maanantai 9. huhtikuuta 2012

Epätavalline pääsiäine

Niinko edellisest postauksest kävi ilmi, mee pääsiäine ei menny ihan "tavallisesti". Kyl meilläki silti oli narsissei ja pajunkissoi pöydäl ja narsissei ulkotrapuil. Pitkänperjantain käytii Koske kirkos jumalanpalvelukses. Pääsiäispäivän nautittii mämmii ja itte tehtyy pashaa.Päärooli otti nuaripari Ruska ja Sinfonia, jokka sai nauttii toistes seurast kiirastorstaist eilisee ehtopäivää astikka, jollo Sinfnia lähti matkustammaa ommaa kottiis Sastamallaa. Selvästi Ruska koko illa kaipaili sulhaskollii, maukuili ja kurnutteli ja haki tätä.

Täsä yläkuvas kissat viätti viäl yhdes rauhallist ehtopäivähetkee.

Mää yriti saad kuvvaa Sinfonia kauniit isoi vihriäisii silmii.
Tämä alakuva o vähä niinko Ruska ja Sinfonia hääkuva.


Pihallaki näky uude elämä ja kevvää merkkei. Keltaset jääkurjemmiakat oli lykänny maast isot knupit. Yks kukka oli auvvennu.
Paris lumikellosaki oli kans jo kukka.

* * * * *
Tervetulloo uudeks lukijaks, Miia.

36 kommenttia:

 1. Ooo ihana jääkurjenmiekka! Nuo on varmaan sinun itse syksyllä istuttamia. Kyllä nyt kelpaa kun saa ihailla kaiken sen kyykkimisen edestä :-)
  Minusta ekassa kuvassa näkyy Sinfonian upeat vihreät silmät hyvin. Niin söpösti ovat, Ruska korissansa ja Sinfonia vahtii neitokaistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila , mää luuli ensi noit jääkurjemmiakkoi kälyni joskus aikasemmi istuttamiks krookuksiks. Vast ko yks aukes, mää tunnisti ne omiks istuttamikseni jääkurjemmiakoiks.
   Ruskallaki o vihriäiset silmät, mut sävyltäs keltasemmat, ja niitte sävy viäl vaihtelee eri valaistuksis. Täl Sinfonial oli ihan yksselitteise vihreet silmät. Ehkä vähä samallaiset ko Mustil, siis viinirypälee färiset?

   Poista
 2. Varmasti epätavallinen pääsiäinen, mutta myös varsin jännittävä! Jännittävää on sitten myös seurata onnistuiko.

  VastaaPoista
 3. Tuolta upealta parilta tulee varmasti kauniita jälkeläisiä. Toivottavasti pian kuulemme ilouutisia. Uskomattoman upea jääkurjenmiekka, ilahduttava kevään airut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, määki oli ihan yllättyny tost jääkurjenmiakast ja siittäki, ettei se paleltunu, vaik öisi oli pakkast.

   Poista
 4. Ruskalla taisi jäädä vähän ikävä sulhoa. Toivotaan,että vierailu onnistui.
  Mukavaa seurata mitä kenenkin puutarhassa kukkii jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipsa, kyl joku ikävä viäl tääl koton Espoosaki o. Tän saavuttii tänä ehtoosti. Ko päästii kottii, Ruska juaksi kaikki huaneet läpitte. En tiä oliko häl joku semmone tunne, et jos se kolli olis vaik tääl.

   Poista
 5. Jopas olikin pääsiäinen...toivottavasti kyläreissu tuottaa hedelmää...:)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti epätavallinen pääsiäinen poikii iloisia tuloksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina sanos muut, sitä poikimist ny sit varrotaa.

   Poista
 7. Toivotaan että kohta saisimme lukea juttuja vaikkapa lastenhuoneen sisutuksesta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky. Meil o tavallas kaks lastehuanet. Toine o tääl Espoos ja toine siäl Koskel. Hmm... Funteeraamist on...

   Poista
 8. Ah ja voi nuo kevään merkit. Meillä on vielä hanki maassa eikä mitään kasvustoa pilkota vielä mistään.
  Maisa pääsi pääsiäisen kunniaksi paksuista villahousuistaan ja otsatukka lyhennettiin pois kasvoilta. Käytiin nimittäin trimmauksessa. Aamulla herätessäni kuulin kun joku tityy tykitti vallan vietävällä voimalla hälyyttäen itselleen kumppania. Onnea vaan sinne kissaperheeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva Pioni, kiitos onnetoivotuksist! Palattii Espoosee, ja meenki pihas o viäl paljo lunta. Toisemmoist oli siäl Koskel.

   Poista
 9. Onpa ollut mielenkiintoinen ja varmasti mukava pääsiäinen teillä ja Rskalla! Toivotaan että tärpää! Ja piretään peukut pystössä:) Ihana tuo niin sanottu "hääkuva"♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula Kristiina, kiitos, toivotaa ja piretää peukut pystös.

