perjantai 22. elokuuta 2014

Elli Velli Karamelli

Hoitokissa Elli o ollu mu miälesäni koko kulunee viiko aja, vaik häne emäntäs haki häne jo viime pyhän. Elli tuli olleeks meil runsaat kolme viikkoo enkä olis uskonu et kissat vois soppii yhtee nii hyvi. Ny tuntuu melkei, et kissoje päivät oli lepposammat ja ilosemmat kolmestas ko kahdestas. Ruska ussei rähisee Rauhal aika lai, jos Rauha yrittää leikkii häne kansas. Ko Elli oli leikkikaverin, Rauha ja Elli leikki keskenäs ja Ruskaki välistäi meni mukkaa leikkii.

Siskot ussei nukku yhdes. Sitä oli sulost kattel.

Ja leikki yhdes. Täsä painitaa.

Näyttää silt, et seuraava kuva olis taas nukkukuva. Uni tullee silmää ja siskokset nukahtaa toistes kainaloo.

Terveisii Ellil ja häne emännälles!

Jaaha. Meil o taas vähä jännä viikovaihde edes, ko Ruska ja Rauha osallistuu huamen lauvvantain kissanäyttelyy Vantaa Myyrmäes, Myyrmäkihallis. 

14 kommenttia:

 1. Kyllä on ihania kuvia, kertovat täydellisesti siskosten yhteiselosta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, et siskokset oli hyvät kaverit, mut kumpiki jatko normaalii elämääs eikä toise perrää ruvennu porraamaa. Silt näytti.

   Poista
 2. Ihanat kuvat. Lovin hyvin sopeutuivat toisiinsa, ihan kuin aina olisivat yhdessä olleet. Kauniita kissoja.
  Onnea näyttelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On he ihana pari. Jännä nähd, jos heil viäl olis mahdollisuus treffat.

   Poista
 3. Ai kun teillä on ollut ihanaa ja sopuisaa porukkaa ♥ Tuollaisia kissakasautumia on kyllä tosiaankin suloista katsella.

  VastaaPoista
 4. Teillä on vietetty kissanpäiviä kolmen tytön voimin:) Onnea näyttelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästäki näyttelyst selvittii henkis ja kunnial. Ny Ruska ja Rauha saa nauttii kissapäivist koton.

   Poista
 5. Rauha on saanut nauttia ikätoverin seurasta. On ollut kiva seurata, että Ruska ja pikkuiset tulevat toimeen noin hienosti. Ellille ei varmaankaan ehtinyt tulla koti-ikävä. Onnea näyttlyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, et Ruska rähisee Rauhal jopa enämpi ko he o kahdestas, ja et hän jopa leikkiki ko heit oli kolme. Ehkä se oli Ruskast mukavaa, et Rauha oli Elli kimpus leikkimäs eikä häne, ja hän sai itte valit, menneeko leikkii mukkaa vai onko omis oloisas. Ellist ei päälpäi näkyny, et hän olis ikävöiny, mut kyl hän silti nukku yäseet oma emännä mukkaa pakkaama pyheliina pääl.

   Poista
 6. Kiitos terveisistä!

  Elli kotiutui nopeasti takaisin omaan kotiin. Kun aukasin kuljetuskopan oven niin neiti tuli ulos, maukas, venytti takajalat suoriksi ja juoksi parvekkeelle katsomaan, onko naapurin kolli paikalla. Vähän myöhemmin vasta antoi minun silittää ja sitten lopulta tuli kehräämään rintani päälle.

  Toivottavasti tyttöporukka tapaa vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ny vast mää huamasi su miälekiintose kommenttis. Kiitos! Kyl mustaki olis kiva, et porukka viäl kokkoontus uudemmanki kerra. Ainaki sit siäl Kirkkonummel URKi näyttelys toivom mukkaa treffataa. Luultavasti Rauha ei ol paikal mut Ruska ja mää ollaa. Se näyttely o tiätysti ihan eri asia ko et kolmistas kissat o yhdes turvallises ympäristös.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!