torstai 23. syyskuuta 2010

Ruska ja Ruska


Silmä leppää ruska koristelemis syyslehdis.
Tyämatkoillani mun o oikee silmäni levänny puitte ja pensaitte kauniis lehdis. Tänäpä täyty hypät pois pyärä päält... Tai nii no, ei sitä oikee hyppäämiseks voi sannoo meikäläisest, pikemminki kömpimist se taitaa ol. No joka tapaukses, mää kömmei pois pyärä päält ja noukei muavikassillise kauniit lehtii tiäposkest ja nurmikolt. Siin oli lehtii ainaki näist puist ja puskist:

- koivu
- haapa
- vahtera
- mongoliavvahtera
- tammi
- pihlaja
- marja-aronia
- ruusummarja
- pähkinäpensas
- hevoskastanja
- pari minul tuntematont pensast

Sit mää tuli kasseineni kottii ja aljoi levittelemää lehtii laatteel. No, Ruska-kissa oli siin juanes heti mukan, hän ja levitteli lehtii ja jaakas niit ympäri huanet. Mää yriti ottaa valokuvvii lehdist yksitelle ja ryhmitelle ja kasapäis. Ja samal sai hätistää Ruskaa pois, ko tuppas käpälä taik hännäpää taik korvanipukka tul kuvvaa.

Seuraavaks mää olsi sit tahtonu ottaa oikee sööti kuva Ruskast makkaamas tai istumas nätisti niitte ruskalehtie keskel. Yriti saad hänt edes hetke olemaa paikallas. Mut ei luanannu, niinko kuvast näkkyy.

Ruska ei tahtonu oikee ryhtyy yhteistyähöö mu kansani eikä suastunu
nätisti poseeraamaa minul, ni et mää olsi voinu ottaa fiini kuva aiheest
Ruska ja ruska.3 kommenttia:

 1. Tua Ruskan kuva kertoo enemmä ko tuhat sanaa. Ruskal o sama aaninki ko kaikil piänil flikoil ja pojil; jos näkkee kasa ihanii, kahisevii, lehtii, ni sin pittää hypät niitte pääl melskaamaa...

  Anna

  VastaaPoista
 2. Ulla kans sanoo, että hän ei pysty tekemään mitään kotona koska Nekku on kokoajan touhussa mukana. Ei pysty tietokoneella kirjoittamaan, papereiden levittely on ihan mahdotonta..

  VastaaPoista
 3. Hei ny, Paula! Musta on tullut sun blogis vakituinen lukija :) T:Jaana Merikarvialta

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!