keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kolmipäiväset kissapennut


Piänet pentuset o saavuttanu kolme päivä ijä. Hee elämäs päivärytmii kuuluu täl hetkel mönkimist, kömpimist, nukkumist, nisie hakemist, imemist, taas nukkumist ja imemist - ja vimmattuu taisteluu toistes kans nisist. Emol o kahdeksa nissää, niät jokkaisel riittää kaks mut silti ussei tullee tappelu nisäst. Ja piäne hetke pääst riitapukarit nukkuu taas yhdes mytys.

Ruska ja pennut asustaa täl hetkel yhdes huanees jonka ovvee pidetää kiini et heil o oma rauha. Siäl on turvallist kissaemo hoidel poikasiis. Ko porraskäytäväs metelöidää tai kolistellaa, Ruska ruppee murisemmaa, mikä o ihan poikkeuksellist. Jos Ruska tahtos tul pois pentuhuaneest, kyl hän se ove vissii aukastuu sais, ko ennenki o osannu. Oves ei ol edes lukkuu. Jos olis, sitä kissa ei ossais avat. Mut toistaseks Ruska o tyytyny tähä järjästellyy, ehkä ihan miälelläski. Välistäi Ruska vilvottellee makkaamal paljaal laatteel pesä edes. Jos pesäst kuuluu yksiki piäni piipitys tai vinkahdus, sillo Ruskal o kiiru hypät heti takasi pessää.

Mää käy pentuhuaness koton ollesani yht mittaa. Istu pallil viäres ja kattele. Kyl on nättei. Kyl o sulosii. Mitä täsä muut ossais sannoo. Eikä mun tartte muut ko tarjoil Ruskal ruakaa ja vahettaa puhdast kissahiakkaa. Ruska hointaa vauvvvat, syättää, juattaa, nukuttaa, pessee ja "vahettaa vaipat".  Ja kehrää. Se kehräys o vissii rauhottava ja turvalline tuutulaulu häne pennuilles. 

14 kommenttia:

 1. Onnea!!
  *huokaus*, että on ihanaa ♥

  VastaaPoista
 2. Niin on kaunis kasa katsella! Ruskasta on kehkeytynyt ihan malliemo!

  VastaaPoista
 3. Ihanan huolehtiva ja rakastava äiti, kyllä Ruska osaa <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä hän osaa hoitaa lapsiansa viimeisen päälle!

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuutta♥
  Ruska hoitaa lapsensa hyvin, on läsnä 24/7.

  VastaaPoista
 6. Emon kehräys on varmaan pennuille tärkeä ääni. Ja niin suloista, kun pienen sinisen naama on emon tassun kokoinen ♥ Olen tuota pientä sinistä seurannut kuvissa muita enemmän, kun ensimmäinen Stella-kissani oli myös pahnanpohjimmainen, iso ja muhkea kissa siitä kyllä ajan myötä kehkeytyi! Ja sininen on niin kaunis värikin, haluaa Ransu huomauttaa.

  VastaaPoista
 7. Täällä katseltiin pikkuneidin kanssa kuvaa Ruskasta ja pennuista. Kuului vain oih, voih, suloisia, ei kai siihen muuta voi lisätä.

  VastaaPoista
 8. Perheonnea. Ruska on oikea tiikeriemo, murisee jos luulee vaaran uhkaavan pienokaisia. Ymmärrän kyllä, että istuskele pentuhuoneessa, eihän tuon mukavampaa ohjelmaa olekaan.

  VastaaPoista
 9. Voi kun on suloisia pikkupuhisijoita!

  VastaaPoista
 10. On kyllä niin suloista katseltavaa♥ Ruska on niin onnellisen näköinen äiti:) Voi tuota ihanuutta♥

  VastaaPoista
 11. Ruska on niin huolehtivainen lapsilleen, malliemo oikein ja voi, kuinka on suloisia noi pienet ja kunhan silmät saavat ovat vielä ihanampia. uteliaana katselevat maailmanmenoa sitten.

  VastaaPoista
 12. Kiitos teil kaikil kommenteistanne. Pennut o nii sulosii et mää ole ihan mykistyny enkä ol toimertunu vastaamaa heti tee kommentteihinne.
  Ole ollu jo kuulevanani jonku pennu kehräävä mut en ol varma kenest se fyrräysääni tuli - vai tuliko se sittenki Ruskast. Pennut o syntyisäs sokkeit ja kuuroi. Mää en ol enne tiätänykkää et kissapentuje korvakäytävät o syntymähetkel viäl kiini ja sen tähde pennut o kuuroi. Mut siit ole varma, et emo kehräykse he tuntee silti. On varmaanki tuntenu se jo emo kohdus ollesas.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!