tiistai 29. heinäkuuta 2014

Eläkeläise kiiruut

Pakko se o uskoo: mul o taas kauhee elämise ja olemise kiiru. Eikä mittää pakollist tekemist. Ei määräaikoi.

Nii paljo o plokkaamise aiheitakki, ettei plokkaamisel meinaa millää jääd aikaa. Jemmas o mont aihet, niinko ny vaik Koske kosket, ihanat kesäkukat, perhoankervo ja ukohatut, viime lauvvantaipäivä kissanäyttely, navettokisut, suvilystipaika uus kuisti, englantilaine kasvitiäteelline puutarha (Botanic Garden), kissoje tarha, herkulline juustokaakku, tiäpiantareitte kukkaröyhyt. Ja se et meil o hoitokissa tämä ja ens ja sitä seuraava viiko. Ja tulevas viikovaihtees o Loimaa rompepäivät. Kuviaki o valmiinas vaik kui ja lissää tullee.

Kaikist kauheempaa olis se, jos täytys viäl lomalleki kerriit. Onneks ei tartte.


24 kommenttia:

 1. On se kiireistä tää elämä, miten sitä enään töihin ehtisikään, siis palkkatyöhön kun muutenkin o0n työtä ja touhua. Istu sentään vaälillä alas ja mieti mihin seuraavaksi.
  Ihanaa jatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mää välil istu allaas, tänäpänki oli viarait ja istuttii pihal ja juatii kaffeet kaikes rauhas. Eikä ollu kiirut mihenkää. Sillai ne päivät sit menneeki eikä mittää kerkee. Konnei ol kiirut, ollaa jo ehtoos. Eikä malttas millää men nukkumaa. Ei kerkeis, ko olis kiva kiärrel ny plokeis.

   Poista
 2. Blogger vähän kiukuttelee, laitoin jo yhden kommentin hetki sitten, mutta se katosi bittiavaruuteen. Kauniita, ihania kesäisiä kuvia. Onneksi eläkeläinen voi päättää tekemisensä tai tekemättä jättämisensä itse. Toivottavasti teillä menee hoitokissan kanssa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meil mennee hoitokissa kans ihmee hyvi. Siittäki o kyl pakko plokat jonaki päivän.

   Poista
 3. Ihan kuulostaa samanlaiselta kuin mitä äitimme elämä, ja sinä sentään paljon nuorempi. Kyl me Eskola plikat vaa osataa nauttii elämäst. Nim. Eläkepäiviä odottaen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsit ihan oikee, just asia ytimee. Ko nauttii elämäst, elämä ja aika loppuu joka päivä keske.

   Poista
 4. Kaikki aiheet kuulostavat mielenkiintoisilta, mutta odotan innolla erityisesti tuota suvilystipaikan uutta kuistia (pientareen kukkaset kiinnostaa myös). On ollut mukava seurata kuvista, miten talo ja ympäristö on kohentunut ja kaunistunut ahkerointinne seurauksena (mutta ei hätää, maltan kyllä odottaa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkasust. Kuvat o otettu suvilystipaika kuistist ja tiäpiantareitte kukkasist. Ko ny kerkeis...

   Poista
 5. Herkullinen juustokaakku! Kuulostaa oikein hyvältä. Vesi kielellä jään odottamaan postaustasi siitä. Meillä ollaan juustokakun suuria ystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäpä tei viimeks. Mut kuvvaa en ol viäläkä ottanu, eli täytyy varrot seuraavaa kertaa. Sillo tarttee pittää kameraa valmiin, ni saa kuvanki siit herkust.

   Poista
 6. Eiks ole kumma kun on kiirus vaikkei olekaan kiirus, joskus päivät vaan täyttyy ihan itsestään - ja parasta se on silloin kun se täyttyy mukavista asioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, tämä o vähä jonkusorti paradoksi. Ei tartte herät aamusti tiättyy aikaa eikä lähtee mihenkää. Kyl mää ny silti ole pannu kello soimaa kahdeksalt. On aikaa. Koko päivä edes. Ei kiirut mihenkää. Ja siin se päivä taas oliki. Yhtäkkii kello o pual viis enkä ol edes ruakaa laittanu. Sit syädää. Sit o jo ehtoo. Ny o jo yä enkä malttas men nukkumaa.

   Poista
 7. Ihan on kauhee toi "kiire",
  ehtiä nauttia kaikesta mitä on.
  Pitäisi ehtiä… piha-amme odottaa...
  Minulla nyt on ukkosilta suojeltavana
  tuo unikkopelto.
  Se on ihan hirveän tärkeä minulle.
  Toiseksi on, miten saisin myydyksi kaiken akryylin mitä
  löytyi varastosta. Siis mihin ihminen tarvitsee noita akryylivarastoja?

  Ja ihan mahdoton yhtälö on:
  miten tähän kaikkeen sovittaa työssäkäynnin ja vuorokausirytmin?
  On meillä haasteita, mutta nautitaan silti pienistä hetkistä.
  Sinä siellä, minä täällä.
  Voi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voorokausirytmist mää ole koittanu pittää kii sillai et pane kello soimaa kahdeksalt aamusti. Vai olsinki menny nukkumaa kahdelt tai kolmelt aamuyäl. Määki ihmettele, mihe tarvitaa akryylivarastoi. Meil ei ol vaik onki montaa sorttii varastoi.

   Poista
 8. Minä olen ollut lomalla niin kiireetön, että voisi sanoa jopa laiska. Yhtään en kaipaa kiirettä ja toimintaa :) Ei passaa jäädä eläkkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä olotila sinul. Älä jää eläkkeel. Aika kulluu pikavauhtii eläkkeel.

   Poista
 9. Huh-huijakkaa tuota tekemisen määrää. Minä ihan hengästyin. Hyvä, ettei ole kiirus mihinkään. Ottaa asian kerrallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siit se kiiru tullee, ko ei ol kiirut mihenkää. Ko ottaa asia kerrallas, ni aika loppuu. Huh ja hoh sanom mää.

   Poista
 10. Kohta tulee syksy ja talvi. Sitten mökötettään mökissä ja bloggaillaan päivästä toiseen :) Ja muistellaan vaikka kesäisiä juustokakkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvest taitaaki koht tul mu lempivuadeaikani. Sillo saa huilat rauhas.

   Poista
 11. Lomalla on näin samoin että haluaisi ehtiä laiskotella/kokea elämyksiä/tehdä töitä joita ei muuten ole ehtinyt-mutta 3 viikkoa on niin lyhyt aika...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kolme viikkoo o lyhkäne aika. Oi-voi. Ehkä laiskottelu o pääasia. Se et saa kaikes rauhas vähä puhaltaa.

   Poista
 12. matkailussa voi yhdistää laiskottelun ja elämykset/Gotlanti oli todella kiva ja kun puhuttiin niistä hiekkarannoista niin kuulemma on 800 km rantaviivaa josta suurin osa on hiekkarantoja:)

  VastaaPoista
 13. Totta juu. Matkal elämykset ja lepo jollai lai tiivistyy ja o helppo pääst irti tyäajatuksist ja arkiympyröist. Kohokodat o tärkeit elämäs.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!