perjantai 22. huhtikuuta 2011

Hyvvää pääsiäise jatkoo!


Pitkääperjantait meil o viätetty hiljasesti kotiolois. Piänel lenkil vaa o käyty. Aamusti tääl sato mut päivä mittaa selkeni.
Yks asia, mist mää nauti nii joulun ko pääsiäisenäki, o kukat. Näis kevvää sipulikukis, narsisseis ja tulppaaneis ja muis, o oma lumos. 
Minul ei ol pääsiäisen muit koristeit, ei ol pupui eikä tipui, mut on kukat sentää. Ko ei ol lapsii huushollis, ei ol vissii sentähde tullu hankittuu pääsiäistilpehöörii.


Täs kuvas mee Ruska nuakahtellee helmililjai viäres parvekkeel .

6 kommenttia:

 1. Parvekkelle on hyvä nukahdella :-) Varsinainen pääsiäisasetelma: noidan kissa nukahti! Tai kai sen kissan pitäisi olla musta, mutta ei sen kanssa nyt niin tarkkaa pidä olla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Paula synttärikutsuista. Menen tänään MK:lle, mutta meillä ei ole autoa. Liian pitkä poikittainen matka julkisilla ennalta suunnittelematta, sorry........ :( Herkullisia synttäreitä!

  VastaaPoista
 3. Em määkä ol mittä höpötyksi pistän,mitä joku virpo vitta o jäänny törröttämä.Sitä mää orota miälenkiinnol koskast se teijä Ruska ruppe "kaahottelema" ko jo toukokuu pian tule.

  VastaaPoista
 4. Saila, juu, joskus o tullu munki miäleeni, et mää ole varsinaine noita, ko yhtee aikaa mul oli viis kissaa ja yks niist oikeeoppisesti umpimusta, kaks aika mustaa (mustasavvuu) ja kaks kirjavaa. Aika epäilyttävää ko naine elelee yksinäs mettä reunas viide kissa kans.

  Päivi, toise kerra sit, harmi ko jäätte ilma Aino juustokaakkuu.

  Puikkoellu, sitä määki vartoo, et koska se Ruska alkaa koohottelemaa, mut ny hän o nauttinu vaa rauhallisest ja leikkiväisest tyttöilyst. Ja määki ole ajatellu et antaa häne ol laps nii kauvva ko hänt huvittaa.

  VastaaPoista
 5. Vähäiset on tilpehöörit täälläkin.
  Maalatut munat ovat jossakin... hukassa.
  Kireän kranssin värkkäsin oveen,
  mutta miksikähän siitä tuli niin kireä.
  Nuo kukat onneksi kasvavat ja asettuvat
  niin väljän kauniisti.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!