torstai 9. lokakuuta 2014

Arpajaisvoitto: Kivikis-pesä

Me voitettii Kuin kissa kermakupilla -ploki arpajaisis hiano Kivikis-pesä.

Se oli selvää, et mu miälestäni huapapesä oli kaunis ja viihtyisä. Mut mul oli piäni epävarmuus, ottaako Ruska ja/tai Rauha tätä pesäkses. Tähä mennes varsinkaa Ruska ei ol hyväksyny yhtäkää pessää, jonka mää ole ostanu. Edes kissanäyttelys hän ei viihdy pesäs - hän piilottelee verhoje takan.

Rauha o hetke ollu josaki niist pesist, jokka meil o.

Ruska viihtyy koreis. Mitä piänempi ja ahtaampi kori, se parempi.

Nii, ja kumpiki viihtyy yleensä paffilooris.

Mää sai hakkee voittopesä Megaeläin-lemmikkikaupast Isost Omenast. Pesä oli pakattu tukevaa, lujatekkoisee looraa, mut se oli nii suuri et sitä oli hankala kuljettaa. Myyjä ehdotti, et mää jätä paffiloora sin kauppaa ja pannaa pelkkä pesä muavikassii. Ei, mää tahdoi looranki. Arvasi, et ainaki siit kissat tykkäis, vaikkei pessää hyväksyis.

Juu, heti tuli selväks, et loora o Rauha ja Ruska miälest kiva. Kumpiki tykkäs.

Pessää kokkeili enstiks Rauha nuaremmakses. Mut Ruskaki osotti myätämiälisyyt ja kiinnostust, niinko tost ihan ensimmäisest kuvast näkkyy.

Rauha tuli pois, ja Ruska meni kokkeilee.

"Mikäs tää o?"

Se jälkee pesä o ollu päivittäises käytös. Jopa Ruska tykkää nukkuu pesäs.

Ussei toine makkaa pesäs ja toine paffilooras. Pesä ja loora o viäri viäres olohuanees.

Välistäi huapapesä o lytys ja jompikumpi makkailee siin pääl.

Ko lähdettii mail, sinneki otettii uus pesä mukkaa, mut loora jätettii kottii. Mää ole pannu pesä päiväks mee sänky pääl. Eilä pesäs nukku mont tuntii Ruska (kuvas näkkyy hyvi hämärästi, et Ruska tual luuraa).

Tänäpä taas Rauha nukku pesäs ja Ruska sänky pääl siin viäres.

Pesä o kaunii ja sopiva färine. Färi sai itte valkat neljäst vaihtoehdost. Toiset färit oli sinine, vihriäine ja luannovaalee. Mää päädyi, et tämä hiakaruskee olis meil hyvä, ko se sointuu kummanki kissa turki färeihi.

Kiitos, tämä oli kyl hiano voitto! Varmasti sil o käyttöö myähemminki. 

21 kommenttia:

 1. Oo, tosi kiva loota! Ja tuo pesä näyttää tosi mukavalta, kun on sopivan näköinen kapeampi aukko sisälle. Mekin voitaisiin tykätä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eks vaa olekki! Ja on tua pesäki kiva. Me tykätää. Sanokaa emännäl et kyl näit saa kaupast. Tullee hyvä loora päälliskauppaa. T. Ruska ja Rauha.

   Poista
  2. Joo, mutta kun ne kaupat on kaikki siellä etelässä, josta niitä saa.. Pitäisi laittaa emäntä käymään siellä, mutta miten se kuljettaisi sitten taas sen ison paffiloodan meille bussissa?

   Poista
 2. Hieno voitto, vielä kerran onnea. Naurattaa toi kissaperheiden tyypillinen sisustus: paffiloora olohuoneessa! Ihan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meil pesänki färi valkattii kissoihi sointuvaks, ei muuhu sisustuksee. Silti pesä o mukava sisustuselementti ja nii nätti, et sopis mihe vaa. Ja kyl paffilooraki ain mahtuu ja soppii kissahuushollii, vaikkei se nii kummone sisustuselementti olekkaa.

   Poista
 3. Kylläpä on hyvä mainos tämä! Että molemmat tykkäsivät. Onneksi sopu on säilynyt ja pesää käytetään vuorotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaseks pesä ei ol synnyttäny erimiälisyyksii. Kyl he sin yhdesäki mahtus, just ja just. Mut sillo pesä olis aika täysinäine enkä ol sattunu näkemää et he olis edes kokkeillu mahtumist. Se olis hauska näky!

   Poista
 4. Vau mikä lahja <3
  Mulla on kans noit pahvilaatioita, Elli vaan tuppaa pureskella niitä, että ne on aina ihan resusen näköisiä. Huomasin vain, kun tuo kuvassa näkyvä loota on niin siistin näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahvilaatikot o hyvvii ja niit saa ain uusii. Monet kissat tykkää pureskel niit, toiset oikee urakal. Jostai syyst mee Ruska ja Rauha ei pureskel.
   Huamen sit nähdää näyttelys Masalas! Rauha lainaa verhojas Elli-siskol ja mää ota ne aamusti mukkaa.

   Poista
 5. Onnittelut! Pesä näyttää erittäin pätevältä. Ja kiva että sen kanssa vuorotellaan, säilyy sopu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paras pesä mitä meil o ollu. Tai siis ainoo, joka o hyväksytty.

   Poista
 6. Hurrrjan upea voitto, onnea teille kaikille. Kiva, että kissatkin tykkäävät tuosta pesästä, on se vaan niin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hiano voitto oli. Pesä o paljo nätimpi ko pakkauslaatikko, josa pesä oli, mut laatikkooki mää ole viäl säästäny...

   Poista
 7. Onpa hyvä voitto! Meilläkin kissat tykkää laatikoista ja Ellu aina pureekin niitä. Mikä siinä onkin, että kuljetuslaatikoista ne ei sitten tykkää. Luulis että laatikko ku laatikko olis hyvä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee kissat tykkää kuljetuslaatikoistas ainaki eläinlääkäris ja kissanäyttelys. Semmosis tilanteis laatikko o ihana turvapaikka. Meil varsinki Ruska joskus kotonaki kyl nukkuu kuljetuskopas. Mut silloko pitäs lähtee johonki, ei tykkää, ei yhtää.

   Poista
 8. Ihana kuulla Paula, että katit ovat ottaneet pesän omakseen! :)

  Hieman minäkin jännitin asiaa, kun toin Kivikis-pesä meille kotiin. Erityisesti Coco tykkää olla pesän päällä, pesä lyhistyneenä kissan alla. Tuleehan siitä kiva kolo, jossa olla. Ja sinne mahtuu hyvin mukaan koko pesue (ainakin vielä tässä vaiheessa, kun pennut ovat suhteellisen pieniä).

  Onnea vielä kerran voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläki joskus pesä lytätää ja siin pääl maataa, enimmäkses kumminki pesäs ollaa sisäl. Tämä oli kyl ihana voitto kaikipuali. Uskomatont et mää voiti.

   Poista
 9. Voi tuohan oli hauska pesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on se! Mää ole viäläki ihan otettu et tuli näi hiano voitto.

   Poista
 10. Pesä on kyllä niin houkuttelevan näköinen ettei ihme jos rouvilla on vuoronumerot sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks riitaa pesäst ei ol tullu, ei riida poikastakkaa.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!