tiistai 28. toukokuuta 2013

Suvilystii, "kosijoit" ja tunnustuksii

Jo melkei kuukausi takasi Pömpsälä-ploki lähetti tunnustukse. Kiitos! Plokitunnustuksist tullee ain ilone miäli.


Siihe kuuluu nämä säännöt: 
♥ Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
♥ Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
♥ Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro siitä heille kommentilla.
♥ Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Toine tunnustus tuli kaksi kappalei Elämää ja elämyksiä ja Memento mori -plokeist. Kiitos kissaplolikitunnustuksest!


Mää en täl kerttaa lähettel näit tunnustuksii ettiiippäi, ko näyttäis silt et ne o jo kiärtäny kaikki plokit. Mut ne o otettavis täält ja jatkettavis jos jollaki ei viäl ol. Olkaa hyvät!


Pitkää aikaa Ruskaa en ol maininnukkaa tääl. Vaik Ruska nuat tunnustukset o voittanukki pikemmi ko mää. 

Ruska ja me isäntäväki ollaa oltu suvilystil. Enne sitä Ruska oli vähä kippee. Eläinlääkäritäti arveli alkava kohtutulehdukse oireit, mihe Ruska sai antibioottikuuri. Ruska sai mult kissoje lääkkeesyänni mailmamestarikissa arvonime, ko hän söi nii nätisti lääkkeet. En ol semmost kissaa enne nähny. Hän otti itte vaaleepunase pilleri pöydält ja pisteli poskiis. Niinko namu. 

Aika pia tämä jälkee Ruska alko viäl oksentelemaa ja oli huanovointise ja alakulose olone. Hän sai antibioottie jälkee kaht sorttii mahalääket. Ja virkos pikkuhiljaa enttiseks iloseks ittekses. 

Eläinlääkäritäti määräs kohtureaktio lääkkeeks mahdollisimma pia astutust. Eli olis toivottavvaa, jos kissal tulis juaksu ja saatas kolli viaraaks. Selvää juaksuu ei ol ny viäl tullu. Sulhasii olis ilmeisesti ihan naapuris, ja senki tähde täytyy ol aika tarkkan Ruska kans. Virallinenki sulhasmiäs o kattottun. 


Ruska o nauttinu pitkät ehtopäivät ulkon valjais ja naru pääs. Mää ole pitäny hänt silmäl ja samal tehny kasvimaat. Vaik ei pääs seikkailemmaa, ko valjaat rajottaa, Ruska nauttii ulkon olemisest yli kaike. On oppinu ulkoilmas piänet torkutki ottamaa ja makkailemmaa ja aistimaa paikallas. Mää häärää viäres. 


Yhten ehtoon pihas liikku kollei kaksi kappalei ja mourus päiyhtee. Olisko tulkittavis, et täsä varrottas Ruska juaksuu ja oltas kilpakosijoin framil?


Oranssi kolli nimi o Pinkki. Ja mee Ruska viralline nimi o Pinkkitassun Bette. Hah!


Terveisii kaikil mukavil plokikavereil!

22 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksista!

  Ruskalla tuntuu olevan siellä varsin jännittävää, kosijoita ja kaikkea. Toivottavasti turkulainenkin pääsee pian kyläilemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Mamma N. jännää on! Ja turkulainenki kävi jo!

   Poista
 2. Mukava kuulla Ruskastakin pitkästä aikaa:) Jopas jotain, hän pistelee pillerit pöydältä poskeensa! Minni syö niin vain lohenmakuisia Multicat -vitamiineja, ei lääkkeitä.
  Ja sulhasehdokkaita tytöllä riittää, seuraamme asioiden etenemistä mielenkiinnolla:)
  Onnittelut tunnustuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minni. Minnuuki vähä jännittää millai asiat etenee. Tai onko täsä tiados ihan rauhalline suvi ja asiat etenee vast syksyl.

   Poista
 3. Onnittelut tunnustuksista!

  Onneksi Ruska parani niin pääsitte sinne "suvilysti" paikalle. Ja hieman vaikuttaa sieltä että siellä pidetään lystiä oikein kunnolla! Komeita ovat kosijat, mutta jos virallinen sulho on jo katsottuna niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, lystii pidetää ihan hiki hatus. Niättei kerriit paljoo tiatokonettakkaa avvailemmaa.

