perjantai 29. huhtikuuta 2011

Häit katteltii meilläki


Oli juhlalline päivä, ko Englanni prinssi William ja Kate Middleton meni naimisii. Heist tuli Cambridgen herttua ja herttuatar. Mää en nähny televisiost suaraa lähetys, mut meil oli yhdet televisiottomat kattomas. Esko ja Ruska oli koton ottamas televisiokattojii vastaa. Viaraskirjaa oli kirjotettu: "Ruska katseli aikansa syrjäsilmällä häitä ja enemmän meitä, mutta vetäytyi sitten keinutuoliinsa unelmoimaan omasta prinssistään. Esko keitti juhlakahvit. Kiitos!"

Kiitos kiittämäst. Tälläi meil. Nyte illal mää vast katteli koostee WIlliami ja Kate häist.

Huamasitteks et tos kuvas Ruskal o kruunu pääs?

Kuninkaallisilt hääsivuilt täält Ruska sai tämmese uljaa kuninkaallise nime:
Princess Bette Tildsley Pinkpawsberton Viherishire.

7 kommenttia:

 1. Oi tervehdys Prinsessa ja koko hoviväki! Hyvä nimi tuli!

  VastaaPoista
 2. :-D Pinkpawsberton Viherishire! :-D Minäkin katsoin vasta koosteen, kun en ollut päivällä tv:n ääressä, ainakaan sellaisen mistä olisi kuullut selostusta. Oi että, kyllä tuo on niin arjesta irtautumista tuo kuninkaallinen touhu!

  VastaaPoista
 3. Ihana kissakuva ja niin ruskamainen! Hyvää vappua teille. Meillä vappu on kyllä ihan normi viikonloppu ja taitaa olla teilläkin... No, simat pullotin äsken jusr!

  VastaaPoista
 4. Naukulan Mamma, mää tunnusta, että tuli käytettyy sitä nimigeneraattorii muutama kerra, ko en oikee osannu päättää mitä Ruska nimmii mää sin syätä. Ruska vai Bette, Pinkkitassu(n) tai Pinkpaws, Espoo vai Viherlaakso vai Viheri. Sik ko sattu tulemaa Princess, se ja ne muutki nimet semmosenas täyty tiätysti pittää.

  Saila, me otettii nauhal nua hääohjelmat, ehkä mää viäl myähemmi syvenny niihii. Enämpi kyl mää oli tohkeisani Victoria ja Danieli häist, varmaa ne oli läheisemmät muilleki suamalaisil ko nämä englantilaiste kuninkaalliste hääjuhlat.

  Auli, meil o yks kaupast ostettu simapullo jääkaapis ja parit tippaleivät. Siin mee vappumme onki. Tai no ni, E. esitti et mentäs pizzal vapupäivän.

  VastaaPoista
 5. Hauskaa vappua kuninkaalliset ja muu väki :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kisu ja mahtavat häät oli.
  Vanha blogi pallanuut verkkoon.

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!