maanantai 11. kesäkuuta 2012

Perhe-onnee

Ruska pentuje eilise syntymä jälkee mee huushollis o vallinnu raukee, seesteine perheonni.
Mää olsi omast pualestani voinu jääd hoitovappaal, istumaa pallil pesä viäree ja kattelemmaa kui Ruska hoitaa pentujas. Ja kui elinvoimasii nua piänet kissapojat o.

38 kommenttia:

 1. Onnea! Kuin ihana tilkkutäkki koko kissajoukko.

  VastaaPoista
 2. Kyllä hoitovapaa olisi paikallaan.
  Ihana näky, kun pennut häärää imemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niit kattelis kyl vaik kui niinko ole jo taitanu sannooki.

   Poista
 3. Voi tuota onnea! Kyllä tuota suloisuutta katselisi päivät pitkät. Minäkin kävin eilen monta kertaa kurkkimassa ihania kuvia♥

  VastaaPoista
 4. Ihan paikallaan olevistakin kuvista näkee mikä mönkiminen siellä on meneillään! Niin ihana nelikko, emon kanssa viisikko. Kaikilla pennuilla on niin kauniit kuvioinnit, ihan valioyksilöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pennut o varsinaisii mönkeriäisii, vaik onki nii piänii. Ne mönkertää immeisäs ja painelee piänil tassuillas tarmokkaasti emo pehmeet vattaa.

   Poista
 5. Onnea teille kaikille!!
  Olen ilahtunut, että he syntyivät eilen, minun syntymäpäivänäni!!
  Kauniita kissoja! Kunpa voisin hankkia yhden niistä. Meillä on 14 vuotias tavallinen kissa. Mieheni ei ole ollenkaan kissafani, joten tulisi voimakasta erimielisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianoo, Kirsti, myähästynneet syntymäpäiväonnittelut sinul. Olemmää nähny semmostaki, et kissoihi vihamiälisesti suhtautuvast miähest keheytyy kissoje ylimmäine ystävä. En tarkot, et su pitäs ny ruvet miähes kans erimiälisyytee...

   Poista
 6. Ihania ovat, terhakoita jo heti pienestä. Ei tartte telkkaria avata, on oma luonto-ohjelma ihka elävänä. Sitä kyllä meikäläinenkin vierestä katselis! Vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oma luanto-ohjelma pyärii pentuloorast koko aja. Välil imetää ja mönkitää, välil mänkitää toine toistes pääl, välil nukutaa, ja sit mönkitää imemää.

   Poista
 7. Kurjoitin pitkän hehkutukseen edelliseen pustaukseen,mutta se lensi avaruuteen,harmi.Olen kyllä ollut ajan tasalla,mutta kun olen tullut mökille krontmäntteineni ja vasta lausun ylenpalttiset onnittelut kaikille osapuolille,itse perheelle ja olen iloinen,ettei nyt tullut trykfeeliä Ruskalle.

  Otso yhtyy onnitteluihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ylenpalttisist onnitteluist, Puikkoellu. Ja kiitokset ja terveiset Otsolleki.

   Poista
 8. Perheonnea parhaimillaan. Kyllä ensikertaisellakin emolla on homma niin hienosti hallinnassa. Ihana värikirjo pennuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl luantokappale hallittee heti, vaikkei ol ollu äitiys- (tai emous-)valmennukses. Pennut o mu miälestäni nättei niinko kukkaset.

   Poista
 9. Aivan ihania kissanpoikia, väritkin niin kauniita. Ruskakin otti uuden roolinsa niin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leaaraija! Nykyne mailma o ihmeellist, ko kissaemoki voi saad onnittelui mailma äärist.

   Poista
 10. Hoitovapaa olisikin paikallaan. Minäkään en muuta haluaisi tehdä kuin katsella tuommoista. Niin ihana näky tuo perhe♥ Ihan liian kestämättömän ylisöpöä! Ja niin täydellinen värisuora.

