torstai 11. lokakuuta 2012

Mistäs uus koto Danskul?

Pinkkitassun Daniel n. 12 viiko ikkäisen.
Tän Santoriinil mää sai tiätää, et Ruska yhde pennu, Danieli eli Dansku, uus isäntä o saanu vakavii allergiaoireit ja Dansku tarttis ny uude hyvä kodo. Dansku kerkes olemaa täsä ensimmäises uudes kodos kuukaude verra Pinkkitassu kissala sijotuskissan. Oli suunniteltu, et hän vois ison poikan treffat pari morsmaikkuu tositarkotuksel. Ny olis tärkeet et uus koto olis allergiatestattu ja pysyvä. Joka tuntee ihastukse pisto sydämmesäs ja o kiinnostunu sulosest, reippaast, leikkisäst, seurallisest, harkittevaisest, ystävällisest, kehrääväisest Pinkkitassun Danielist, ni ottakoo reippaasti yhteyt Pinkkitassu kissala kissaisäntää, sähköposti pinkkitassun(at)eurooppalaiskissat.net. Kissapoika voidaa myyd omaks tai luavuttaa sijotuskolliks sijotussopimuksel. Dansku o täl hetkel neljä kuukaude vanha sydäntemurskaaja.
Kukkasellisii terveisii teil kaikil plokiystävil täält Santoriini valost ja lämmöst. 

26 kommenttia:

 1. Kukkaterveisistä kiittäen, taitaa olla ihanat ilmat sulla :)
  Harmi, kun pukkaas allergiaa. Onneksi Dansku on niin hurmaava, että uusi koto varmasti löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kyl o ollu ihanat ilmat, joka ikine päivä. Lämmint ja vilpone tuulevire. Mut pääasia tääl o meil ollu kirjottamisharjotukset ja tämä mukava kirjottavie ihmiste joukko.

   Poista
 2. Voi hyvänen aika, sydäntenmurskaaja ilman kotia! Toivotaan että sellainen pian löytyy, poika on niin vastustamaton. Kuulostaa ainakin siltä, että Mamma N tuossa ylempänä on menettänyt sydämensä :-)
  Kuvassa on muuten lyijykukka, jos kiinnostaa tietää. Sitä näkyi yhdessä aiemmassakin kuvassasi, on oikein tuollainen taivaansininen kukkapilvi kukkiessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, juu kyl kiinnostaa tiätää! Mää itte aanasinki, et tämä ihana sinine kukkane o lyijjykukka, mut en uskaltanu kirjottaa, ko en ollu varma.

   Poista
 3. Voi ei, lempikisu kotia vailla. Nyyh!
  Oletko vielä ensi viikon Santoriinis? Hienoja kuvia muuten sieltä ed. postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi, tänäpä ole ehtoosti (taik yäl) tulos kottii. Tämä o syksy viimine lento Santoriinilt koto-Suamee. Seuraavaks täält pääsee lentämäl vast kevvääl.

   Poista
 4. Toivottavasti Dansku löytää uuden rakastavan kodin.On niin rakastettavan suloinen.

  Kivaa lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JaanaElina, toivotaa, kyl mää usko et koto näi mukaval kollipojal löytyy.

   Poista
 5. Voi Danskua, mutta ei hätää, sydäntenmurskaajille löytyy aina koti. Kiitos aurinkoisista terveisistä tänne koleaan Pohjolaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, suaraa sannoi ihan hirvittää tul sin pimmeesee ja kylmää ja satteisee pojolaa. Millais mää siäl tarkene ko talviturkki tääl varisi pois päält.

   Poista
 6. Toivottavasti ihana Dansku löytää pian uuden kodin! Kyllä on niin suloinen♥ Mukavaa lomaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Paula Kristiina! Mukavaa sunnuntaipäivää sinul. Tääl Kreikas kelloaika o sama ko Suames.

   Poista
 7. Voi kun kävi huonosti kun allergia iski, varmaan jo kiinnyttiin kodissa tuohon hurmuripåoikaan. kyllä varmaan pian löytyy Danskulle uusi koti, on niin hurmaava poika!
  Ihana tuo kukkakuvasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, kiitos! Kyl tää varmaa o aika takaisku uudel isännäl, joka just kerkes kiintymää Danskuu ja sit iski allergia.

   Poista
 8. Aivan varmasti Danskulle löytyy uusi koti, pikkuherrahan sulattaa kaikkien sydämet heti. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, kiitos! Tämä viikoloppu o tääl ihana aurinkoine, mää yritä tankat aurinkoo ja valloo. Hyvvää viikoloppuu sijaiskoti Myrskylää.

   Poista
 9. Voi :-( Valitettavasti meillekään ei mahdu kun on jo kaksi! Muuten kyl... sydäntenmurskaajat kiinnostaa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zepa, aurinkoisii terveisii teil niil kahdel... ja sit sil ihmisel kans!

   Poista
 10. Kyllä varmaan suloiselle kisulle koti löytyy. Itsekin huolisin, mutta on koiruli ja chinchillapoika huushollissa. Terkut sinne lämpöiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anja. Terkut sin syysilmoje keskel! On meil Suames kyl oma suuri rikkautes siin, et o neljä vuadeaikaa. Tääl Santoriinil vuadeaikai vaihtelu o aika mitätöin, suamalaise näkökulmast. Suvi o kuiva ja talvi kuulemma nii kostee, ei kaikki kirjat ja vaatteet helposti alkaa haist hommeelt. Suvi o kuuma ja talvi viileempi.

   Poista
 11. Voi... ihana Dansku!!! Ja voi harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auli, terkkui sul ja J:l ja flikoil. Postikorttei ei ny tul niinko jo taisi sannooki.

   Poista
 12. Miks tää tapahtu just Danielil, joka ol mu koiraihmisesilmil kattottun kaikkein liikuuttavi ja taiteellisi kaikist...nyyyhhh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy lohduttaa sinnuu, Leena, et Daniel itte o hyvi kottiintunu kasvattaja tyä, josa hän ainaki toistaseks ny assuu. Hän o mahdottoma seuralline ja fyrrääväine ja utelias kollipoika, kaikes mahdollises mukan. Huushollis o kolme kissaa (jokka o kaikki leikattui) ja yks koira, ja Dansku tullee toimee näitte kans. Mää meinaa pia men kattomaa Danskuu.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!