maanantai 4. kesäkuuta 2012

Jännitys tiivistyy
Mukavasti jännittää suuri tapahtuma. Pia Ruska saa poikasii, viiko sisäl. Laskettu aika o ens pyhän, mut voi synnytys tapahtuu jo ennenki.

Vatta o aika iso. Yks Ruska miäliasento ja -paikka näyttää oleva tämä, kyljelläs pitkänäs olohuanee pöydä al.

Välil hän kylläki tahtoo ol omis oloisas josaki hämäräs. Mee sänkyy Ruska ei tul nukkumaa niinko normaalisti, mut ussei hän mennee nukkumaa sänkyn al. Ko mää nukkumaa mennesäni juttele et misä se Ruska mahtaa ol, ni koht sänky alt ruppee kuulumaa kovaäänine kehräys.

Ko Ruska o ollu mu sylysäni, mää ole tuntenu häne vattasas muljahduksii. Joku siäl vahettaa asentoos. Tai tuntuu piänii, hentoi sipasui. Niinko höyhenel joku olis sipassu kättee. Olisko piäni käpälä potkassu?

Tänäpä mää ensimmäise kerra näi, et Ruska vatta liikahteli. Ihan ko vattas olis joku oikee töyssyny.

Rupes jännittää. Kyl ne pennut siäl kovi jo liikahtellee.

Näis jälkimmäisis kuvis Ruska ottaa ilta-aurinkoo, joka paistaa olohuanee ikkunast laatteel.Terveisii kaikil Ruska ystävil täält piäne jännitykse keskelt. Siis mää jännitä, en tiä Ruskast. Ei ainakaa näis kuvis näyt kovi paljo jännittävä. Mut kyl Ruska aika ajoi o vähä levotoin, kulkee huaneest toisee ja vahettaa paikkaa ja asentoo. 

35 kommenttia:

 1. Päivittäin ajattelen mitä Ruskalle mahtaa kuulua. Kiva nähdä, että hyvin menee. Voi olla että viimeiset raskausajat ovat vähän tukalia ja Ruska haluaa olla omissa oloissaan. Kovasti täälläkin jännitetään. Onko odottavalla kissalla jokin erikoisruokavalio?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskal o Royal Canin Queen -muroja, jokka o tarkotettu kantaval ja imettäväl naaraal. Niit hän saa normaaleitte ruakai lisäks. Hassuu kylläki, hän vähä kranttuilee noist mammamuroist, syä mialuummi vakiomurojas.

   Poista
 2. Ei ehkä Ruska jännitä ollenkaan niin paljon kuin sinä! Tai ei sitä tiedä. Mutta ehkä Ruska ei oikein tiedä, mitä kohta tapahtuu, menee vain tuntemusten mukaan. Eläimet ovat niin ihanan luonnollisesti asiat ottavia.
  Ruska on niin kaunis mamma vatsoineen, sieltä on varmasti tulossa komeita ja kauniita pikkuisia. Pienen tassun sipaisu kuulostaa uskomattomalta! Varmaan herkistävä kokemus, ei voi kuin kuvitella. Ei kai siinä sentään pyörry onnesta, mutta ehkä lähellä olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan pyärtyny, mut tuntu se piäni sipasu aika liikuttavalt.
   Ei sitä oikee voi tiätää, millai kissa tämä ottaa, mut luultavasti hän o aja tasal sitä mukkaa ko tarttee.

   Poista
 3. Suloinen Ruska, niin lunkin näköinen kuvissa. Täällä lukiessa jo syke nousee, kun niin mahdottomasti jännittää. Oletko arvaillut montako pentua on tulossa? Varmasti hauskaa se vatsan liikahtelu ja tassuttelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl sitä pentumäärää arvaillaa koko aja! Maha näyttää nii symmetriselt, et vois arvat pentui oleva parilline määrä eli kohdu kummasaki sarves yht monta. Neljä tai peräti kuus. Tai sit viis. (Nisiä o kahdeksa. Se olis niinko yläraja...)

   Poista
  2. Mä arvaan että kuusi pentua, kun on noin muhkea massu!

   Poista
 4. Suloisen verkkaisen oloinen on tuo mamma. Kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä mukkaa ko mää vastaile näihi kommentteihi, mul jännitys vaa nousee... Sydän ihan hakkaa. Mut hyvä et Ruska näyttää verkkaselt ja lunkilt.

