraamassa. Se asia tulee silloin myös kauppakirjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, oikeel asial olet! Jos o tosi hyvät kodot, sillo pennuist o helppo luapuuki. Danielil ja Dianal ei valitettavasti viäl ol kotoi tiados, Dorothyl ja Dionysoksel o tosi hyvät kodot vartoomas. Vastuut kotoje hakemisest ja valinnast ei ol mul, ko Ruska kasvattajal, joka omistaa nää pennut. Ruska o sijotuskissan meil, ei viäl mee oma. Mut kyl määki kovi vartoo tosi hyvie kotoje ilmaantumist Danskul ja Dianal.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!