tiistai 4. syyskuuta 2012

Jäähyväiset DanskulRuska ja Sinfonia pennut täytti viime pyhän 12 viikkoo. Maanantaiehtoosti hee käytettii toisil rokotuksil, minkä jälkee he o luavutuskelposii. Ja tänämpä kasvattaja - ketä mää sano kissaisännäks - haki Dansku. Hän otti tämä tykös vartoomaa uut kottii. Kotonas kissaisännä o helpompi näyttää Danskuu.

Mää suri etukättee mee erroomme, pusutteli ja halitteli Danskuu perusteellisesti. Sikko tämä lähti, ei ollukkaa ennää vaikeet erot. Ruska ei evvääs väräyttäny eikä taitanu pan merkil et yks jälkeläine poistu häne hoivistas.

Dansku o terve ja hyväluantone ja hyvi kehittyny pentu. Kyl hän pärjää. Ja varmasti kasvattaja kattoo häl hyvä kodo, niinko o muilleki kattonu. Tälläi näi mää lohduta itteeni.

Muutki pennut o koht lähdös, Mesi perjantain ja loput kaks ens viikol.


Videois Dansku leikkii velipoja ja siskoje kans klappupeittoleikkii. Kyl sitä o leikittyki. Kui sattuki nii sopeva peitto olemaa vanha nojatooli pääl. Pennut o hajottanu peito, niät siin o pennumentävii läpiä. On se ihmeellist kui piänil ja yksinkertasil asjoil pennut ossaa leikkii ja huvittaa ittees ja toisiis ja harjotel elämää. 
* * * * *
Mää ole saanu joku aika takaperi haastee Muistikirja-plokist ja tunnustukse Pionihulluutta ja puutarhaunelmia -plokist mut niist sit viäl erikses myähemmi! Kiitos kaunis Mamma N:l haasteest ja Tiinal tunnustuksest!

* * * * *

Tervetulloo lukijaks, Rada!

22 kommenttia:

 1. Uskomattoman vikkeliä pentuja, Sulla ja Ruskalla on nyt asteittainen vieroitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asteittaine viarotus o meneilläs. Seuraava etappi o tuleva perjantaiehtoo. Sitä enne Mesi o erikoishaliteltavan ja pusuteltavan.

   Poista
 2. Snif, ensimmäinen lähti jo maailmalle. Noita katselisi vaikka kuinka kauan. Tuntuu varmasti oudolta kun kaikki lapset lähtevät, mutta voitte palata Ruskan kanssa vanhoihin kuvioihin. On sinulla ollut jännä kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika unhottumatoin suvi tää o kiältämäti ollu. On se outoo, mut silti hianoo, et o kunnial näist pennuist selvitty. Kauhee mukavii pentui, joist tullee kivoi ja hyviä kissoi.

   Poista
 3. Voi että, vai ei Danskulle vielä ollut löytynyt kotia. Vaikka on niin kaunis ja hienon värinen! Niinhän nuo kaikki Ruskan pennut ovat. Varmasti joku juuri sopiva koti löytyy, kun on tuollainen hurmuripoika niin ensimmäiset jotka tulevat häntä katsomaan eivät varmaan voi lähteä kotiinsa ilman Danskua :-) Kun vielä kasvattaja heidät hyväksyy ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki usko et hyvä ja sopiva koti Danskul löytyy. Ja määki kyl kauheesti ihmettele, et kui Danskuu ei ol viäty käsist ko hän o nii hurmaava poikapentu. Kyl muutki silti hurmaavii o... Niit hurmureit o siäl Saaripalstallaki.

   Poista
 4. Näin se aika menee, onneksi ei emo kaipaa kun lähtevät pois, nauttii paremminkin, onhan ne jo emolle aikamoisia kiusankappaleita ja sitten kun kaikki on pois, Ruska tulee syliisi onnellisena kehräämään.
  Mukavaa syyskuuta ja eron haikeutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää nähd mitä Ruska sannoo ko kaikki lähtee. Nauttiiko oikeesti vai kaipaako. Luulis et aika kiusakappaleit pennut o ko nisiä vaa lutkuttaa miälelläs vaik suus o naskaliterävät hampaat.

