perjantai 30. maaliskuuta 2012

Täti


Mee Ruskast o maaliskuu aikan tullu kahde kissapoikuee täti. Ensti o Lumihelme kissalaa Maskuu syntyny 12.3. Sisul ja Venlal kolme pentuu. Niit voi kattoo täält. Sisu (Pinkkitassun Benjamin) o Ruska punatabby velipoika. Venla o musta ja punase kirjava kilpikonna ja pennut yksfärisii: musta, mustasavu ja sinisavu, kaikki kollipoikii.

Tämä Lumihelme kissala nettisivut o siittäki hauskaset, etä siäl o ploki, josa puhutaa Pori murret.

Tämä viiko keskiviikkon, toispäivän 28.3., Ruska pikkusisko Bea (Pinkkitassun Beatrix) o pyäräyttäny viis poikast. Niit kissavauvvoi voi käyd kattomas tääl. Pentuje isä o Joonatan (Recknagel Luuciusmalfoi).

Hassuu, et kummatki poikueet sattuu olemaa oma kissalas kolmanneet pennut eli c-pennut. Ruska o täti kahdeksal kissapoikasel, jokka saa kaikki C:l alkava etunime. Siin onki opettelemist ja muistamist tätil - tai olis ainaki minul, jos mää olsi yhtäkkii tullu kahdeksa lapse tätiks. Lumihelme pennut o jo nimettykki. Ne o Lumihelmen Cantabile, Crescendo ja Cappriccio.  Pinkkitassu pennuil varmaa parhaillas keksitää nimiä mut ei ol viäl julkastu. Mää veikkaa et yhde nimeks ainaki tullee Cher.  

Ruskaa nämä iloset perheuuttiset ei näyt kauheesti tehnee vaikutust. Samallai hän leikkii hiirileikkejäs ko ennenki.


Huameaamusti me lähdetää yli viikoks maal. Mää toivota kaikil oikee hyvvää palmusunnuntaiviikovaihdet ja pääsiäist. Ehkä mää siält maaltaki kerkee jotaki terveisii viäl laittamaa täsä pääsiäise aikaa.

* * * * *
Hiljattai ole saanu uude lukija. Tervetulloo, Leena Lumi.

Täl Leena Lumel (vai Lumil?) o kaunis ploki, josa kerrotaa kirjoist ja muistaki asioist. Mää johkaannu sin lukemaa kiinnostava kirja Puutarhamaailma 2012 esittellyy. Se esittely hurmas mu nii, et kyl tekis miäli pia men se kirja ostamaa ittelleni.  Ja kaike lisäks tämä Leena Lumi ossaa Luvia murret. 

22 kommenttia:

 1. Onnea vaan pienelle tädille! (vaik ei paljon piittaa tätiydestään...) Hyvää palmusunnuntaiviikonloppua ja tulevaa viikkoa Koskelle! Varmaan hienoa päästä sinne. Tänne vaan tuntui tulevan takatalvi: aamulla maa oli valkoinen :( Mutta, ei se silti haittaa, pian se lumi sulaakin sitten kun ollaan jo melkein huhtikuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auli, tän ei lumisade ainakaa viäl ol tullu. Tääl o ihan lumetoin ja sula maa, mää oikee ihmettele, ihan erilaist ko Espoos. Juu, Ruska ei taid paljoo piitat, mut mää varmaa mene pääsiäise jälkee kattomaa niit Ruska sisaree lapsii, jokka taitaa ol kaikki viis tyttöi. Ja ne toiset Lumihelme kissala eli Ruska velje lapset o taas poikii.

   Poista
 2. Onnea välinpitämättömälle tädille:) Ja teille koko poppoolle mukavaa viikonloppua ja viikkoa maalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina, kiitos onnitteluist. Vaik Ruska-täti taitaa ol aika välipitämätöin, mää ole tohkeisani niist pennuist. Ko toivo sitäki, et Ruskallaki olis viäl pentui.

   Poista
 3. Nuorekas täti!

  Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, kiitos. Hyvvää pääsiäisaikaa Naukulaa!

   Poista
 4. Onnittelut Ruskalle tädiksi tulemisesta. Kävin kurkkaamassa pikkuisten kuvia, voi kuinka suloisia ovatkaan!

  Oikein mukavaa viikonvaihdetta ja pääsiäisviikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eks tykkää, eiks ol sulosii?
   Kiitos, ja sinulleki oikee hyvvää pääsiäisviikkoo.

   Poista
 5. Onnea moninkertaiselle tädille!

  Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäisviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Elina.
   Kiitos, mukavaa pääsiäisviikkoo sinulleki ja kolmel punasel kissal!

   Poista
 6. Rapsutukset tuoreelle tädille ! :)

  VastaaPoista
 7. Täältä myöhästyneet hyvää lomaa teille, toivotukset! Aurinkoisia päiviä paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pipsa, toivotukset tuli peril. Viä ei aurinkoo ol paljoo näkyny, mut toivottavasti sit loppuviikol tai pääsiäisen. Hyvvää pääsiäist sinul!

   Poista
 8. Hyvää pääsiäistä Sinulle ja kiitos kun poikkesit blogissani. Kyllä on sulosia nuo kisun poikaset ja isommatkin kisut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arja, kiitos vaa ittelles kans poikkeemisest. On ne sulosii.

   Poista
 9. Ihanaa kissaelämää, onnea vaan tädille :) ja oikein hyvää reissua maalle, rentouttavaa ja virkistävää. Me yritämme saada rippijuhlat kasaan :).

  VastaaPoista
 10. Terveiset vaa Ruska-tätil veljepojilt! Ne o kommeit jötkäleit, kävi just eile kattomas. Emo o niist kovi ulkon! Ne ei ol meil ko ne assuu emos koton. Mää en pitäny mittää päiväkirjaaka Lumihelme sivuil täl kerttaa, ko Venla-emo ei kerra asu meil ni mää en seurannu sen tähre häne vartoomistas samallai päivittäi ko erellisel kerral Liisi vartoomist. Usseempi Lumihelme kissoist assuu mual ko meil. Sillai saa hyvä syy pittää yhteyt luanikkaisii ihmisii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaa ja terveisii veljepojil kä seuraava kerra näät! On se jännää, et näil veljepojil o viis flikkast serkkuu Helsinkis. Bea ja Ruskaki o sijotuskissoi niinko sinul tämä Venla. Bea kylläki vartos pentujas ja synnytti ne syntymäkodisas kasvattaja tykön. Ruska kans o sovittu et hän synnyttäis meil. Mää ole kans ulkon kissapojist mut minust o kiva tämmene järjestely, josa mää saisi seurat pentuje vartoomist, synnytyst ja hoitamist mut ei tarttis hakkee niil omia koteja.

   Poista
 11. Onnittelut Ruska-tädille! Voi suloisuuksia♥, kävin kurkkamassa heitä. Ruskalle rapsutuksia ja terveisiä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula Kristiina, Ruska-täti kiittää, tai jos ei kiit ni mää ainaki häne pualestas!

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!