tiistai 8. helmikuuta 2011

Leppäkertu saalistusRuska sai kissanäyttelyst mukkaas tämmese paffitalo, kissaruakavalmistaja mainostavaraa. Paffiloorat o tunnetusti mialuisii kissoil. Täsä o viäl oviaukko ja ikkunat joist voi vaanii ja kytät, ja katto pääl, niät voi ol piilos. Ruska saalisti lempilelus paffimökkiis. Lempilelu o pehmoleppäkerttu, joka o pitkä kummilanka pääs. Kummilanka toises pääs o puuköppi. Ruska painaa ympäri huushollii koval faarttil leppäkerttu suus ja vettää peräs köppii, joka roikkuu kummilankas.Ko leppäkerttu oli mökis, Ruska tuppas se vasemmapualeisest ikkuna-aukost ulloos. Ja täsä hän yrittää pyydystää sitä leppäkerttuu oikeepualimmaisest ikkunast sisäl.Ei ol helppo homma saad tätä leppäkerttuu vedettyy ikkunast sisäl. Kummilanka o jo kyl osittai sisäpual mut leppäkerttu ei.
Välil täytyy koittaa vasemmapualeisestaki ikkunast... Tassu ei uletu.
No ny onnistu! Just ja just leppäkerttu mahtu. Kuvast näkkyy, et köppi o oviauko ulkopual, kummilanka on pujotettu esti toisest ikkunast ulloos ja sit toisest sisäl. Ja leppäkerttu o mökis.


Täytyy käyd viäl ovestaki tarkastamas.


Ja sit voi men maate sihe saalii viäree.


Alkaa väsyttämmää...

4 kommenttia:

 1. Voi että olet saanut otettua hienon kuvasarjan Ruskan leikistä. t, Monika

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Monika! Ruska o mukava kuvauskohde mut aika vaikee ko ei pysy joskus hetkeekää paikallas (niinkos tiät). No, nukkumiskuvvii ja torkkumiskuvvii saa helposti. Ruska ansiost ole oppinu kamerastaniki semmose vipstaaki jol saa otettuu kuvvii liikkuvast kohteest ja toise jol saa ekstralähikuvvii.

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva kuvakertomus!

  Anna

  VastaaPoista
 4. Tuo tassu! Siinä on energiaa!

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!