torstai 10. helmikuuta 2011

Herkkuprikka


Tyämaallani o semmosii ilosii ja rempseit nuarii naisii ja miähii jokka keksii yllätyksii ja hauskasii juttui. Yks o semmone et tyäkaverii yllätettää heti aamusti herkkutarjottimel. Kuvas o yhdel naistyäkaveril annettu yllätys ko hänel tuli täytee pyäreet 61 vuat.

Kaikki varrottii hiire hiljaa häne kunttuurisas sihe astikka ko tämä sankari astu ovest sisäl. Hän o hyvi vaatimatoin ihmine eikä koskaa tee ittestäs mittää nummeroo. Sit kajahti: "Paljon onneeeaa vaan... "

"Kaikkee munki tarvii kestää", naurahti tämä vaatimattomuuden perikuva.

Sankari tyäpöydäl, joka oli papereitte ja toimistotarpeitte peitos niät ei paljast pöydäpintaa näkyny, oli pantu kuvas näkyvä herkkutarjotin.

Tarjottimel oli just paistettu ja kauniisti päälystetty karjalapiirakka, kuppi kaakaoo, lasilline mehhuu, herkulline kaakupalane, valmiiks esikuarittu mandariini, viinirypäleit ja karkkei. Kyl kelpas!

Kaikil läsnäolijoil tarjoiltii niit just kypsennettyi karjalapiirakoit.

"Mullaki o muuto nimipäivä ens suven!" mää koiti vinkat tyäkavereil. Ilose yllätykse toivos voi ain ellää.

3 kommenttia:

 1. Ihana aamu työkaverillasi! Kyllä tuollainen tarjotin kelpaisi jokaiselle työn alkaessa aamulla.
  Se edellinen voikippajuttusi oli kanssa hieno. Hienoa, että on niitä vanhoja piirustuksia jäljellä. Ne jotenkin kyllä hienosti yhdistävät esineet vanhaan aikaan. Tuo idea esitellä vanhoja esineitä on kiva. Ja meistä , jotka esineet tuntevat ja tietävät se on erityisen hienoa. Palautuu vanhaa mieleen.
  Hyvää viikonloppua ja terveiset kotiin!

  VastaaPoista
 2. Oi olisinpa tuollaisessa työpaikassa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana yllätys työkaverille ♥
  Oikein kauniisti esille laitettu ja just tuollaista, tai jotain samaan tyyliin laitan Matille ystävän päiväksi ma aamuna :)
  Kumpa joskus minullekin joku... ;D

  Hyvää viikonloppua sinullekin Paula ♥

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!