perjantai 7. syyskuuta 2012

Jäähyväiset vaa jatkuuTänäpä ehtoosti oli aika sannoo hyvästit ja näkemii Mesil. Mesi lähti tutustummaa uutee kottiis, ommaa emäntääs, hianoo kiipeilypuuhuu ja Pualukka-nimisee koiraa. Emäntä viästitti ettei ol tarvinnu ol erotuamarin koira ja kissa välil, vaik Mesi onki suhissu Pualukal. Kiipeilypuu pesäs häl o hyvä turva- ja näköalapaikka. Siält näkkee kaikki, mitä tapahtuu ja kuka liikkuu misäki..

Enne Mesi lähtöö kolmikko söi viäl yhteisest lautasest,
Ja yhdes he  kolmisi oleskeli ja katteli ja leikki kiipeilypuus, massut kylläisin.Dansku o Pinkkitassu kissalas kuulemma tutustunu isoisoissääs, joka o sama färine mut eri kuvioine ko Dansku. Hän o pörhistelly häntääs ja köyristelly selkääs, mut ei ol lähteny karkuu. Koiras o hänel enämpi sulattamist ko toisis kissois. Isoisosetäski hän on träffänny. Hänt o kehuttu rauhalliseks poikapennuks, mut on hän leikkinykki ittes valla läkähdyksii. Ja alkanu syömää ja juamaa.

Ero dramatiikast hualimati o hyvä muistuttaa ittelles, ettei nää pennut ainakaa viäl se kauvvemmaks ol lähteny ko Helsinkii.

Kaksikko, Didi ja Diana, jäi viäl muutamaks päivää järjästämmää meil ohjelmaa. Diana uudet omistajat o antanu häl nimeks Minni. Didil ja Minnil kävi hyvä tuuri ko he pääsee sammaa kottii. 

19 kommenttia:

 1. Pai-pai Mesi, suloinen kisuliini. Voi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Snif, niin lähtevät lapset maailmaan. Tuntuu lohdulliselta , että Didi ja Minni pääsevät samaan kotiin. Mitähän Ruska tuumaa kun kaikki lähtevät, ehkä on helpottunut ja nauttii kissanelämästä ilman äidin huolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pia nähdää, mitä Ruska sannoo... Sit me seurustellaa Ruska kans kaikes rauhas. Ja heti ko jaksetaa, siivotaa, pannaa tavarat ja mööpelit paikallas, orkideat ikkunalaudoil ja nautitaa normaalist, rauhallisest elämäst, ainaki vähä aikaa... (Täl hetkel koko huusholli o epäjärjästetty pentuje tähde.)

   Poista
 3. Varmasti haikeaa. Kiva että ovat lähellä kaikki kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haikeet mut toisaalt mukavaaki, ja huajentavvaa, vähä niinko olis päässy tentist läpitte, siis urakka o ohitte. Kivat kissat saa uudet, hyvät kodot.

   Poista
 4. Voi, Mesi muutti uuteen kotiin. Toivottavasti pääset katsomaan Mesiä joskus. Kiva kuulla että sopeuduttu on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää ole saanu jo usiamma viästi Mesist ja Danskust... Kännykkäkuviaki Mini-Ruskast = Mesist o tullu. Ja kattomaanki pääse.

   Poista
 5. Pian se aika vauvojen kanssa meni! Kyllä varmaan tyhjältä tuntuu kun kaikki on pois, mutta onneksi emo jää luoksesi ja onkin sitten hellyyden kipeä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mummeli, mukavaa viikovaihdet sinullekki - ja Himmul!

   Poista
 6. Kyllä se aika menee nopeaan! On varmaan outoa kun kaikki on yhtäkkiä lähteneet. Onneksi silti ei pitkälle. Mukavaa että Didi ja Minni pääsivät samaan kotiin. Mitähän Ruska tuumaa kun kaikki lähtee? Mukavaa viikonloppua ja Ruskalle terkkuja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuist! Hyvvää viikovaihdet teilleki ja Patel terveisiin.

   Poista
 7. Hei, hei Mesi!

  Hyvä sinun on kun saat viestejä ja pääset käymäänkin! Upeat vauvat on Ruska kasvattanut.

  VastaaPoista
 8. Kaikkea hyvää Mesille uuteen kotiin. Halaus Paulalle!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti Prinssi D. saa myös pian oman kodin, kun se oli musta kaikkein puhuttelevin persoona pentuessa.
  Varmaan tarvitsette vähän toipumista, kun kissat siirtyy omiin koteihinsa. Ainakin kissat ovat saaneet ihan vimpanpäälle-alun elämälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dansku o mustaki puhutteleva persoona, vähä semmone Havukka-aho ajattelija -tyyppi, niinko M. sano. Rauhalline ja sulone ja kehrääväine. Ja se katse! Ensti mää luuli hänt vähä arraaks mut hän onki vissii aika rohkee. Pentuees hän väisti muit pikemmi ko olis ollu päällepäsmärin. Hänest kassoo varmasti hiano kolli. Niinko näist muistaki, Mesiki pärjää kuulemma hyvi uudes kodos, viime yä (toine yä pois kottoo) hän o nukkunu uude emännä viäres - ja Pualukka-koira samas sänkys. No, ny tuli paljastettuu ihan intiimeit asjoit Mesi elämäst uudes kodos. Mesi assuu siäl teil päi Helsinkii.

   Poista
  2. Viäl lisäys, Päivi. Ymmärtääkseni Danskuki o tänäpä muuttanu sin teil päi. Hän o saanu sijotuskodo. Se tarkottaa, et hän säilyy kasvattaja omistukses, hänt voi nähd näyttelyis ja häne toivotaa jatkava sukkuu. Eli ko hän tullee isoks, hän saa morseimii, toivottavasti.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!