   Poista
 5. Suloinen Danskuli varmasti pärjää:)

  VastaaPoista
 6. Haikeaa. Mutta näinhän sen kuuluu mennäkin. Niin ihmisillä kuin eläimilläkin. Eivät lapset voi loppuelämäänsä mamman helmoissa viettää. Toki voivat, mutta...

  Toivotaan että Dansku saa ihanan ja rakastavan kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja toivotaa et joku onnelline saa ihana kissa.

   Poista
 7. Reippaita ja suloisia. Varmaan haikeaa kun viimeinenkin lähtee, mutta onneksi Ruska jää lohduttamaan. Filtin korjaus tai uuden tekeminen vie ajatuksia ikävästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lohdutettaa Ruska kans toine toisiimme. Mut silti o varmaa haikeet kattel sitä rikkinäist peittoo ja muistel ihanii pentui, jokka lähti mailmal. Ja toivottaa heil oikee hyvvää elämää.

   Poista
 8. Voivoi, nytkö se aika jo koittaa! Ja vastahan ne pienet pallerot syntyivät...

  Jos minulla olisi ollut mahdollisuus, olisin ollut hyvin kiinnostunut Danskusta. Nimikin olisi ollut jo enteellinen, sillä toivoisin seuraavasta kissastani Danielia (jatkaen aloittamallani linjalla televisiosarjojen hahmojen mukaan nimetyistä kissoista). Oih ja voih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ny se aika koittaa. Sinul o kissakiintiö täl hetkel täyn. Mukavie kissoje perrää voi haikail vaikkei olis mahdollist kissamäärää lisät. Jännä yhteesattuma et Danieli nimiki olis sopiva.

   Poista
 9. Ei voi kyllä noita videoita nauramatta katsoa! Sellaista menoa se on.

  Danskulle hyvää matkaa! Ruskakin tietää, että hyvin pärjää ja siksi ei varmaan peräänkään huutele. Nyt on sen aika, niin se vaan on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika on. Aika äkkii tämä aika kulu. Pääsiäisen tämä pentuprojekti alko Sinfonia-kolli viarailul. Sinfonia tuli Ruskaa treffaamaa kiirastorstain 5.4. eli tasa viis kuukaut tullee tänämpä siit. Oho. Aika pitkä aika, ko tarkemmi ajattellee.

   Poista
 10. Muistan että kun haimme Nekun sieltä syntymäkodistaan talon emäntä sanoi Tuhkimon, äidin olleen ihan kypsä luopumaan niistä pennuista, monta kertaa vaikutti rasittuneelta niistä. Onnea Danielille, kuulet mitä hänelle kuuluu siellä, se on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ristiriita Ruskal. Välil hän murisee ja ärisee, välil taas imettää.

   Poista
 11. Mää en olis vaa Danielist luopunu! Tääl me koiraihmise ny kattota vireoita hänest!

  Olis kiva nähr joskus hänest viel joku kuva tai vaik film...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Leena, mää ymmärrä su ajatukses, kyl määki oli ihan tuskane enne Dansku lähtöö. Mul oli täsä semmonenki ristiriita, et meinaa pittää Ruska leikkaamattoman, niät hän voi saad viäl toiset pennut. Jos mää olsi pitäny Danskunki ittelläni, se olis ollu vaikeet (mahdotoint), ko ei vois pittää leikkaamatoint naarast ja kollii samas huushollis, vaik onki äiti ja poikapentu. Enkä Danskuukaa olis voinu leikat keskekasvusen, ko mää tahdo et hän saa kasvaa oikee isoks ja komiaks, täyskasvuseks kollipojaks. Dansku kohdal kävi sillai hyvi, et kasvattaja piti Dansku ittelläs ja hankki häl sijotuskodo Helsinkist. Danskuu mää tule näkemää jos en muuto ni ainaki kissanäyttelyis. Dansku o ollu kasvattaja tykön ja tehny oikee hyvä vaikutukse. Hän o rauhalline, seuralline, kehrääväine, leikkiväine ja rohkee. Ei edes koiraa ol menny karkuu vaik onki pörhistelly ja isotellu kauheesti.
   Jos sää Leena tykkäsit Danskust, ni olsit voinu sääki ostaa häne... Kyl koiraihmisetki kissoist tykkää, ja kissat ja koirat tullee keskenäs toimee. Paitti ni... teil o vanha koirarouvva, eikä hänt varmaa vois hermostuttaa vanhuudenpäivinäs kissaperheejäsenel.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!