   Poista
 10. Voi, että teille tulee sitten pieniä kisuvauvoja. Ihanaa. Mee oltiin ruotsissa tyttären luona ja siellä seurattiin, kun jänöemo oli pyöräyttänyt kolme pientä pupusta keskelle pihaa, josta ne sitten lähtivät eri suuntiin,niitä ei päivällä nähty. Äitipupu tuli joka ilta pimeyden laskeuduttua syöttämään poikasiaan ja me seurattiin niitä sydän lääpällään.voi miten suloista.Ensin aateltiin, että se oli hyljännyt poikaset, mutta netistä luettiin, että ne tekevät noin.
  Luonto on niin ihmeellinen.
  Yksinäinen lumikello mullakin jo pilkistää kirsikkapuun alta..ja eilen huomasin vaaleanpunaisen jouluruusun alkaneen kukkia. Siitä pitää kuvia ottaa.
  Aurinkoista viikon jatkoa sinulle Paula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, on se luanto ihmeelline. Ruska Bea-nimine sisko o hiljattai pyäräyttäny viis pentuu. Hän oli hoitanu itte koko synnytykse alvust loppuu päiväsaikaa, ko isäntäväki oli töis. Oli synnyttäny, katkassu napanuarat fiksusti, syäny istukat ja nuallu pennut puhtaiks ja alkanu imettää niit pentujas. Siin suhtees nämä lemmikkieläimet, ainaki kissat, o viäl yht liki luantoo ko jäneksetki, joit te olette Ruattis ihmetelly. Vaik toisaalt monet lemmikit ellää ihmiste kodeis kaupunki- ja sisäelämää ja luulis, et olis jo alkuperäsest luannostas viaraantunu.

   Poista
 11. On tulossa toivon mukaan tosi kauniita kissavauvoja, jos kaikki onnistuu. Ja joka tapauksessa, tuttavuus on nyt tehty, jos vielä seuraavia treffejä tarvitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mm, sammaa meki ollaa ajateltu, et varmaa kauniit vauvvoi syntyy, tai jos ei synny, ny o helppo järjästää uudet träffit.

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos, Pirkko! Ainaki me ihmisosapualet ymmärrettää onniteluje pääl, ja välitettää rapsutuste muados kissoillemme.

   Poista
 13. Hyvän mielen haaste odottaa teitä Naukulassa!

  VastaaPoista
 14. Paula, meki varrotaa tääl Lumihelme kissalas et nua mee C-poijaat sais lissää serkkui! Venla-Lumihelme pentue o ny tätä nykkyy meil, et me ollaa taas ninko vavvaperhe. Kivvaa o! Joka päivä tapahtuu eristyst ja sitä o sit vähä luanikast seurat. Lepposaa viikoloppuu tätil perheines!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ko saadaa myätätuntoo tähä mee vartoomissee Lumihelme kissalastaki, kiitos siit. Viäl ei ol varmuut... Pikku hiuka Ruska paino o noussu, mut vois se johtuu vaa siittäki, et juaksu ja kolliviarailu aikan Ruska ei syäny paljo mittää ja se "kuuri" aikan paino pääsi vähä puttoomaa. Niitte piänte vavvoje kans o vipinää ny teilläki. O mukavaa kattel kissapentuje kehityst, ko sitä tapahtuu nii koval faarttil. Hauskoi hetkii teil, Venlal ja vauvvoil!

   Poista
 15. Tuo viimeinen kissakuva on hauska ko toinen kurkkii perästä:)
  Mua suorastaan pelottaa etukäteen se tulevien kuvien määrä. Voi olla seuraava vuosi tulee pelkkiä Hollantipostauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henrietta, tosa viimises kissakuvas o menos kissoje hellä ja totine hetki, parittelu, kuva o vaa otettu edestpäi.
   Mää en malt varrot, mimmosii hianoi kuvvii sult oikee mahtaa tul siält Keukenhofist. Mää kattele niit miälelläs vaik joka päivä.
   Sillo ko me oltii siäl, Keukenhofi esittees luki, et se o mailma valokuvatuin paikka. No, en tiä millai semmost mitataa.

   Poista
 16. Ihana väriset kisuliinit, mahtaakohan sitä sitten olla pikkukissoja tiedossa...Ihastelin tuota pöydällä olevaa liinaa, kauniit kirjailut ja värit. Ihan liian vähän tulee pidettyä liinaa pöydässä, vaikka minullakin olisi sellaisia mummon perintöliinoja kyllä. Pitäisi vaan enemmän rohkeasti käyttää. Mukavaa viikonlopun jatkoa ja toivotaan, että tämä ilma tästä taas tulee aurinkoisemmaksi, nyt on kyllä sadetta piisannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarppu, saa nähd millai käy pikkukissoje tulo. Kirjotut pöytäliinat o munki miälestäni kauniit, ihasteltavii. Tääl o pilvist ja täl hetkel sattaa jotaki lumen näköst. Mut on se varmaa nii märkää, et edesauttaa loppuje lumie sulamist ja edistää kevvää tulloo.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!