torstai 14. marraskuuta 2013

Pennut lähdös mailmal

Ruska pennut kävi eläinlääkäris rokotuksil maanantain, saman päivän ko ne täytti 14 viikkoo. Nyte loppuviikol kolme heist lähtee.

Pinkkitassun Ellen eli Elli.
Meil kävi mukava viaras täl viikol, Naukula Mamma, joka otti taas ihanii kuviaki kissoist. Ilma oli satteine ja pimmee, ei ollu siis häävit olosuhteet liikkuvaiste pentuje valokuvvaamissee. Silti tuli kauniit kuvia joka pennust.

Pinkkitassun Estelle eli Raita. 

Pinkkitassun Edward eli tuttavallisesti Eetu.

Toinenki kuva Eetust. 


Pinkkitassun Edina eli Rauha. 
Pinkkitassun Edina o vihdoviime saanu arkinimenki. Ko hänest näyttäs tuleva rauhalline kissa, mää ole päättäny et hän saa ol Rauha. Oli monta muutaki hyvvää vaihtoehtoo. Viimitteeks mu miälesäni pyäri Tyyni ja Lauha ja Kuura. Mut kyl mää Rauhaa nupuks ja murukski tule sanomaa. Ja nuppuseks ja muruseks.

Pennuist Eetu lähtee ommaa kottiis jo tänämpä ehtoosti. Hän mennee Tampereel.

Raita ja Elli lähtee lauvvantain. Kumpanenki muuttaa Helsinkii, eri osotteisii.

Ja Rauha jää meil Ruska kans.

Me taas Mamma kans hiukka hassuteltii ja leikittii prinsessaleikkiiki. Helmi lainaama tiara sopi niinko valettu Ruskanki päähää.

Ruska kuninkattaren.
Vai mitä? Eiks vaa olekki todelline kuninkatar?

Pennut sai tämmese aktivointilelu. Ruska näyttää täsä, millai tämä toimii.

Ruska ja mää ja pennut lähetämme ny Mammal suuret kiitokset! Ja Helmil kans!

38 kommenttia:

 1. Ihana kissakuvat ♥
  Nytkö he lähteevät sitten, voi sentään :(
  Onneksi Rauha jää Ruskan kaveriksi ♥
  Iloa päiväänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Seijastiina! Juu, ne lähtee ny, mut onneks yks jää meil. On helpompi luapuu muistaki.

   Poista
 2. Elli kaunotar on kyllä aikalailla äitiinsä tullut! Raita kaunis ja leikkisä, Eetu on jo iso poika! Rauhan silmistä paistaa kaikki maailman viisaus ja Ruska on kyllä paras kuningatar tuon tiaran kanssa. Ilo on kyllä ollut minun puolellani kun olen näitä ihanuuksia päässyt kuvaamaan! Helminkin mielestä se on ollut hyvä juttu, päiväunet on saanut ottaa rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N., paitsi tiaraas ni Helmi o lainannu meil Mammaaski. Hyvä jos siit o ollut jotaki mukavuut Helmillekki. Meil se o ollu nii mukavaa!

   Poista
 3. Ihastuttavia kuvia kauniista kissanpennuista! Miten noista raskii luopua.
  Oikein hyvä nimi rauhallisen näköiselle tytölle ja sopii Ruskan kanssa.

  Kruunu on kuin tehty Ruskalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minni, määki ajatteli, et Ruska ja Rauha soppii yhtee. Ja ko yhde sisko nimeks o tullu Raita, ni Raita ja Rauhaki soppii yhtee. Elli ja Eetu, Raita ja Rauha. Kruunu o ihan hämmästyttävä sopiva Ruskal.

   Poista
 4. Pennut näyttävät lähes yhtä "isoilta" kuin Ruska. Eetu on edelleen suosikkini, mutta Rauha on myös kaunis (ja kaikki muutkin ovat ihania ♥).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AnnaS, pennut onki isoi, ei vaa näyt, Eetu painaa jo yli 2,6 killoo, ja piäninki Elli 2 killoo (ja Elliki o ihan isokokkoine tämä ikäseks pennuks). Ko Ruska näit isoi lomppei imettää, hän näyttää piänelt.

   Poista
 5. Mamma on ottanut hienoja kuvia, kissojen pupilleista näkee, että on ollut aika hämärät olosuhteet. Kiva kun saamme seurata suloisen Rauhan vaiheita edelleen. Mitähän kuningatar Ruska tuumaa kun yksi lapsista jää peräkamariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, sitä mää itteki funteeraa, et mitä Ruska tuumaa. Ruska o tottunu mee pehee keskipisteeks ja kuninkattareks. Onneks Rauha vaikuttaa omatoimiselt ja hyvi rauhalliselt pennult, ei näyttäs oleva draamakuninkattare taipumuksii. Olis aika kyl hänenki lopettaa imemine.

   Poista
 6. Ihanat pienokaiset ja kaunis äiti! Oikein hyvinvoivilta kaikki pennut näyttivätkin. Toivottavasti Ruskan ja Rauhan yhteiselo tulee sujumaan hyvin eikä mustasukkaisuutta ilmene.

