keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Matkakuumet

Tämä kuva o otettu vuasi takasi 2009 Oia-nimisest paikast Santorinilt ehtoohämy
alkamise aikaa.Maanantain lokakuu neljäs päivä mää ole lähdös kahdeks viikkoo matkal ja alkaa ol hiukka matkakuumet. Pakkaamaanki ole jo ruvennu.

Nämät syyspäivät o kyl kauniit ja raikkait mut silti o mukavaa pääst pimeneväst ja kolenevast syksyst lämpimämpää ja valosampaa paikkaa.

Määräpääni o Santoriini saari Kreikas. Mää mene sin viikoks kirjottamiskurssil ja toise viiko ole sit vaa lomal. Sillo ko mää suunnitteli matkaa, tahdoi miästäni Eskoo kaverikseni toiseks viikoks. Mut ei hän tahtonu. Ja ko hän ei tullu, ny hänel sit lankeski kissahoitaja osa koton. Kurssi pidetää kyläs, jonka mini kuulostaa suamalaiselt: Kamari.

Viime vuannaki mää oli samallaisel kirjottamismatkal Santoriinil, mut sillo mää oli siäl vaa viiko. Ensimmäisel viikol mul o ny täl kerttaa hyvä ystävä mukan, ko hän tullee samal kurssil ko määki ja me ollaa huanekavereit. Mut toise viiko mää ole ihan yksinäni.

Matkatavaroihiini ole varannu käsitöit ja kamera ja kirjoi ja uimapuvu. Ja miniläppäri. Jos mää vaa voisi, miälelläni plokkailisi siält terveisii. Mut luultavasti tähä plokkaamissee taik tua noi ni mää tarkota bloggaamissee tulleeki ny pitempi tauko. Miniläppäri tullee siäl vaa pelkkää teksti kirjottamise käyttöö. 

Santoriini teki minnuu viime vuan kovi visuaalise vaikutukse. Se o karu saari ja rakennukset o pelkistettyi ja yksinkertasii. Karu maaperä ja luanto, valkoset rakennukset ja turkoosisiniset ikkunapiälet ja ovet ja kirkkoje kupolit. Ja Välimeri ain näkyvil. Syyt tuntus oleva yht hyvi men sin maalaamaa ko kirjottammaa.

1 kommentti:

  1. Terveissii Santorinil. Eile tultii Samokselt ja ko lento oli suaraa Porist ni totta kai Pori murre kukosti Kreikassaki. Rannal kuultuu: Tul ny jo uimaa. Eksää lainkaa meinaa tul? Lakkaa ny! Dee-vitamiinii muarostu nii, et kohina kävi...

    Anna

    VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!