tiistai 23. lokakuuta 2012

Huutokaupas

Pitkäst aikaa mää pääsi huutokauppaa tyäkaveri kyytis. Oli nautinto kuulustel ja kattel huutokauppameininkii ja kauppiaa meklarointii, yhdesorti taidet seki.Vanhat tyäkalut oli kauniit ja vanha kalukistu komia. Siit kistust näkkyy kuvas pelkkä kansi. En kumminkaa huutanu.En huutanu Silvia ja Kaarle Kustaa muavist kihlajaismuistolautastakkaa.


Kipat ja kupit kiinnosti minnuu enämpi, vaik niit o jo kaapit piukas ennestäs. Primavera-muki, Arabia vanha litrane tooppi (nokas o piäni särö), Arabia kukkaselline kaffekannu ja neliskanttine saksalaine lyijjykristalline lautane. Näist neljäst kipast mää maksoi yhteensä 45 euroo. 

18 kommenttia:

 1. Mukavia ostoksia. Ompa siitä aikaa kulunut kun olen huutokaupassa käynyt, lähellä ei ole ollut ja kauas ei viitsi lähteä.
  Hyvää viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli, hyvvää viiko jatkoo sinul ja Himmul. Toivottavasti aurinkoki hiukka pilkistäis. Huutokaupois o mukava joskus käyd, jos tullee mahdollisuus. Mul o yks tyäkaveri joka seuraa huutokauppoi ja käy niis ja mää pääsi siivel.

   Poista
 2. Hyvät ostokset sulla. Olis nuo höylätkin kyllä olleet makeet,ainakin tollain rivissä esillä ;)
  Mä en oo käynyt huutokaupassa ikuisuuksiin, oliskin hyvä viihdyke talveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huutokaupat o ihan oma viihtee lajis, ja on niist tiätysti hyätyyki.

   Poista
 3. Hieno huutokauppaostos ja edullinenkin. Nuo höylät on komeita, niitä olisin kai itse huutanut, jos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos, Anja. Määki oli kyl tyytyväine, höylät olis sopinu vaik koriste-esineiks mu miälestäni. Kirvest mu teki miäleni huutaa mut en ollu tarpeeks vikkelä ja se meni sivu suu. Kaikki meni helpol.

   Poista
 4. Vaikuttaa siltä että ihan hyvät kaupat teit. Joskus lapsena olen huutokaupoilla käynyt, aikuisiällä kerran poliisin huutokaupassa. Poliisi kauppasi pyöriä ja löytötavaroita. Kuume valtasi huutajat ja hinnat pyöristä nousivat aivan uskomattomiksi. Ikinä en ole huutamalla mitään ostanut. Paitsi virtuaalihuudoilla, huutonetissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, huutokaupat o joskus oikei kivoi kokemuksii. Vaikkei ostaskaa mittää. Eilä oli jännittävää, mitä se huutokaupapitäjä ain seuraavaks ruppee myymää. Tota Primavera-mukkii mää kyttäsi koko huutokaupa aja ja loppui lopuks mää nyhjäsi kauppiast ja sanoi tarjoovani siit viis euroo. Kukkaa muu ei tarjonnu enempää ja mää sai se. Tykkäsi ostaa se, ko meil o maal sama Primavera-sarja piänempii kaffekuppei ja tämä isompi kuppi o sopiva teemuki. Siin sivus tuli ostettuu vähä muutaki.

   Poista
 5. Hienot löydöt ja minusta oikein kohtuullisen pieni satsi. Niin kai se on, että jos jostain asiasta pitää, kuten keramiikasta, on sitä liian vaikea vastustaa. Ja miksi pitäisikään. Voihan niitä taas myydä edelleen tai vaikka viedä vaikka lähetystorille, jos joku päivä hermostuu astioiden määrään.
  Onpa sinulla ollut oikein syntymäpäivien ja tapahtumien suma!
  Mukavaa ruskajuhlaa teidän perheelle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saila, meil otetaa kaikki irti ruskajuluhlist.
   Totta, kyl noist kipoist ain erroo pääsee. Tai sit mu siskojeni lapset saa tasat tai myyd, ko must ja miähest aika jättää.

   Poista
  2. Hienoja ostoksia teitkin. Pitäisköhän minunkin uskaltautua joskus huutokauppaan...mulla on joku ihme kammo,että jos menen,huomaan yht'äkkiä huutaneeni tahtomattani liian kalliilla kauhian läjän tarpeetonta tavaraa...Oonkohan eläytyny liikaa lapsena Vaahteramäen Eemelin huutokauppareissuun ja isä-Anttonin hiiltymiseen Eemelin "hullunkaupoista" :) Paitsi,että Eemelin ostoksethan osoittautui sangen osuviksi ja hyödyllisiksi.

   Poista
 6. Hienot ostokset ja kohtuullisella hinnalla! En ole ollut huutokaupassa kuin muutaman kerran eläissäni. En taida uskaltaa mennäkään :)

  VastaaPoista
 7. Löytäsit huutkaupast varmaa yht ja toist.
  Tääl huutokaupas myytii muutamal eurol loorii, jois oli sekalaisii tavaroit ja kromui. Sää jos kuka ossaisit löytää niitte kromujenki joukost aarteit ja antaa niil käyttötarkotukse. Voisi kuvitel.

  VastaaPoista
 8. Mul o se litratooppi, jos o se luku näkyvis. Taitaa ol ikkää jo sata vuoat.

  Mää luuli et sää asu Poris, mut ku kävi Mummelil huomasi, et asukki Espoos.

  Kaunist viikoloppuu! Meil sattaa puuterlunt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mää asu Espoos! Ole asunu jo yli 30 vuat. Ja sitä ennenki seittämä vuat Helsinkis. Mut Pori o mu kotokaupunkini ja äidinkiäleni. Mää oli opiskeluje jälkee vuade verra Poris 1978-1979 ja nauhoti sillo Pori murret ja tei nauhotteist myähemmi Pori murrekirja. Sillo Pori murre tuli mul uudestas läheiseks.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!