sunnuntai 15. marraskuuta 2015

1-vuatissyntymäpäiväonnittelut

Kaikil matkoillani mää kanna rakkait kissojani ja niitte pentui mukanani - tiatokonnee kuvakansiois.

Heti aamusti muisti, et tänäpä tullee tasa vuasi siit ko Rauha ihanat H-pennut synty. Mää meni baarii tekemää tätä synttärionnittelluu. Tilasi vihriäise drinki without alcohol H-pentuje kunniaks. Edellisel kerral oli punast mut tämä vihriäine oli parempaa. Avasi tiatokonnee kuvakansio ja siält osu silmiini ensimmäitteeks tämä kuva, josa mää pidä Hildaa käsivarsillani.

Rakkaat H-pennut ja tee perheenne: 

ONNEA JA ILOA MONTA SATAA KILOA!


H-pentuje kuvakansioist pomppas ensimmäitteeks päivämäärä 6.1.2015. Sillo pennut oli reilu seittemä viiko ikkäisii. Kaikki kuvat Merja eli Naukula mamma ottamii. 

Tindra Tindruska kaunokaine söpöläine Hilla Hillariini. Pentuee esikoine. Virallisesti Pinkkitassun Hillary, cremetäplikäs (EUR e 24) naaras. Omistaja Aulikki Johansson. Tindra takkaa näyttäs katteleva Namu. (Hmm. vai Hilda? Punapentuje erottamine toine toisestas oli joskus piäni haaste.)

Namu nakertaja punanuttu, muutti meilt Naukulaa Sulo-kissa kaveriks. Pinkkitassun Hagar, punatabby (EUR d 22) naaras. Sijotusemäntä Merja Lainio, omistaja Mikko Murtonen.

Leidi Hilda Hilduri, piäni muriseva peto ja hiano ja viisas neiti samas persoonas. Pinkkitassun Hilda, punatabby (EUR d 22) naaras. Omistaja Heli Pöntinen. 

Kuapus ja pikkuveli Hartsa. Oikee aito mettämiäs ja hiirulaiste kauhu, kissatuamareitte hurmaaja. Pinkkitassun Harvey, punatabby (EUR d 22) uros. Omistaja Eija Haukka. 

Kissapentuje tarttee pistel ruakaa ahkerasti, et heist kasvais isoi, kauniit ja terveit kissoi. Neliapila aterioittemas 6.1. 

Täsä painitaa, riahutaa ja leikitää. Oli meinaa vilkast elämää. 

Kuvas Namu o ylimmäisen pesä pääl, Hartsa o pesä sisäl leikkilinnu kimpus ja pesä edes Hilda ja Tindra painii keskenäs. 

Leikkimine, hääräämine, riahumine, juaksemine, hyppimine ja pomppimine kestää sihe astikka ko virta loppuu tykkänäs. Täsä Tindra sammuu ko saunalyhty.

Rauha-emo alati vahti ja valvo pentujas. Hän hoiti pennut lempeesti ja erinomasesti mut oli itte aika rasittunu. Vastuu paino nuart emmoo. Täsäki kuvas Rauha näyttää väsyneelt ja hualestunneelt. 

H-pentuje onnelline sijotusemäntä olim mää ja kasvattaja o Mikko Murtonen. Ja niinko sanottu, ihanat kuvat otti Merja Lainio.

*****

Saman päivän 15.11.2014 ko mee Rauha synnytti H-pennut, Pinkkitassun Florence eli Lily synnytti Pinkkitassu I-pennut. Onnee teilleki, Ivan, Iris,OnniOskari ja Mikki!

12 kommenttia:

 1. Onnea H ja I-pennut! On ollut upeaa olla matkalla mukana heti syntymästä lähtien ja Rauha-emonkin olen tavannut muutaman viikon ikäisenä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on ollut hieno matka ja niin on minullakin!

   Poista
 2. Oi, juuri tuon kokoisina olen pennut nähnyt vuoden alussa; niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näit pennut ko he oli just parhaimmillas. Ei vaa. Kissapennut o AIN parhaimmillas (paitsi ihan vastasyntynein, mut sillonki pennut o suuri iloaihe), päivä ja kahde päivä ikkäisin, kahde viiko ikkäisin, kahde kuukaude ikkäisin, kymmene viiko ikkäisin. Ja ny, vuade ikkäisin.

   Poista
 3. Kissanpennut on niin suloisia, isot kissat on suloisia - kaikki kissat on! Onnea yksivuotiaille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Just selliiti sammaa ajatust, et nimittäi kaikki kissat o ain aika sulosii epeleit.

   Poista
 4. Aivan mahtavan ihanat pennut. Onnea kaikille osapuolille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos H-pentuje pualest! Mää ole sammaa miält, mahtavat pennut oli - ja on.

   Poista
 5. Nää on kyllä saaneet niin hyvän lapsuuden teillä! Mukavia ja fiksuja pentuja, sittemmin mukavia ja fiksuja isoja kissoja :) Onnea kaikille synttärisankareille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämäki Hoot oli ihanii hoidettavvii ja hyviä oppimaa. Ihanii oli aikasemmatki, Eet ja Reet (=Deet). Ensimmäise kerra mää hurahdi kissapentuihi, ko kotikissani Sohvi synnytti 1993 koton neljä kissapentu, joitte nimiks tuli Misu (eli uudes kodosas melkei 20 vuade vanhaks), Ruffe, Kesäheinä ja Minni.

   Poista
 6. Ihanat kuvat ja ihanat pienet pennut nyt jo pois avaraan maailmaan pesästään lentäneet.
  Sydämelliset onnittelut pennuille ja sijaiskasvattajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavalt tuntuu ko kaikki pennut o pärjänny tual suures mailmas mallikkaasti ja heist o tullu hyviä kissoi ja ihanii ja rakkait lemmikeit.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!