   Poista
 5. Ihanan rauhalliselta Ruska näyttää! Täälläkin odotellan jännityksellä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, ko muutki jännittää ja o henkes mukan. Päivä päivält h-hetki lähenee.

   Poista
 6. Jännää ododtusta nyt. Pian nähdään tulos mitä sieltä tulee. Jaksakaa molemmat hyvin nää viimeiset jännityksen hetket!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli! Jos kaikki hyvi mennee, mää saa huilatakki, ko en meinaa men mail enne enneko juhannuksen - Ruskal o kyl kova urakka edes.

   Poista
 7. Jännittävää, ja hellyttävää aikaa. Ei taida Ruska sujua enää ihan pieneen leipäkoriin. Odotellaan, jännityksellä täälläkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei mahdu! Sattuneest syyst Ruska tykkää maat oikosenas mialuummi ko piänes solmus.

   Poista
 8. Voi miten jännää! Minäkin olen useasti ajatellut että mitä Ruskalle kuuluu. Muhkealta näyttää masu. Ruskalla voi olla hieman tukala olo, onneksi ei ole enää kauan aikaa jäljellä.
  Tsemppiä ja voimia loppurutistukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulleki, Myrsky. Pia tämä täst selkiintyy, vaik sanotaa, et odottavan aika o pitkä. Mut kissan aika ei varmaa yleensä ol pitkä, se o just sopiva, tämä aika, täsä ja nyte.

   Poista
 9. Itse äiti näyttää aika levolliselta. Onneksi emännän, eikä lukijoidenkaan tarvitse enää pitkään jännittää.
  Mukavaa odotuksen viimeistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pipsa. Päällisi puali tää odotusjännitys o oikee mukavaa minulleki. Ja mukava huamat joka päivä, et täl vartooval emol o kaikki hyvi.

   Poista
 10. Niin kaunis Ruska! Toivon hänelle kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 11. Onpas siellä pyöreä massu Ruskalla! Kyllä jännittää täälläkin ja minäpä sitten veikkaan, että lapsukaisia tulisi 4. 3+1, mutten nyt oikein osaa päättää onko tuo kolme tyttöjä vai poikia. Pidetään teille peukut pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä veikkaus tämäki. Hm... 3+1... Pia tämä nähdää eikä tartte ennää veikkail. Ny veikkaillaa viäl sitäki, et mikä o se tärkee päivä.

   Poista
 12. Kaikkea hyvää Ruskalle ja emännälle kans. Kohta jännitys helpottaa, kun pennut syntyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, me otetaa miälelläs vastaa kaikki hyvät toivotukset!

   Poista
 13. Piti heti tulla tarkistamaan Ruskan tilanne! Ja hyvinvoivalta näyttää mamma isoine massuineen. Varmasti on askelta hidastuttanut massu ja poikasten tassujen liikkeet. Toivotaan, että pian helpottaa kisulilla - ja kaikilla jännääjilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos! Ruska o tänäpänki ollu hyvinvoiva ja aika virkee, ko häl oli kiinnostavvaa ohjelmaa. Mää istuti taimii parvekkeel ja Ruska piti tarkkaa vaarii.

   Poista
 14. Hyvä että Ruskalla on kaikki kunnossa. Nyt on jännät paikat, ei varmaan malta paljon kotoa minnekään enää poiketa. odottelee vaan... kumpihan se enämpi levoton on, ruska vai emäntä:D Ku täälä on puol blogimaalimaa sydän syrjällään odotuksesta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mää veikkaa et Ruska o ainaki viäl rauhallisempi ko emäntä ja se pual plokimailmaa, joka o sydän syrjälläs odotuksest! (Hauskasti sanottu, ollaa ihan otettui Ruska kans... Tai ainaki mää ole.)

   Poista
 15. ON ollut jännää, kun olet päästänyt meidät lukijat seuraamaan tätä tilannetta näin läheltä :) Tuo Ruskan suhtautuminen pesään oli hyvin mielenkiintoinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mm! Mää ole näköjäs levittäny jännityst ympärilleni Ruska poikimisel. Heh. Välil tullee miäleeni, et o uhkarohkeet levitel näit juttui, ko ei viäl tiä kui täsä käy. Kissa poikimises o ain omat riskis niinko ihmisenki synnyttämises. Tämä o vähä niinko suara lähetys eikä lähettäjä ittekä tiä millai kertomus päättyy.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!