keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Pentuvideoit viime viiko varrelt

Viime viikol mää oti videoit pennuist, mutten ol viäl toimertunu panemaa niit tän.

Ensimmäises Ruska antaa kuripalautust pennul, täl kerttaa kuritettava sattuu olemaa Eetu. On tätä kuripalautust muutki pennut saanu yhtläi. Ruska o aika jyry pennuilles, ei viäl piänil pennuil mut näil isommil. Riahuvaise pennu hän ottaa kii, painaa hampai ja tassui päi laatet ja pittää aloillas. Sit nualee pääl. Niinko rankasuu ja lohtuu voorotelle. Pentu yleensä huutaa ja vinkuu ja tappelee vastaa. Saattaa rauhottuuki. Kuripalautus voi päättyy sihe, et pentu saa Ruskalta maitoo.

Tämä video o K10, eikä heikkohermose kannat kattoo. Täsä annetaa ruumiillist kuritust. En tiä olenko oikees mut mul o semmone olo et tämä Ruska toine pentue o päässy hiukka vähemmäl kurituksel ko vuade takaset pennut.


Seuraavas videos pennut leikkii ja touhuu ja Ruska valvoo heit.


Viime viikovaihtees meil oli Porist mukavii nuarii viarait, jokka tykkäs pennuist, leikitti heit ja nauro hee touhulles. Täsä pentuje leikittämist. 


Mää pyysi toist viarastamme ottamaa sihveli ja harja kättees ja lavasemmaa roskui laatteelt. Pentukamaris o nimittäi siivouspäivä joka päivä. Sit oti videol mitä tapahtu. Yleensä ko mää lavase, siit ei tahdo tul mittää, ko kaikki neljä pentuu o nii innokkait steedausapulaisii. Imuril tiätysti onnistuu paremmi, ko he kunnioittaa imurii enämpi ko harjaa. 

Ko täsä videos laatet lavastaa, pennut o just heränny päiväuniltas eikä lainkaa semmoses vauhdis mitä yleensä. 15 kommenttia:

 1. Uskalsin katsoa ensimmäisenkin! Kyllä Ruska kovaa kuria pitää ja näyttää, että silloin pestään vatsa ja tassut kun mamma niin sanoo. Estellekö se siinä loppuvaiheessa tuli vähän apuun? Epäilemättä lattian harjaaminen saattaa kestää koko päivän? Aivan ihania videoita ja riiviöitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N., riiviöt o mustaki kyl aika ihanii. Mää välil yritä sannoo Ruskal et älä ny nii kovi niit pentujas kurmuut. Mut mää en olekkaa kissaemo enkä ymmär millai niit pentui kuuluu kasvattaa.

   Poista
 2. Ihan mieletöntä vauhtia pennut ravaavatkin lelun perässä. On teillä melkoisen villiä vilinää ja vilskettä noiden viliskanttien toimesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, viliskantit järjästää mukavaa ohjelmaa.

   Poista
 3. Estelle on selvästi sitä mieltä, että harja on häntä varten esiin otettu leikkitarvike!
  Onpa ihanat videot. Eetu on tainnut rymistellä kun mamma noin kurittaa. Hellyyttävää vikinää sieltä sitten kuuluu kun mamma oikein ottaa kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, Estelle o innokkain siivooja näist neljäst. Ja totta, hän uskoo, et harjaamine o joku hauska leikki, jonka mää järjästä ihan vaa hee huvikvses. On muistunu miäleeni, et samallaisii siivousapulaisii oli edelliset pennut. Ja samallaine Ruskaki oli silloko hän 12-viikkosen tuli mee kissaks. Joka-aamune puuha oli se ko mää yriti harjat ylimääräsii santoi santaloora ympärilt ja Ruska hääräs mukan hommas.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Pirjo, juu, emmää oikee televisioo kerkee kattookka, kattele vaa tätä tositeeveet.

   Poista
 5. Voi mitä rymistelyä :) Ruska on hyvä kasvattaja ja kokenut mamma. Muistan kun täällä vilisti kolme pentua, kukaan ei ole koskaan ollut niin kiinnostunut kaikesta mitä minä puuhaan :) Videossa näkyi hyvin myös Ruskan upea selkäkuviointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, kyl Ruska o osottautunu hyväks mammaks pennuilles. Se o jännä, et pennut seuraa mua ja tunkee mu tiatokonneelleniki heti ko mää mene istumaa se ettee. Tänäpä he sääti tiatokonnee ruudu huanoks ja kummalliseks mut mää en ossaa säätää sitä entiselles.

   Poista
 6. Voi ihanat penuut. Noinhan se menee että emo rakkaudella kurittaa lapsiaan, opettaa kohti elämää.
  Niin kivat videot, vielä onneksi saamme seurata noiden pikkuisten elämää luonasiL

  Leikkisää lokakuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli. Meil o lokakuu leikkiviikot vissiinki menos just ny.

   Poista
 7. Rakkautta ja rajoja, kyllä Ruska osaa. Ihana vilinä teillä, pikku apulaiset yrittävät "helpottaa" työtäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, pikku apulaiset ensi varistellee pelletimurui ympäri laatteet ja juu, sit he helpottaa sitä ko mää yritä lavast niit roskui. Ainaki he antaa mul nauru aihet.

   Poista
 8. Ihanat lapsukaiset ja ne eikun vaa kasvaa ♥
  Hyvästi olet kuvannut videoita :D

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!