   Poista
  2. Ai, te olette jo tuttuja...Tulin Paula sulle esittämään tällaista

   http://moggydays.blogspot.fi/

   Hauska juttu.

   (Yritän hirmusesti ehtiä lukea kaiken sun Saksan matkasta huomen tai ylihuomen. Kiinnostaa!)

   Poista
  3. Kiitos, Leena. Juu me ollaa Sijaiskodi asukkaitte kans jo tuttui.

   Poista
 4. Ruskan kesää, vaikka valjaissakin, saa olla ulkona ja jostain kumman syystä saanut rikki valjaansakkin. Sulhasten pihassaolo kyllä viestittää mahdollisten juoksujen alkamisesta!
  Onnea tunnustuksista niin sinulle kuinm Ruskalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli! Kyl Ruska nauttii ulkon olemisest maal, muttei lainka samallai koton Espoos. Viimitteeks ko mää vei Ruskaa ulloos koton, Ruska ei tykänny yhtää änkes koko aja vaa ulko-ovest sisäl. Siäl o jottai nii pelloottavvaa, ohi kulkevii ihmisii, koirii ja juaksevii lapsii. Maal Ruska o pihas niinko kotonas. Täytyy ol tarkkan noitti sulhaste varalt.

   Poista
 5. Huh huh. Olipas jännä tilanne. Kiva, että Ruska on oppinut olemaan ulkona jaskamaiseen tyyliin. Varokaas vaan hiukan niitä kolleja, niillä on selvästi tosi tarkoituksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auli, kyl me varotaa. Ny ei ol ulkoilureissut täl viikol mahdollissii ennää, ko ei ol valjaitakkaa. Valjait koitettii korjat mut ne meni tänäpä taas poikki kahdest eri paikas. Ne o ny risat.

   Poista
 6. Ruskalla on oikein tunkua kosijoista ;) Huoh, onneksi on jo parantunut. Hauskaa tuo ulkoilu valjaissa, meillä vain Gepsukka suostuu samaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kiitos. Oli kyl ihanaa et Ruska parani. Kissa sairastamine o raskast ko kissa ei itte ossaa sannoo ja toiste tarttee selvittää, mikä paikka o kippee. Ruska ei ole erityise innostunu ulkoilemmaa valjais kaupunkis mut tääl maal asia o eri. Terveisii Gepsukal!

   Poista
 7. Nämä Ruskan kuulumiset ne on aina niin kivoja. Kissan lääkityksistä on sen verran kokemusta, että kyllä Ruska sen mitalin ansaittis ihan ! Meillä meinas tulla itelle lääkärireissu viimeeks... On sitte Ruskalla, mistä valita, kun käy sulhoja näytillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taina. Kissat o nii erilaisii siin, millai ne suastuu ottamaa lääkkeit. Ruska o tämmene helppo tapaus.

   Poista
 8. Mää kyl antasi Ruska itte valit sulho ittelles. Helppo mu tiätysti o sannoo miälipire, konnei mu tartte pennuil kottei hommat ;)
  (menikö murre sinpäi?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi, voi sitä haaveil, mukko Ruska o sijotuskissa, ei Ruska voi itte päättää. Kyl hän ihmiste valikoittemanki kolli hyväksyy.

   Poista
 9. perältäki sää ole tullu kotti,
  minä olen ollut polviremontissa ja
  köpöttelen kyynärsauvoilla kaupunkissa,
  mökille meno ei nyt tule mieleen,ehkä juhannuksena.
  Vasen polvi sai uuden nivelen,toipuminen
  on edistynyt hyvin.Ruska tuntuu olevan suosittu likka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikee hyviä toipumisviikkoi sinul, Puikkoellu!

   Poista
 10. Kyllä se vaan on oranssi mikä rulettaa, meillä meinaan on tuo esikoinen sellainen porkkanatukka :). Ihanan värinen tuo teidän Ruska. Teillä näyttää olevan sama projekti kun meilläkin, kasvilavoja touhutaan kovaan tahtiin, vaan hitaasti tulee valmista, yrtit olisi sinne tarkoitus laittaa :) kasvihuoneessa on jo tomaatit tulossa...aurinkoista viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Sarppu. Oranssi o hyvä färi ja soppii varsinki pojil.
   Meil o tommosii viljelyloorii, mone kokkoisii. Miäs o askarrellu niit ja muavise kasvihuaneenki. Toivommukkaa tomaatit ja kurkut kypsyy.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!