lauantai 1. marraskuuta 2014

Pyhämiästepäivää, jännityst ja kurpitsapiirakkaa

Rauha pittää meit jännitykses.

Rauhast hualimati me ollaa viätetty rauhallist pyhämiästepäivää koton, ja jälkiruuvvaaks maisteltii kurpitsapiirakkaa. Pohja leivoi Valio resepti mukkaa. Päälises käyti tutu juustokaaku reseptii, vaheti vaa iso vanilliinisokerimäärä inkivääriks.

Ihan kelvollist tuli, ei nii likilaskust ko pelkäsi. Tämä piirakka oli kyl Rauha kunniaks paakattu. Pikantti maku tuli inkiväärist.

Ruska o ollu hööveli Rauhal. On haastanu tätä piänii paini- ja juaksumatseihi ja välil nualee tätä. Eilä ehtoosti Rauha sai perusteellise naama- ja kaulapesu Ruskalt. Nautti ja kehräs silmi nähde. En voinu ol ajattelemati, et kyl Ruska vaistomaisesti tiätää, et Rauhal o just ny tukalat oltavat. Jotaki hän tiätää.

Rauha o leikkiny pallonki kans muutama kerra. Pallo jäi Ellilt meil silloko Elli oli hoidos. Ko hän lähti, häne lelus oli hukas ja ny taas pallo löyty makuukamari sopukast.

Pääasias o Rauha tilanne ihan sama ko eilä ja toispäivän. Rauha makkailee pitkänäs. Ko kattelee Rauha vattaa, välil näyttää, et se kupruilee jännästi. Siäl vattas o jottai liiket ja elämää.

Näyttää et vatta o pinkeempi ja pinkeempi. Olis se kiva jos vaik neljä tulis.

No, Rauha, panes toimeks jo! mää yritä sannoo. Mut samal tiädä, ettei voi hoputtaa.

Eilä mää oli ihan varma, et synnytys olis ollu viime yän enkä menny edes nukkumaa enneko joskus kolme aikaa. Jäi vähä lyhkäne yä. Ny meinaa men. Täytyy luattaa siihe, et sit herätettää ko tarttee herät. Varmaa pane puhelime soimaa johonki aikaa yäseet ja katto mikä o tilanne.

Hyvvää ja rauhallist pyhämiästepäivä ehtoot teil kaikil! 

18 kommenttia:

 1. No on iso vatsa! Maltatkohan nukkua ;-)

  VastaaPoista
 2. No, se tullee koht nähtäväks.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä Rauha osaa pitää jännitystä yllä! Toivottavasti synnytys kuitenkin pian käynnistyy normaaliin tapaan ja kaikki sujuu hyvin, saat sinäkin sitten nukuttua, vaikka tuskin ensimmäisenä yönä pentujenkaan kanssa ne unet niin sikeät on...
  Hauska inkivääri-Rauhakakku. Englannissahan punaisia kissoja kutsutaankin inkiväärin värisiksi. Niin kuin punatukkaisia ihmisiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääl vaa varrotaa. Laskettu aika oli eilä, Rauha paino oli eilä ja on tänäpänki 6,6 - lähtöpaino 4 killoo.
   Hauska oivallus tämä ginger - en itte hoksannukkaa. Rauha o inkiväärikissa ja häne nimikkokaakkus o inkiväärikaakku.

   Poista
 4. Kyllä on jännittävää! Tosi jännittävää. Minä luulen, että Ruska ja Rauha tietävät molemmat mitä tuleman pitää. Tietävät näistä asioista enemmän kuin me ihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, Ruska o hoitanu synnytykse ja pentuje hoido kaks kertaa mallikkaasti, ilma valmennust. Kyl häne pitäs tiätämää. Rauhallaki se tiato o perittyn geeneis.

   Poista
 5. Ihana kuva Rauhasta ja Ruskasta ♥. Ruska varmasti kuiskii hyviä neuvoja Rauhalle. Kissoilla, kuten eläimillä yleensäkin on vielä vaistot tallella -ihmisiltä ne on pääosin hävinneet.
  Hyvää Pyhäinmiestenpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silt näyttää, et vaistot toimii kissoil hyvi. Jännä yrittää kuvitel, mitä Ruska tilanteest ymmärtää. Seki o jännä nähd, mitä Ruska tykkää pennuist.

   Poista
 6. Inkivääri sopiikin varmasti hyvin kurpitsapiirakkaan. Täälläkin jännitetään ja toivotaan, että kaikki menee hyvin Rauhan synnytyksessä. Ruska huolehtii liikuttavalla tavalla Rauhasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minust kyl inkiväärimaku oli kurpitsapiirakas ihan kiva, raikas ja pikantti. Piirakas oli muitaki mausteit, pohjas oli kanelii ja vaniljasokerii, täyttees sitruunaa ja hiukka vaniljasokerii.
   Kyl Ruska näyttäs Rauha tilantee vaistomaisesti tiätävä.

   Poista
 7. Oi muruja, liikuttavaa huolenpitoa. ♥ Varmaan tulee useampi pentu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaa nii, mut kui mont, se o viäläki (2.11. klo 13) arvotus.

   Poista
 8. Teillä on ollut toisenlaista Halloween-jännistystä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Rauha järjestää meil ihan omat ohjelmat ja jännäämise aiheet. Ja aika tehokkaasti ja perusteellisesti. Suurempi jännitys o kestäny jo perjantaiehtoost astikka, jollo mää oli ihan varma, et Rauha synnyttää seuraavan yän. Vahingost viisastunneen meni eilä ehtoosti normaalisti nukkumaa, pani puhelime herätykse pääl neljält aamuyäst ja kävi tarkastamas. Ko Rauha oli normaali olone, meni takasi pehkuihi.

   Poista
 9. Kiitos, Paula liittymisestä blogini lukijaksi. Sullahan on aivan ihana blogi...paljon kissahullulle sopivia kissapostauksia. Hui kun alkoi jännittää tuo synnytys.Kissaemon ja pentujen seuraaminen olisi tosi ihanaa. Itse ei olla uskallettu antaa tehdä pentuja, vaikka kaksi tyttökissaakin on ollut. Uskallettu siksi, että, ne kaikki olisivat jääneet meille :) Mukavaa pyhää, liityn lukijaksesi, jotta saan seurata pikkuisia, mutta en pelkästään siksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos, Tylsä Mörökölli, ja tervetulloo. Emmääkää oikei uskaltas, ko mul olis sama vaara: kaikki pennut jäis mul. Täsä o auttanu se, et Ruska oli aikanas ja ny Rauha sijotuskissa. Pennut ei ol mu eikä mu vastuullani, ne o Pinkkitassu kissala pentu, ja kasvattaja hualehtii kotie hakemisest niil. Mää vaa pidä hualt emost ja pennuist. Tai alkuaikan emo kyl normaalisti pittää huale pennuistas, mää hoida emmoo - taik valvo et kaikki o hyvi.

   Poista
 10. Kyllä täälläkin kovasti jännitetään, montako misua masussa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teki jännitätte? Kiva et o nii paljo muitaki jännittämäs.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!