sunnuntai 6. marraskuuta 2011

PyhämiästepäiväEilä oli pyhämiästepäivä (pyhäinmiestenpäivä), niinko enne vanhaa sanottii. Meil oli hijaiselloo koton. Mun oikee silmäni lepäs täs kukkakimpus, joka juhlisti mee olohuanet, valkoses krysanteemis ja syreenioksas. Mu miälestäni kaunis kimppu ja soppii päivä luanteesee. Vast tänäpä mennää sytyttämmää kynttilä edesmenneitte muistol.
Me ollaa toistaseks pysytty erillämme Halloween-meininkist. Aika liki Halloween kyl eilä jo kävi, ko yläkerra lapsperhees oli kekkerit. He oli viaratas varte koristellu koko porraskäytävä mustil lepakoil, ja ulko-ovel oli hämähäkkikuvioisii ilmapalloi.

Ei hee juhlat meit häirinny. Me oltii omas olossamme ja hissuteltii koton ja viätettii rauhallist pyhäinpäivää.

Hyvvää viikovaihtee jatkoo teil kaikil, jokka satutte poikkeemaa!

13 kommenttia:

 1. Rauhallista ja leppoisaa sunnuntaita sinnekin! Ei minunkaan mielestäni tuo Halloween-juhla tänne niin istu, mutta jos toiset tykkäävät, niin siitä vaan.

  VastaaPoista
 2. Niin kaunis päivään sopiva kukkakimppu!
  Meille ei myöskään halloween ole kotiutunut, mutta kuten Mammakin kommentoi; kuka siitä tykkää juhlii sitä vaan. Jokainen tavallaan...

  VastaaPoista
 3. Just eilen muisteltiin J:n kanssa sanaa "pyhänmiestenpäivä", että sitä käytettiin ennen vanhaan. Kävin eilen laittamassa haudat talvikuntoon, vein havuja ja kynttilät Käppäräänkin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kimppu ja minustakn sopiva juhlan luonteeseen.
  Minäkään en ole noista kurpitsoista yms innostunut. Taitaa jäädä nuorempien ikäluokkien juhlittavaksi. Mutta juhliahan mahtuu maailmaan. Aina on syytä pieneen juhlaan; näin olisi kai hyvä ajatella
  Sanoo Daisy

  VastaaPoista
 5. Kaunis kukkakimppu! Rupesin nuuskimaan josko se syreeni tänne asti tuoksuisi:D En kans ole ikänä viettänyt mitään halloweenia ,joskus ostin savisen kurpisalyhdyn ja kynttilä alkoi sauhuta sisällä mustanaan. Se lyhty sai sitten kyytiä, hyvä ettei tullut tulipaloa. Mukavaa sunnuntaipäivää teille:D

  VastaaPoista
 6. Muistan lapsuudestani jonkun pyhäinmiestenpäivän, kun autoiltiin isolla porukalla juhlavaatteissa ja satoin kamalasti lunta. Autossa harjoiteltiin onnittelulaulua jollenkin suvun vanhimmista, joka silloin vielä juhli pyöreitä.
  Valkoinen krysanteemi olikin kaunis, yksinään lie erottui paremmin kuin kimpussa.
  Hyvää pyhää!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikil kommentoijil! Nuaremmat voi pittää kurpitsa- ja kummitusjuhliis jos tykkää. Määki meinaa tänäpä ihan hiukka lipsuu, ko meinaa kokkeil kurpitsapiirakkaa.

  Joskus syksysi mun o tapan ostaa yks iso valkone krysanteemi, ko se o miälestäni kaikes yksnkertasuudessas hurmaava kaunis. Täsä kimpus ny oli hiukka muutaki, juhla kunniaks. Mu miälestäni nämä syreenit o melko tuaksuttommii, vaik kauniit onki.

  VastaaPoista
 8. Niin kaunis valkoinen krysanteemi, valloittavan ihana.
  Ei ole tännekkään kolahtanut tuo halloveeni, ei sitten yhtään. Ehkä se sitten tulevaisuudessa kotiutuu nyt nuorten perheisiin, kun alkaa olla juhlaan perinteitä. Ystävän päivä kotiutui paljon helpommin.
  Rauhaisaa sunnunteaita.

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis tuo krysanteemi! Vieras on minullekin tuo Halloween,eikä onneksi meillä nuorisokaan ole mitenkään innostunut... Juhlat meillä kyllä oli eilen,mutta ihan muista syistä :) Mukavaa sunnuntai-päivän jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 10. Ihana kimppu, minunkin silmäni kuvassa lepäsi hetken. Täällä tarhassa lapsilla jo viimeviikolla halloweenit, muuten ei juurikaan näkynyt.

  VastaaPoista
 11. Tervehdys,pitkästä aikaa ,älä vaa luul ettenk mää tääl olis alvaari ravannu.Mut ko ole ollu nii laiskan totkone,etten ol saan mittä aikka Mää kävi perjantai ehtoerel,pori hautausmaal
  ja ko mää oroti bussi siin pysäkil kottippäi tulles tapahrui,mikä yleensä o poris harvinaist,kaks muija tuliva kysymä tulisik mää heijä autos kohe o juur lährös keskusta.

  Mää siunasi ja kläppäsi henkesän ja oli miälisän.

  Kyl ai sinu klappus ovakki eri färissi
  olisik siin vähä viaras koreut:D
  Ruska tuntu oleva kans kädentaitone.
  Hyvä jatko alkaval viikol!!

  VastaaPoista
 12. Kiitos taas teil viarailijoil, Mummeli, Sirpa, Pipsan postit ja Puikkoellu. Hyvvää alkavaa viikkoo teil kaikil!

  VastaaPoista
 13. Oi,miten kauniit kukat! Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle,Paula!

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!