  Minulla ei ole kokemusta kissaemosta ja pennuista. Koiraemo syö pentujen jätökset, kuinka toimii kissaemo tuossa vaiheessa? Vai oletko se sinä kuka siivoaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissaemo tekkee niinko koiraemoki. Vahettaa vaipat nii ettei jää yhtää roskii eikä hajuja lähimaillekaa. Pennut o puhtait ja pestyi ja kuivattui. Mää ole vahettanu pesueel vaa puhtaa liinavaattee al.

   Poista
 11. Seesteisen näköistä perheonnea tosiaan. Ruska näyttää tyytyväiseltä ja onnelliselta emolta. Hoitovapaa olisi paikallaan, miten ollenkaa pystyt keskittymään töihisi :) Jälkikasvu on yhtä suloisia kuin äitinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri. Kyl se keskittymine töihii aika vaikeet mul onki. Ruska perheonni o kaunist kattel, tullee ihan ylevä olo.

   Poista
 12. Kyllä ovat niin söpöjä, voisi istuskella jakkaralla vieressä vain ja seurailla Ruskan ja pentujen puuhia.

  VastaaPoista
 13. Lutusia. Se just olisi mun haaveeni, että saisin kissanpentuja katsella kun olisin vuorotteluvapaalla esim. Yksi kaveri just kirjoitti, että katselee netistä webkameralta pentujaan työpaikalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, suosittelen lämpimästi! Mut täytyy ottaa huamioo et kissa ei tul tiineeks välttämäti ihmiste aikatauluje mukkaa. Ruskaaki yritettii astuttaa jo viime suven eikä onnistunu, vaik ikäs pualest oli jo sillo ihan sukukypsä. Vuarotteluvappaa kannattas alottaa vast sikko o kohtalaine varmuus kissa tiineyde alkamisest.

   Poista
 14. Onneksi olkoon! Tosi mukavaa on ollut seurata Ruskan elämää ja olla mukana odottamassa pentuja. Parhaat hetket ovat vielä edessäpäin, kunhan pennut hieman kasvavat ja alkavat mellastaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset, Leena! On kiva, et muukki o ollu mee mukan vartoomas näit Ruska pentui. Totta, se mellastusvaihe o viäl edes. Tämä seesteine aika onnellise emo ja piänte pentuje kans onki varmaa tyyntä myrskyn edellä...

   Poista
 15. Voi mikä kasa ihania pikkuisia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina, yks o sammaa punast värrii ko sinu kisuliinis ja toinenki melkei.

   Poista
 16. Ja nyt ne alkavat kasvaa vauhdilla, pitää kiirettä kuvata niiden kasvu, edestä ja takaa, matolla maaten, joka viiksikarva ja naukaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvie ottamine kissapennuist o aika haaste. Voit varmaa kuvitel. Jopa näinki piänet pennut o aika liikkuvaisii kohteit, ja liikkuvaisemmiks tullee koko aja ko kasvaa.

   Poista
 17. Sydämelliset onnittelut♥♥♥ Onpas ne suloisia ja kaikki erinäköisiä.Ihana viisikko. Vielä menee vähän aikaa pentulaatikossa, ennen kuin alkaa viisikon villit retket:D Meillä jännitän oman nuoremman kissan jalkaa, on loukannut sen. Mennään lääkäriin näytille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saatte pikase avu eläinlääkärilt nuaremma kissa jalkaa.
   Juu, näil mennee viäl pari kol viikkoo pentulooras enneko heil vähitelle aukenee avara mailma pesä ulkopualises huanees ja hee villit retkes ja mailmavallotukses voi alkaa...

   Poista
 18. uiuiuiuiui ♥

  Mitä ihanaa perheonnea siellä onkaan! Ruska näyttää silminnähden tyytyväiseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska o silminnähde ja korvinkuulle tyytyväine. Hrr-hrr-hrr-hrr-hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ko pennut leipoo Ruska vattaa, Ruska leipoo ilmaa ja levittellee onnellisen etutassujas.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!