perjantai 22. kesäkuuta 2012

Miska o onnellisesti kotonasMiska-kissa, joka katos Poris huhtikuus, o löytyny ja tuatu kottiis. Häne emäntäs Pirkko Mäenpää, joka kans o Porist kotosi, kirjottaa asiast plokiystävilleni ja minul:

* * * * *

Mee kissa Miska saatii taltee Poris höveleitte ihmiste pyyteettömäl jeesauksel ja mää sai hakkee häne piililläni kottii kahreksa viiko hukasolo jälkee. Kyl Suames, ja Poris, o ihanii ihmisii ja kissarakkaut! Ko ihmee kaupan hän voi fastasti eikä mistää fatitaurist ol tiatookaa! Luantos pualest hän o ainaki yht höveli ko enneki. Hän ellää meil ny lenkstoolikuninkaan ja töröttää tyyriin, kamala pörinä ja puskemine heti, ko joku vaa vähänki ojentaa hanttuus valtaistuimee päi. Kuninkas tuntuu nauttiva helpost elämäst, et me ollaa kauhee tyytyväisii molemmi puali.

Miska löyty Pori Uurelkkoivistolt vaijjaa kahre kilometri pääst lähtöpaikast. Siäl yks tosi höveli asukas, Sinikka nimeltäs, otti oikee urakakses saar Miska kii, ko oli huamannu, et Miska käy häne pihasas siiliruakii syämäs. Sinikka urakoi viiko, pääsi Miska kaveriks ja sai houkuteltuu se sisäl. Mää praakaili Sinika kans joka ehtoo ja asja meni ettiippäi ko jännitysnäytelmä.  

Mää kiitä Paulaa, ko Miska kuva ja kattoomisuutine o saanu näkkyy Arkiporinas, ja teit kaikkii, jokka olette ollu henkes mukan ja osaltanne levittäny tiatoo, et Miskaa hajetaa! Kaikellaine tsemppi o ollu enämpi ko tarpeesee, sevverra rankkaa hakemine oli, varsinki ko mää ole töis ja asu valla mual ko Poris. Ilma kaikkii jelpanneit ihmisii mää olisi ollu valla nokka flonos ja olisi viäläki, nestuukei vaa olis kulunu! Käykää Lumihelme sivuil (www.lumihelmen.com) seuraamas Miska tulevii vaiheit ja tervetulloo ihhailemmaa hänt oikee luannos Porrii heinäkuu viirestoist, ko hän o novisiluakas kansaivälises kissanäyttelys (Urheilutalo, Kuninkaahaa aukio 6). Näyttelyluettelost löytyy häne nummeros "virallisel" nimelläs Miihkali.

Pirkko

* * * * *

Ihana onnelline uuttine tämä Miska löytymine oli, eiks ollukki? Kahdeksa viikkoo o pitkä aika. Miska o aika neuvvokas kissa ko o selvinny liikenteest ja muist vaaroist, vaik aikasemmi o ollu sisäkissa. Tai ainaki hänel o ollu ahkera suajelusenkeli fölisäs. Mitä kaikkii seikkailuit ja yksityiskohtii noihi viikkoihi mahtu ja mist hän millonki sai maarus täytee, sitä hän ei kerro. No, ainaki siält Sinika siiliruakakupist kävi syämäs.

Tämä onnelline uuttine o täl kerttaa mu juhannusjuttuni. Hyvvää ja kehrääväiset juhannust kaikil kissoil ja hee ihmisilles!

14 kommenttia:

 1. Olipahan ihana uutinen Miskasta! Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Ihana uutinen Miskasta. Oma kissani oli kerran 4kk. pois ja palasi kotiin niin vaivaisena, silmä ummessa ja koipi kipeena. Onnaaaaeksi Miska selvisi heinosti reisustaan.
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka on ihana uutinen Miskasta! Oikein hyvää Juhannusta♥

  VastaaPoista
 4. Tämä on aivan ihana juttu. Voin helposti kuvitella millainen hätä Miskan mammalla on ollutkaan, ja kuinka suuri on ilo ollut kun kolli palasi kotiin!

  Hyvää ja kaunista juhannusta Paulalle, Miähelle sekä Ruskalle ja pikkuisille♥

  VastaaPoista
 5. Hieno homma, että kissa löytyi!! Hyvää Juhannusta Teille Kaikille!!!

  VastaaPoista
 6. Hyvää juhannusta teille kaikille!

  Loistava uutinen Miskan löytyminen, siinä on varmasti herkistytty puolin ja toisin, kun täälläkin herkistyttiin!

  VastaaPoista
 7. Ihana juttu, että Miska pääsi kotiin. Huomasin uutisen jo jokin aika sitten sivupaneelissasi, mutta pennut veivät kaiken huomion enkä muistanut kommentoida. Kahdeksan viikkoa on pitkä aika, mutta kissat ovat selviytyjiä. Miskalla on kuitenkin varmaan ollut kova ikävä kuten emännälläänkin. Loppu hyvin kaikki hyvin! Onnellista juhannusta teille!

  VastaaPoista
 8. Ihana, sydäntä lämmittävä juhannusjuttu!
  Ihana juhannus tuli Pirkolle ja Miskalle.
  Ihanaa juhannusta myös Paulalle, Ruskalle, minitiikereille ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 9. Ihana juttu! Kyllä mahtaa Kaiman juhannus nyt olla ihan erityisen paljon rakkautta täynnä <3 Hyväää juhannusta Pirkolle, Miskalle ja tietty Paulalle ja Ruskan perheelle!

  VastaaPoista
 10. Todellinen selviytymistarina! Hienoa, että kissa pääsi kotiin!

  VastaaPoista
 11. Ai juu: hyvää nimipäivää!

  VastaaPoista
 12. Hyvää juhannusta.

  Kun tarkkaan tutkailin, niin saattaa tuo Miskan kotitalo ja Miskan palveluskunta olla minullekin tuttu. Täytyy myöntää, että Miska mielessä minäkin täällä puistossa välillä puskia kurkistelin. Hienoa, että kaikki löysivaät toisensa.

  VastaaPoista
 13. Mitä mainioin juhannus-uutinen! Näissä tunnelmissa mukavaa juhannusta koko teidän porukalle! Ja hyvää nimipäivää myös :)

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!