tiistai 9. marraskuuta 2010

Kissa tekniika mailmas
Täl Ruska-kissal o joka päivä jännitykse hetkes vaik hän o sisäkissan kerrostaloasunnos eikä häl ol hupilaisen edes kissakaverii.

Yks ohjelmanummero o se, ko mää pane aamusti ja ehtoosti ittelleni yhde leiväsiivu paahtimee. Ruska loikkaa näkömatka päähää siit leiväpaahtimest. Mut ei kovi liki, ko hän selvästi ossaa pelläät sitä kuumaa, mikä siält paahtimest hohkaa. Hän kyttää paahdint silmä tarkkan ja oikee vaanii ja keikuttaa takapualtas. Jännitysnäytelmä tiivistyy sihe huippuhetkee, et leiväsiivu pomppaa ja paahdin alkaa jähtymää.

Toine jännittävä asja ussei o se, ko Esko ottaa kaukosäätime kättees. Sillo kissa hyppää jo valmiiks televisioo kattomaa.
Ja seuraavaks tarttee oikee men televisioo käpälöimää. Ni et onks siäl jottai?


Huushollis o pyykipesu- ja astiapesukoneki, jokka kutkuttaa ja kiinnostaa kissaa. Ja tulostin vast ihmeelline vehje onki. Viimeks täyty pan tyähuanee ove kii ja jättää kissaparka ove ulkopual ettei hän päässy söhläämää ja mää sai rauhas tulostaa muutamat paperini.

Kaikist jännittävämpii o kumminki ne hetket, ko Ruska näkkee ikkunast linnu taik orava. Sillo hän huiskuttaa häntääs tavallise kiihtyneesti ja pittää ihmeellist käkätyst.

Suuri osa päiväst Ruskal näyttää oleva mukavaa huilailemist. Ko hän makkaa oikee rötkö renton minu sylyssäni, mää sano hänt Rento Rauhalaks ja Rauha Rentolaks. Ja muutenki häl o monta R-alkust lempinimmee, Ruskukka, Rusu, Rusukka ja Rusuttaja.

3 kommenttia:

  1. Ruska taitaa olla tohkeissaan kaikesta tapahtuvasta. Rosvo kans katselee usein lauantai-iltaisin luonto-ohjelmaa. Kerran siinä oli kettuja ja sen otin talteen mutta muiden kiukuksi hävitin sen. Rosvoa varsinkin ärsytti koska se oli hänen lempiohjelmansa :(!

    VastaaPoista
  2. Ruskan selkäkuviot on kyllä hienot!

    VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!