perjantai 11. helmikuuta 2011

Kissa mailmalRuska-kissa lähti tänäpä aamuvarhasel hänel viaraitte ihmiste ja kissoje kans viikovaihteeks Jyväskyllää. Häne kasvattajas mennee kissoje kans näyttelyy ja samas kyytis o muutaki väkkee. Kuvas Ruska o etukättee tutkimas kuljetuskoppaas.

Terveisii tuli jo reisult, et kovi oli Rusu ollu autos nätisti mut aika valppaa ja jännittynnee näkköine, ko kyytis oli outoi hajui, muummuas Ruska emomamma ja isäpappa. Nämä vanhemmat kissat o tottuneempii reissaamaa ja mailmaa näkemää ja olemaa toiste kissai ja koirainki kans. Mut Ruska o ny kerriinny jo tiätysti tottumaa mee ainoon prinsessan olemissee. Niät ei ihme jos oli autos ollu vähä ihmeisäs.

Mää pakkasi jo eiläehtoosti piänel kissalleni repunki mukkaa. Sin mää pani häne lempilelujas, ruakaa ja tuttui hajui eli hänen pesäs. Siin pesäs hän ei muuto koskaa koton ollesas oleskel. Mut ehkä viaraas paikas pesä kelpaa.
Tämä repu Ruska sai mukkaas kasvattajaltas sillo ko hän piänen muutti meil asumaa. Kuvast näkkyy et se o kissaruakavalmistaja mainostavaraa. Ruska ei syntymäkodostas ja pentuajastas muist ennää yhtää mittää, vaikkei siit ol enempää ko reilut puale vuat aikaa.

Tuli jo uusii terveisiiki Jyväskyläst. Et hotellis oli ollu kovat suhinat ja murinat kaikkii, nii ihmisii ko kissoi, kohtaa. Ja Ruskal oli sisustettu vessa ihan omaks buduaariks. Lavuaari al o kuulemma futlaari, jonka ympäril o sinivalkoruudulline verho. Siit o saatu Ruskal mukava makuualkoovi, joho häne oma pesäs mahtuu. Mut kyl hän oli uskaltanu jo hiukka leluillas leikkiiki ja välil o pollevasti  ja suhisemati maannu lavuaaris.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!