perjantai 4. marraskuuta 2011

Pitkäst aikaa uus käsityäPitkäst aikaa mää aloti uude käsityä. Rupesi tekkee näit isoäitiklappui. Kuva o otettu Santoriinil lokakuu alvus. Kuvast näkkyy et käsityä oli mul mukan. Klaput o täs levitettyn parvekkee kaiteel, ja bougainvillea oksa meriteeraa Välimere färei ja valloo. Enne matkaa mul oli kova arpomine siit et otanko kävityä mukkaa vai enko ot. Pualest puhu se, et lankat o kelvii kantaa vaik ne viäki tillaa kapsäkis. Vastaa puhu, et ne viä suure tila enkä tiä tulleeko noit klappui kumminkaa siäl virkattuu. Kyl tuli. Onneks oti mukkaa. Lentomatkoillaki mää virkkasi ja matkat kulu mukavasti, ko oli piänt askartelluu koko aja, välil askartelluu niitte syämiste kans ja välil isoäitiklappuje kans. Metalline virkkuukoukku pääsi läpitte turvatarkastuksest kummallaki matkal.

Koton ole jatkanu virkkaamist. Ruska tahtoo kans virkat, tai ainaki sötköttää mu lankojani ja kantaa niit suussas.

Sokokse lankahyllyl ei ollu paljonkaa valinnavarraa silloko oli ostamas näit lankoi. Nämä o Novita Nalle-lankaa ja tommosii himmeit, mu miälestäni hiukka syksysii färei. Mu tullee noist miäleeni syyssuvine mettä: havupuut, kalliot, jäkälät, oksat, kävyt, kukkivat kanervat ja sinine taivas.

Se o muuto kumma, et tos kuvas ei vihriäine näyt lainkaa vihriäiselt. Kirkas valo syä se färi ja muuttaa se tunnistmattomaks. Sinine ja kanervapunane pualestas o kuvas kirkkaampii ko ne oikeesti onkaa.

13 kommenttia:

 1. Voi kun kaunis! Kumpa itsekkin jaksaisi joskus tuollaisen tehdä. :)

  VastaaPoista
 2. Ompas kauniit värit. Tulee ihana peite.
  Hyviä pyhiä!

  VastaaPoista
 3. Kauniita värejä, jännää nähdä jotain noin kotimaista Santorinilla. Hyvää pyhää!

  VastaaPoista
 4. Ai jaa! No piti justiin kommentoida, että ei minusta niinkään syksyistä, kun mukana on kirkasta sinistä... mutta se ei sitten ollutkaan niin kirkasta. Koska olet kuvannut nuo Santorinilla, minulla tuli lapuistasi mieleen (tuon kirkkaan sinisen ja fuksian vuoksi) Välimeren sininen taivas, bougainvilleat ja arinauunissa vastapaistettu herkullinen leipä, jossa on nokea pohjassa!

  VastaaPoista
 5. Tulee kyllä hieno peite, kauniit värit! Olen myös huomannut kuvatessa moneti värit vääristyvät kummallisiksi. Leppoisaa viikonloppua:D

  VastaaPoista
 6. Hienon näköistä tulee! Muistan kyllä sen peiton minkä olet joskus virkannut, se on varmaan vieläkin sinulla. Se oli sulla varmaan jo opiskeluaikanasi? Voipi olla, että se on joskus esiintynyt tässä blogissa, vai onko?

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, oletpa pistänyt tuulemaan!

  VastaaPoista
 8. Koristeoksa on juuri samaa sävyä kuin peiton punainen, ainakin kuvassa. Peitto näyttää niin kuohkealta ja lämpöiseltä.

  VastaaPoista
 9. Kauniilta näyttää.
  Näin taisit saada peittoon mukaan hiukan Santorinin lämpöä.
  Kirjoitti Daisy

  VastaaPoista
 10. Kiitos kehuist ja kommenteist! Minul oli ittelleni yllätys, et klappuje punane färi natsas nii hyvi yhtee ton välimerellise bougainvillea kans. Idea oli näyttää ihan toisellaise färimailma edustaja, kontrastin. Ny mää meinaa koht men ulloos ja levittää noit klappui pihakalliol keltaste vahtera- ja koivulehtie viäree ja sit verrat noitte kuvie färei, näyttääks erilaiselt ne klaput, jokka o kuvattu Santoriinil, ja ne jokka o kuvattu syksysel kotikalliol.

  Muuto "natsas" ei ol vissii lainkaa Pori murret se o yleispuhekiält.

  Oikee hyvvää pyhämiästepäivää kaikil.

  VastaaPoista
 11. Nii ja viäl Daisyl se, et kyl tähä peittoo tuli lähtemättömästi mukkaa Santoriini lämpöö ja muistoi.

  VastaaPoista
 12. Kauniita tilkkuja; kaunis peite siitä tulee, muistoja täynnä!
  malli

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!