maanantai 13. helmikuuta 2012

Tunnustus ja hyvvää ystävänpäivää


Mää sai Pipsa-Pippurilt häne Kuvattelut-plokistas tämä hiano tunnustukse, taas yks lisä mu prenikkakokoelmaani. Kiitos!

Oikeastas toisen saajan oli Ruska, semmosen linssilutteen kuulemma.

Täsä mee linssilude makkaa tyyriinäs ruusutoolis.

Tähä tunnustuksee kuuluu et tunnustus täytyy lähettää ettiippäi viidel plokil, jois ei ol kauhee paljoo lukijoit (ei ainakaa 200).

Nyt tää lähtee sit täst ettiippäi Naukulaa, josa Mamma hoitaa Helmii ja Helmi hoitaa Mammaa  ja Mamma kertoo Helmi elämäst. Sit siäl muistellaa menneitäki, jo edesmenneit rakkait kissoi, ja kaivellaa hianoi kuvia arkistoist.

Juu ja sit toine paikka mihe prenikka lähtee, o Kissanpäiviä sijaiskodissa. Siäl seikkailee Myrsky-nimine oikee komia kolli.

Mitäs viäl? No tottakai tämä prenikka täytyy lähettää Autuas olo -ploki Cheril - ja Nerol! Nero o musta kissa ja uskokaa tai älkää, häl o kirjallissii taipumuksii.

Nii nii sit tiätysti Pömpsälä! Siäl o semmone arvokas frouvva vai onks hän fröökynä, nimeltäs Tinka. Ja oikee hööveli kolli Neko. Neko holhoo ja hoitaa piänt kissaneitii joka o nimeltäs Mio.

Ja hyvänen aika sit o ploki, josa Maija kertoilee juttui, sen nimi o tua noi ni... Juttuja. Ja siälläki luuraa mainioit kissafröökynöit, nimittäi pikkune mut isokarvane ja jättihäntäne Ruutti ja toine, jol o lyhkäsemmät karvat mut o muuto kasonnu isoks, Rauha. Oi-voi, ko heki o sulosii. Sit siäl mainitaa välistäi yks Henryki. Mul tuli kerra kauhee nolo mistaaki, ko mää luuli sitä Henryy joksiki salakissaks ja se onki ihmine. Sit siäl plokis piirustettaa ja askarrellaa ja viljellää ja keitetää saipoot... Eli siäl o paljo niit juttui.

Täsä tuli ny jo viis, joil tämä prenikka lähti, mut kyl mar näit olis paljo enämpiki. Mää valikoitti tähä täl kerttaa kissamaisii plokei.

Ja jos Ruskalt kysyttäis, olis viäl monta, josa kissat seikkailee, Virveriikka-plokis häärää Rosvo ja Nekku, Saaripalstal jolkottellee Musti ja Ransu. Juu ja Boris kehrää siäl misä silmukat on solmus -eli Silmukat solmussa -plokis. Nii ja sit tuli miäleeni Mona ja Kollo ja Otto Kulta... Otto Kulta joskus lähettää kommenttei mut tätä Otto Kultaa en netist ol löytäny vaik ole hakenu. Ja yhdes plokis Memento moris o punasii kissoi kolmi kappalei, sisaruksii viäl kaikellisäks. Blogisiskonki plokeis näytetää kuvia ja kerrotaa ainaki Nestor Burmast ja Pyryst ja edesmenneist Tiinast ja Tobyst. On viäl semmonenki paikka ko koratia, jost löytyy Toto ja Cisu. Eikä nää kissaplokit viäl tähä loppunu.
Huamen o ystävänpäivä. Hyvvää ystäväpäivää kaikil lukijoil ja kävijöil!

Toivottaa Paula ja Ruska

21 kommenttia:

 1. Kaunis kiitos tunnustuksesta ja oikein hyvää Ystävänpäivää teille!

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää sinulle sisko! Ja mehän nähdäänkin sitten sunnuntaina, silloin olisin tulossa, jos sopii? Tuo edellisen postauksen villapaita on hieno! Ihana lanka ja kaikin puolin hieno. Ja lämmin, kun on 100% villaa!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää Paulalle ja Ruskalle omalle ruusuiselle valtaistuimelleen!

