perjantai 22. heinäkuuta 2011

Ruska seikkaileeRuska näyttää viihtyvä kovi hyvi maal. Hän tykkää olost maalaistalos sisäl ja ulkoilemisest pihal. Oikee hianoo hänest o, ko hän muutama kerra o päässy karkaamaa ja seikkailemmaa talo issoo vinttii. Siäl o jos jotaki, usiamma ihmissukupolve tavaraa. No, en tiä mitä kissa siäl näkkee, mut kiahtova paikka se joka tapaukses on. Mää en silti hänt sin pääst komppaamaa, ko vähä pelkää, et hän joutus johonki loukkuu taik sattus joku vahinko. Mut karkaamaa hän o sin pari kerttaa päässy. Ja hianoo o kissal ollu.Ulkonaki o hianoo. Ihmettelemist, kattelemist, kuulustelemist ja nuuskimist riittää.


Täs kuvas ollaa navetovinttii tutustumas ja haistelemas. "Mikäs tämä rako mahtaa ol? Mitäs täält näkkyy?"
Ruska seisoo täs heinäpaali pääl. Minustaki siäl navetovintis o hiano tunnelma. Heinät haisee puhtailt. Navetovinti laattee o olkie peitos.

17 kommenttia:

 1. Ruskan elämys-, ja seikkailumatka! Ihmettelemistä riittää ;D

  VastaaPoista
 2. Meidän oma kissa, joka on jo muilla mailla ja pari kesää täällä hoidossa olleet veljekset kulkivat vapaana. Aina tulivat ruoka-ajaksi takaisin, mutta kyllä aika iso riski on, että jotain sattuu. On varmaan elämys kaupunkilais kissalle.
  Mukavaa viikonloppua ja seikkailuja Ruskalle!

  VastaaPoista
 3. Varsinainen seikkailuloma! Ruska varmasti nauttii :) ja muut myös.

  VastaaPoista
 4. Ruskan täytyy tutkia ja tarkastaa joka loukko. :)

  VastaaPoista
 5. Mahtaa Ruska olla ihmeissään maaseudun tuoksuissa:)

  VastaaPoista
 6. Hyvää viikonloppua, toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 7. Voi Ruska kun olet kiva kissa! Ja sulla on niin kivaa siellä maalla.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteist ja viarailust kaikil! Hyvvää viikovaihdet.

  Auliki o ilmeisesti tullu kottii.

  Täl kerttaa lauvvantaiaamusti tääl ukkone jyristää tasasesti ja sattaa, sattaa, sattaa. Toispäivän torstain salamoitti, ukkone jyrisi ja sato koko päivä. Eiline perjantai taas oli trooppine ja aurinkoine.

  Ruska seikkailu vaa jatkuu. Talos sisäl Ruska jahtaa millo kärpäst, millo hyttyst, millo hämähäkkii, millo koppakuariast. Saalistamist riittää hälläki.

  VastaaPoista
 9. Ruskalla on ollut oikea seikkailu. Meidän Olka karkasi kerran retkilleen, kun oltiin mailla. Etsittiin, huudeltiin, käytiin naapurissa kyselemässä. Ei jälkeäkään. Luultiin, että joku peto oli vienyt. Seuraavana aamuna Olka istui keskellä pihaa korvat pystyssä. Ei kertonut, missä oli lymyillyt. Luultavasti tuvan alla. Siellä oli pimeää ja varmaan kaupunkikissalle jännittävää.

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva lukea, että Ruskalla on paljon mielenkiintoisia elämyksiä. Hän viettää varsinaisia kissanpäiviä.
  t. Monika

  VastaaPoista
 11. Kaunis kisuli. Blogisi on kovin hellyyttävä. Murteita on aina hauska lukea. Itse olen kotoisin Kuopiosta, joten porin murre ei ole kamalan tuttua. Aurinkoista viikonloppua ja rapsutuksia Ruskalle!

  VastaaPoista
 12. Jerikonruusu, Ruskal ei onneks ol viäl ollu semmosii "oikeit" seikkailuit niinko tee Olkal, et hän olis karannu ja ollu hukas ja sit palannu tai löydetty ja olis jäänyt arvotukseks, mitä tapahtu ja mimmone seikkaulu oli. Ko kissa ei kerro. Toistaseks Ruska o ollu silmäi al eikä ol tarttenu yätäs valvoo häne tähtes.

  Monika, terveisii ja kehräyksii sinul Ruskalt! Ja Mikki-isäl kans. Muuto, Ruska o tääl yllättävä rohkee. Valjais hän painaa tiät pitki niinko ei mittää. Ehkä sentähde, et tääl o nii hiljast ja oma rauhalline piha. Ruska ossaa reippaasti kiärtää talo ympäri ulkopualt ja suunnat o hallus. Viherlaaksos mee pitkäs kerrostalos o viis rappuu, eikä Ruska erot siäl viäl edes sitä, mikä o mee rappu. Eikä sitä, mikä o mee kotiovi ja mikä o alakerra naapureitte ovi.

  Maija, kiitos viarailust ja tervetulloo lukijaks. Ruut-kissas o jottai tuttuu ja samallaist ko Ruskas, ja ikäki o aika sama. Toine o pitkäkarvane ja toine lyhytkarvane. Ruutis näkkyy oleva valkost, Ruska o kokonas ruskee- ja punasekirjava. Terveisii teil sin Espoosee ja hyvvää viikoloppuu!

  VastaaPoista
 13. Ihana postaus ♥
  Näistä tulee aina hyvälle mielelle.
  Ruska on onnessaan, paljon on tutkimista ja ihmettelemistä ja aina jotai uutta :)

  VastaaPoista
 14. Seijastiina, Ruska on todellaki oikee onnessaa. Ja oppivaine, on oppinu avvaamaa ove kuistil hyppimäl päi ovekahvaa. Tarkotuksen men jatkoseikkailuihi.

  VastaaPoista
 15. Kiitos kommentistasi, no ei espookaan niin kaukana täältä katsottuna ole, olis aikomus piipahtaa koht puolin siel päin.Löysitkö muutamat kissa kuvat myös, selaappa kaikki jutut siitä oik.sivusta.

  VastaaPoista
 16. Miten muuten saan kellon blogiini, osaisit varmaan neuvoa?

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!