  VastaaPoista
 7. Myrsky ja Minna, kiitos - on nämä hyvinvoivat pennut ihan kiva lähettää ommii kotoihis. Ja varsinki ko o hyvät kodot tiados. Seki tiätysti helpottaa huamattavasti, ko tämä yks Rauha jää tän, luapumine ei ol nii lopullist. Toivoo soppii, et Rauhast tullee mukava kaveri Ruskal, ja Ruskast Rauhal.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä tulla kommentoimaan kuinka onnistuneita kuvia Naukulan Mamma onkin ottanut. (Itse sitä tuskailee pimeydessä salamavalon kanssa...)

   Poista
 8. Voi että, nytkö se aika on jo käsillä... Kaikki ovat kuitenkin aivan mahdottoman valloittavia tapauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, kiitos. Nii minustaki. Ny Eetu o jo lähteny matkustammaa emäntäs kans Tampereel päi ja tääl o ennää kolme tyttökissaa ja niitte emo.

   Poista
 9. Kyllä on taas upeita kuvia upeista kohteista! Sydän, sydän, sydän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zepa, kiitos. Sammaa miält ole. Kauniit kuvia kauniist kisuist.

   Poista
 10. Ihania ihania ihania kaikki.
  Jännää kuulla miten Ruska lapsensa kanssa tulee keksimään .
  Ei ole niin tuskallista luopuminen kun yksi jää kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, leenajapojat! Totta. Luapumist helpottaa just se, et yks jää meil. Ja Ruska näyttää esimerkkii, ko hän ei sur pentuje perrää. Näyttäs oleva oikee aika pentuje lähtee omil teilles.

   Poista
 11. Beautiful cats, I love those faces. So sweet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Ela. The kittens of our cat Ruska have grown enough to move to their new homes. This week three of the four kittens are leaving us but one of them (the creme one) will stay and be our second cat.

   Poista
 12. En ole kommentoinut aikoihin, vaikka olen käynyt blogia lukemassa. Kaikki ovat kauniita omalla tavallaan. Estelle on ollut suosikkini, mutta kyllä Eetu on nyt tosi hellyttävä noissa kuvissa. Ilme on paljonpuhuva: Minne sitä nyt ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Learaija, ei ain tartte kommentoid... Eetu-poika lähti eilä Tampereel. Ny ollaa oltu ihan flaatei koko päivä. Kolme muut pentuu o melkei vaa maannu aamust ehtoosee. Huamen lähtee Estelle (Raita) ja Elli. On se kyl nii haikeet vaa... Vaik onki mukavaa näitte pentuje lähettämine uusii koteihis, ko näyttäs oleva kauniit, terveit ja ihmisrakkait piänii kissoi ja menevä sopevii perheisii.

   Poista
 13. Haikeaa on varmaan kuitenkin. Yksi aikakausi taas ohi. Toisaalta on varmaan mukava ajatella, miten elämä jatkuu monessa paikassa sinun avustamanasi. Ja minkä ilon ne kaikki saavatkaan aikaan elämänsä varrella :)

  VastaaPoista
 14. mm, osuvasti sanottu: "Yks aikakausi taas ohi." Kokonaine aikakausi, ko pennut syntyy 100-grammasin ja oppii vähitelle täysiks kissoiks ja kassoo moninkertasesti (nämä 2-2,7-kilosiks) - ja sit muuttaa uutee kottii. Ja se aikakausi mennee yhdes hujaukses ja sit o taas ohitte.

  VastaaPoista
 15. Ihanat kuvat. Hiukan haikeata kun pentuset lähtevät omilleen. Onneksi sinulla on Ruska ja nyt vielä myös Rauha!

  VastaaPoista
 16. Pirkko, ny ko pennut o pois, tääl o kolme tyhjää kolloo. Varmaa ens yän tullee kauhee ikävä Raitaa, ko mää mene vessaa eikä Raita juaksekkaa sin silmät sikkural mu seurakseni. Häne täyty ain pääst vessaa, jos sin meni ihminenki, ko siäl oli häne (ja muittenki pentuje) miälestäs jännää. Mut muut ei sentää vaivautunu herräämää keske unies keskel yät ja tulemaa mul seuraa pitämää.

  VastaaPoista
 17. Taas on niin hienoja kuvia, että. Mutta eihän noin kauniista malleista voi muunlaisia saadakaan. Uusissa kodeissa kuuluu kohta mukavaa kehräystä.

  VastaaPoista
 18. Monika, hyrräämise äänt o jo kuulunu ainaki Töölös, varmaa Pispalaski. Koht kuullaa siält Malmikartanostaki.

  VastaaPoista
 19. Upeita kaunokaisia ja kaunottaria ja isoja pikkukissoja heistä on tullut! Ruskakin on oikea kuningatar tiarassaan, mitkä silmät.

  VastaaPoista
 20. Saila, on he kasvanu kauheesti. Tua tiarakuva Ruskast o must ihan huippuhiano.

  VastaaPoista
 21. Ny ku kato näit kuvii, tulee het mielee et Estel ol se mu syräme viejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, Estelle o hurmaava pentu, kehrääväine, seuralline, rohkee ja utelias. Mut kyl kaikki neljä pentuu osas mu hurmat.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!