  VastaaPoista
 4. Iso Kiitos tunnustuksesta!
  Oikein mukavaa ystävänpäivää teille kaikille!!

  VastaaPoista
 5. Ooh! Tunnustus:) Tuhannet kiitokset siitä!
  Hyvää ystävänpäivää teille kaikille!

  VastaaPoista
 6. Iloista ystävänpäivää ja Ruskalle rapsutukset! :)

  VastaaPoista
 7. Hyvää ystävänpäivää blogiystävälle! Ja Ruskalle kans.
  Onnea tunnustuksen johdosta.

  VastaaPoista
 8. Hyvää ystävänpäivää ja Patelta myös Ruskalle♥

  VastaaPoista
 9. Hyvää ystävänpäivää Paulalle ja ruusutuolin valtiaalle Ruskalle! Ja kiitos kivasta tunnustuksesta. :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut tunnustuksista molemmille ja hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 11. Kylläpä täällä porisee mukavasti. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 12. Lämpimii kiitoksii teil kaikil ystävällisist sanoistanne ja toivotuksist!

  VastaaPoista
 13. OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ SINULLE!

  VastaaPoista
 14. Oikein hyvää ystävänpäivää sinullle ja Mona toivottaa myös Ruskalle ♥♥

  VastaaPoista
 15. Oikein hyvää ystävänpäivää Paulalle ja Ruskalle!
  t. Monika, Sissi ja Mikki-isä

  VastaaPoista
 16. Hyvää ystävänpäivää Paula ja Ruuska!! T.Luminelle, Tepa ja Taina ja yks Fama koira, joka on kyllä ihan kissojen kaveri:)

  VastaaPoista
 17. Noniin, eläköön kissojen ja kissaystävien maailma, lämpöistä ystävänpäivää kaikille!

  VastaaPoista
 18. Ruskalle & Paulalle hyvää ystävänpäivää! Ruskalla on kuvissa aina virkku ja energinen katse. Superhienoa ja erikoista turkin väristystä olen ihastellut monasti, mutta kuvat onnistuvat näyttämään turkista usein uusia puolia.

  Oi, mainitsit meidän Otonkin postauksessasi, kiitos siitä! Otto Kullalla ei ole blogia, olen kyllä harkinnut kissamaisiin asioihin liittyvää blogia, mutta hakusessa on vielä näkökulma ja ote. Otto on ollut jo vuosia autuaammilla metsästysmailla, mutta hän tuo jatkuvasti hyvää energiaa muistojen muodossa aivan jokaiseen päivään. Ja näitä kissablogeja on ollut ilo lukea ja käydä kommentoimassa!
  Ruskan ruusutuoli toi mieleen meidän Oton lempparinojatuolin, ruusuisella kankaalla verhoiltu sekin. Ruusukangas oli Oton jäljiltä lopulta aika rajussa kunnossa, mikä ei kyllä haitannut pätkääkään, sillä tuoli oli ylivertainen terotus-ja jumppapaikka kissalle. Tuossa nojatuolissa istun nytkin, kun kirjoitan tätä kommenttia. Uudelleenverhoilun yhteydessä jätin tämän perintötuolin jalat kunnostamatta. Niistä kun löytyy vielä Oton hampaanjälkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otto Kulta, oi, kiitos vastauksest! Oli mukavaa kurkistaa nimimerki taa ja kuul Otto Kullast joka viäl kualemas jälkeenki lämmittää omistajas ja muistelijas miält. Mullaki o muistoi edelliste kissoje hampaitte ja kynsien jäljist. Tua ruusukankas o irtopääline, jonka mää hankei just kissoi varte (et ne kraappis päälikankast eikä toolii). Siit tuli Keiju-kulla yks kynsieterotuspaikka, mut kankas o kestävää enkä ol viäl hankkinu uut päälist ko tykkää noist ruusuist. Ruska ei ol ottanu tota toolii terotuspaikaks.

   Poista
 19. MOi!
  Täytyy ilmoittaa, että mun tulo on nyt vähän epävärma. Olen niin köhäinen ja kipeä, että tarvitaan ihmeparaneminen, että lähden. Meillä koulussa on kauhea flunssa-aalto...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, voi harmi josset pääs! Mut paranemine o tiätysti tärkeempää.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!