torstai 22. syyskuuta 2016

Ruska ja Rauha kissanäyttelys

Aika o taas päässy hurahtammaa. Elokuu loppupual Ruska ja Rauha oli kissanäyttelys Myyrmäkihallis Vantaal kahten päivän. Kaikki kuvat o Mamma Naukulalt. Kiitos, Mamma eli Merja!

Kuva:

Paparazzi Mamma o onnistunu ikuistammaa Ruska näkemykse kissanäyttelyist. Hän torkkuu ja kurkkii piilostas millai ihmiset kulkee ohitte ja näyttelee ittees kissoil. Toiset kulkee ohitte, toiset pysähtyy ja toiset lukkee häki syrjäs olevii klappui: "Älä käpälöi!" Toiset kyssyy, saisko koskee, saako silittää.

Kuva:

Tuamari pöydäl Ruska o kiltti mut aika jännittyny niinko asennost näkkyy. Kuva o lauvvantailt.

Kuva:

Sunnuntain Ruska oli rennompi. Sertit hän sai kumpanaki päivän.

Kuva:

Kissanäyttelyt o melkei ain sukukokouksii. Täsä Ruska tytär ensimmäisest pentueest, jonka isän oli Mäkikatin Sinfonia. Mesi o ihana näyttelykissa, ottaa rennosti retuutukset eikä pelkää tuamareit. Tämä Myyrmäe näyttely jälkee Mesi o kerriinny käymää viäl toiseski näyttelys, josa hän valmistu Supreme Championiks. Onneks olkoo, Mesi!

Kuva:

Täsä Mesi täplät. Näyttelys oli sunnuntain viis kissaa suaraa alenevas polves. Neljännee sukupolve edustaja eli Mesi tyttäree Sipi kuva puuttuu. Mut Sipi oli siis itte kyl paikal.

Kuva:

Niinko Sipi tytärki, piäni HelmiOrvokki eli mini-Ruska. Suaraa alenevas polves: Mikki - Ruska - Mesi - Sipi - HelmiOrvokki.

Kuva:

Rauha poika Hartsa ottaa kans tuamarit aika lunkisti. Niil voi kääntää selkäski ja kattel ympärilles. Hartsa o Rauha ensimmäisest pentueest, jonka isän o Onni Mäntsäläst.

Kuva:

Ja Pippi o Rauha toisest pentueest. Täsä Pippi emäntäs sylys näyttelys. Pippi kilpaili nuarte luakas.

Kuva:

Kukas täsä sit o? Simba, Rauha toiste pentuje isä, melkei naapuri poika. Pippin isä siis.

Kuva:

Kävi nii hauskasti, et piänest Pipist ja isovaari Mikist tuli sunnuntain kummastaki kolmannee kategoria BIS eli Best in Show, Pipist nuarte luakas ja Mikist leikattuje uroste luakas. Mää onnittele kuvas sulost Pippii.

Kuva:

Pokaalit Pipi ja Miki häkkie pääl. Onneks olkoo, Pippi ja Mikki ja hee emäntäs Monika!

Seuraavaks me ollaa menos kissanäyttelyy Vermo raviradal lokakuu pualesvälis ja sitä seuraavaks Turkuu marraskuu loppupual.

Mainitut kissat virallisesti (ilman titteleitä):
Ruska, Pinkkitassun Bette (EUR f 22), kilpikonnaruskeatabby naaras, s. 2010
Mesi, Pinkkitassun Dorothy (EUR n 24), ruskeatäplikäs naaras, s. 2012
Sinfonia, Mäkikatin Sinfonia (EUR n 24), sinitäplikäs uros, s. 2004
Sipi, Pinkkitassun Gertrude (EUR g 22), sinikilpikonnatabby naaras, s. 2014
HelmiOrvokki, Pinkkitassun Jóhanna (EUR f 22), kilpikonnaruskeatabby naaras, s. 2015
Rauha, Pinkkitassun Edina (EUR e 24), cremetäplikäs naaras, s. 2013
Hartsa, Pinkkitassun Harvey (EUR d 22), punatabby uros, s. 2014
Onni, Kissakallion Orlando (EUR d 22), punatabby uros, s. 2011
Pippi, Pinkkitassun Kristiina (EUR e 24), cremetäplikäs naaras, s. 2016
Simba, Tiikerililjan Lounatuuli (EUR d 22), punatabby uros, s. 2014

12 kommenttia:

 1. Oli mukavaa tavata paljon ihania kissoja ja mukavia ihmisiä näyttelyssä! Kuvat näyttävät kyllä aika tuhruilta, mutta eiköhän me vielä keksitä tapa miten näitä helposti lähettää...

  VastaaPoista
 2. Komeaa sukua! Jostain syystä en näe lainkaan kuvia mobiililla, kokeilin kahdella eri selaimella. Täytyy katsoa josko tietokone näyttäisi ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täsä o joku ongelma. Kuvat o tullu mul WEBP-muatosin, enkä mää ossaa niit muuks muuttaa, eikä Merjakaa ymmär, mist yhtäkkii tämmöne kuvamuato. Vai olisko Windows 10 syypää? Jokku näkee puhelimel ja läppäril, jokku ei. No, seuraavat kuvat näkkyy kaikil.

   Poista
 3. Hö, mulla ei näy kuvat ollenkaan, täytyy käydä ne uudestaan katsomassa myöhemmin. Kun tietää, miten ihania komeita ja söpöjä nää sukulaiset on ♥ Muistaakseni ainakin Mikki on aiemmin vienyt sydämen, ja Simba, ja Hartsa, ja Mesi, ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ei valitettavasti näy kaikil. Kaikki juantaa juures siit, et Merja siirty Windows 10:ee. Kuvat muuttu Google-kuviks enkä mää pysty niit muuttamaa enkä muutenkaa käsittelemää. Mut kyl tähe viäl ratkaisu löytyy vaikkei ehkä tähä postauksee.

   Poista
 4. Kivat kuvat :)

  Näkyivät läppärillä, mutteivät pädillä...

  VastaaPoista
 5. IPadilla ei näy kuvat, mutta tuhannesti onnea kaikille kissoille. Sertit on aina hyvä saada ja Bis on sitten se piste iin päällä.
  Ehkä me Maijan kanssa tulemme Turkuun ainakin yhdeksi päiväksi niin saadaan viisi näyttelytulosta tälle vuodelle.
  Käyn katsomassa kuvat tietokoneelta, ilmeisesti ne siellä näkyy. MInulla on Win 10 mutta en ole tällaiseen ongelmaan siellä törmännyt.
  Kissoillesi rapsutukset ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisil ei valitettavasti näy tiatokonneestakkaa, toivottavasti sinul näkkyy. Toivottavasti treffataa Turus, me tullaa sin lauvvantain.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!